Page 9 of 10 FirstFirst ... 5678910 LastLast
Results 161 to 180 of 181

Thread: 3D printeri un tml.

Nu ja tā lieta nenormāli neaizraus, tad droši vien drukās kko pēc vajadzības. Tas ir - vienā nedēļā var gadīties katru vakaru kko un tad 2 mēnešus nekustināt agregātu.
    Par cenu - zem 250eur vispār ir reāli skatīties?

Dell/Lenovo/HP laptopi par labām cenām. PM

Man šķiet jo lētāks 3D printeris jo švakāks viņš ir. Tur tak jāsaprot ka viņš no daudzām detaļām savākts un piemēram lētas Linear Rail un lētas siksnas un gultņi ilgi nekalpos un nebūs tas labākais.
    Ražotājs jau sabāž tur pašu lētāko lai gūt maksimālo peļnu.
    Nopirku es te nesen to jano Sovol SV08, it kā viss OK, un siksnas Gate un Linear Rail izskatās kvalitatīvas, bet ieekonomēja uz ventilātoriem !!! besīgi skaļš viņš ir un jāmaina tie ventilātori ((( tad nedz kapēc uzlika kaut kādu unikālu galvu un ja kas tad jāpērk tikai no viņēim ((((

Tad vēl jāņem vērā ka jāzin daudz visādu sīkumu drukājot, un kādu plastiku izvēlēties un kādu drukājamo virsmu un vai līmes un kādas izmantot un pareizi jānokalibrē.... savādāk detaļas lips nost, vai stūri locīsies. Vārdu sakot jāpaiet kādam laikam lai pie visa piešauties un sāks drukāties normāli....

Dārgiem printeriem šis sākuma periods paies ātrāk jo tur ražotnē jau apmēram visu sakalibrēja (teiksim siksnas pareizi nospriegot).
    Intel Core i9 5GHz, RAM 64Gb, Radeon Pro 570X 4Gb, SSD 4Tb.
    i5-13600K/Asus ROG Strix B760-I Gaming WiFi/RTX 4070 OC ProArt/Corsair VENGEANCE DDR5 2x16GB 6000MHz/Corsair SF750/Thor Zone Nanoq S

Gribi iemācīties pārjaukt/apgreidot printeri - ender 3 saime 100-200 eur.
    Gribi drukāt no pirmās dienas hw neiedziļinoties - Bambu Lab A1 mini 200eur + shippings.

Es pats tikko paņēmu elegoo neptune 4 pro
    Un esošais Anycubic Vyper uz pārdošanu [pārdots] (:
    Last edited by Trakais; 09-08-24 at 12:17.

Quote Originally Posted by Trakais View Post
    Un esošais Anycubic Vyper uz pārdošanu 160 eur (:
    tolx ņem ciet to Anycubic Vyper papildus konsultāciju no Trakais izsit pie reizes )))))
    i5-13600K/Asus ROG Strix B760-I Gaming WiFi/RTX 4070 OC ProArt/Corsair VENGEANCE DDR5 2x16GB 6000MHz/Corsair SF750/Thor Zone Nanoq S

Kur Rīgā var nopirkt labu filamentu par sakarīgu cenu?

Pieredzējis lietpratējs Arturs L's Avatar

Quote Originally Posted by Ruperto View Post
    Kur Rīgā var nopirkt labu filamentu par sakarīgu cenu?
    Rīgā cik meklēts, tad šobrīd vienīgais "sakarīgais" filaments ir lemonā, kur var nopirkt Creality un Fiberology. Šie divi man drukājās ļoti labi arī uz defaultajiem printera settingiem, cik mēģināju.
    Rose3D ko šie tirgo ir kind of labs (ASA un ABS) bet tur jāatrod savam printerim ideālos settingus.

Ja ir kādam citam kas alternatīvs uz vietas dabūjams ko ieteikt, tad arī es labprāt uzklausītu.

Par cik lietojas Bambulab Carbon X1, tad lietoju oriģinālos filamentus, ko pērku tomegā. Varbūt dārgi, bet bez problēmām. Un par cik drukāju sev, un maz, tad +/- pāris eiro uz rulli nespēlē lielu lomu.

Iepirku Bambulab A1 Mini kopā ar viņu pašu Matte Grey PLA.
    Labprāt uzklausītu kas vēl labs der un viegli pie mums nopērkams.
    Lemonu apskatīju, bet baigi dalās viedokļi ko tur ņemt, ko nē.
    Tomeg sitiet nost neredzu lapā filamentu vispār, attiecīgi hvz cik maksā

Ja man būtu bambulab,tad es ņemtu viņu filamentu,jo tur ir nfc tag,kas noder. Par cik man nav,tad es ņemu citus. PLA principā vienalga kuru ņemt. Ar viņu tik viegli drukāt,ka pofig ko dod. Problēmas man ir ar PETG. Tas vienmēr gļuko kaut kā. Pat ASA un ABS negļuko,ka PETG

Cik lasīju internetā, tad ļoti daudz bambu lab lietotāju izmanto Sunlu filamentus.

Quote Originally Posted by Ruperto View Post
    Cik lasīju internetā, tad ļoti daudz bambu lab lietotāju izmanto Sunlu filamentus.
    Sunlu nav tapēc, ka šiem baigi daudz visāda veida rainbow un silk tipa filamentu?

Quote Originally Posted by Arturs L View Post
    Sunlu nav tapēc, ka šiem baigi daudz visāda veida rainbow un silk tipa filamentu?
    Redzēju viedokli, ka bambu lab filamenti reāli ir Sunlu

Ja PLA, tad to ņemu no https://gst3d.lv/veikals . Izdrukāti vairāki Kg, problēmu nav bijis.
    PETG bez problēmām sūtu no FILALAB Lietuvā. Par filalab dzirdēti visādi brīnumi, bet man problēmas ar materiālu nav bijušas un viņu PETG drukājas lieliski.

Pieredzējis lietpratējs Semo's Avatar

https://www.3djake.com/
    liela izvēle un ātri piegādā...

Quote Originally Posted by Semo View Post
    https://www.3djake.com/
    liela izvēle un ātri piegādā...
    Jā, forš veikals, sen tur iepērkos.
    Piegāde par brīvu ja virs 88 EUR iepērcies, ir iespēja sūtūt atpakaļ nepareizi nopirktu preci.

vēl ir https://3do.dk/en/58-b-stock viņiem ir visādi brāķetie meteriali pa 10+ spolēm kastē. Nesen paņemu petg 14kg pa 140euro tīri visādiem sūdiem kam žēl labu abs etc vai kur svarīgs layer adhision. Neesmu gan pats vēl printējis lai pateiktu cik tur tas materiāls problemātisks, cik kaut kāds krasas neatbilstība etc + petg vispār nav pietunēta profila vēl.

https://filament2print.com/ reizēm ko specifiskāku esmu ņemis.
    Un tad tas pats amazon.de ir akcijas etc ja ir laiks monitorēt... Paža amazon brand ABS bija tīri ok, it seviķi baltā krāsa bija salidzinoši laba. Par PLA neko nezinu, nelietoju...

BTW te varbūt ir kāds kuram ir kāda carvera vai cits cnc aparāts? gribu sev metal toolhead bet neko no tā nesaprotu un daži kontori kas atsaucās uz pieprasījumu iedeva 500 euro piedāvājumus uz štrunta 5 detaļām...

pagaidām printēju ar elegoo pla filamentu uz mk3s, nekādu problēmu, amazonā ~15e/kg, ja ņem vairāk, tad ir kaut kādi kombo, 4kg dažādu krāsu, laikam bija 50e, parasti sanāk ņemt vēl kaut ko no amazona, un ta pie reizes iemetu kādu kilogramu filamenta

gembird 4 laif
    Izskatās, ka te katram ir sava "mīļākā" firma un katrs ir apmierināts ar tās p/p! gut gut

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)