Ir kāds kas varētu izprintēt šitādu nelielu detāli?
3MF fails ir
https://wsrv.3dprinterfiles.com/?url...ebp&q=100&n=40
Ir kāds kas varētu izprintēt šitādu nelielu detāli?
3MF fails ir
https://wsrv.3dprinterfiles.com/?url...ebp&q=100&n=40
Last edited by Logitech THX; 6 Days Ago at 15:06.
Paziņa kādu brīdi atpakaļ pārpirka/pārņēma filaments.lv
Tagad atvēra jaunu veikalu/noliktavu pie spices. Nupat runāju ar viņu - aktīvi plāno palielināt filamentu saturu uz vietas un tā. Mājaslapu esot uztaisījis tā, ka jo vairāk ieliec grozā, jo labāka cena automātiski paliek un tā.
Pats vēl neko neesu paspējis tur paņemt, bet pagaidām izskatās tīri ok. LV tirgus nav īsti viņa mērķis, bet te par cik dzīvo, tad centrālo bāzi atstās te.
Kopumā spiedīs uz lielapjomu un tagad vilks arī iekšā CF visādās formās un nupat teica, ka tūliņ būs karstumizturīgos filamentus uz pārdošanu.
man šobrīd nav melna ABS/ASA filamenta gan.
Bet vispār ja ir aktuāli un neviens cits tagad nevar izdrukāt šo melnu, tad raksti privāti - kaut ko sadomāsim.
nu ideālā gadījumā būtu tā, ja iedotu Tev izdrukātu (vienalg akāda krāsa pieejama) un tu viņu saņemtu, noslīpētu ar smilšpapīru, lai smuk,i izlīdzinātu negludumus ja tādi ir, un tad nogruntētu un nokrāsotu. Tad būtu toč kā vajag pašam.
Sevišķi šāda detaļa, kura reāli būs visu laiku redzama principā.
Man ir melns ABS. Ja Arturs L neizdodas tad varu es pamēģināt izdrukāt (man 300+ izmēra plate)
Intel Core i9 5GHz, RAM 64Gb, Radeon Pro 570X 4Gb, SSD 4Tb.
i5-13600K/Asus ROG Strix B760-I Gaming WiFi/RTX 4070 OC ProArt/Corsair VENGEANCE DDR5 2x16GB 6000MHz/Corsair SF750/Thor Zone Nanoq S
varbūt kādam aizķērusies ptfe tube Inner diameter: 1.85 mm, Outer diameter: 4 mm, kādi centimetri 10 garumā, priekš hotenda
hotendam tev vajag jo ciešaka jo labāk... aka viss kas pēc extruder vajag max mazu diemetru, lai filament max taisni spiestu. Pirms atkal pretēji, jo velk...
Lemonā ir Capricon uz vietas parasti, kas skaitās labs. <2mm ID gan man liekas ka ir reti. parasti viss ir ~2mm lai kompensētu min filamenta diametra neatbilstības...
man ir PTFE trubiņa ar iekšējo diametru 1.75.
Filaments ielien perfekti, bez baigām spraugām
Cik daudz Tev vajag?
Last edited by Igors5; 4 Days Ago at 12:59.
kādus setupus vispār lietojam? domāju upgreidot mk3s, skatos uz bambu p2s ar ams pusi, bet drusku mulsina ka tas bambu, prusa vairāk patīk pēc mindseta, bet nu tur cipars arī citādāks, domāju vai ir tā vērts
mans setups ir prusa mk3s ar pi zero 2w uz kura stāv octopi (pirms ~1.5g paņemts tepat eozā), prusa slicer un fusion 360, pirms tam arī sanāca palietot freecad
printēšanas kvalitāte apmierina, drusku palēns, gribētos ko ātrāku, repairability ir love/hate relationship, jo forši, ka visu var pārjaukt, uzlabot pats, utt, bet dažreiz gribās, lai vienkārši strādā un viss
pagaidām sanācis printēt tikai pla, bet ir nopirkts petg un dažreiz vajadzētu vēl ko izturīgāku, tāpēc gribētos, lai būtu enclosure, principā izvēle ir prusa core one+ (1049e) vai p2s ar ams 2 (749e)
varbūt vajag paskatīties uz mazāk mainstream pusi? creality, elegoo, anycubic, snapmaker, vorel?
No sākuma izdomā ko gribi- 3d printeri, vai 3d hobiju nodarboties ar printeri
Bambu- plug n play, slice, print, done
Pārējie- plug n play, repair, adjust, slice, check, print, print again, done.
Izzināt pasauli ir veselīgi, bet pāreja no ender3d uz bambu- divas dažādas pasaules.
Ne reizi neesmu veicis šamaniskos rituālus ko veicu ap beidzēju3d katru nedēļu
Neheitoju citus ražotājus, bet bambu for victory.
Man ir vairaki printeri, ir arī viens paštaisīts.... patīk ņemties ar tehniku un kaut ko visu laiku pārtaisīt, bet daŗeiz tas apnīk un gribas ko vienkāršu - kā lāzernieku - nospied podziņu un datora un printeris pats visu izrukā - ievelk filamentu, visu noregulē un detaļa gatava. Bambu tīri normāli iederējās tāda printera lomā. Kaut gan vienmēr varu parakties elektronika paštaisītam un noremdēt "kaut ko pārtaisīt" slāpec
Tagad vēl Sovol SV08 ir rindā uz pārtisīšanu..... rokas pilnīgi niez, gaidu kad visaas detaļas atnāks.....
Intel Core i9 5GHz, RAM 64Gb, Radeon Pro 570X 4Gb, SSD 4Tb.
i5-13600K/Asus ROG Strix B760-I Gaming WiFi/RTX 4070 OC ProArt/Corsair VENGEANCE DDR5 2x16GB 6000MHz/Corsair SF750/Thor Zone Nanoq S
P2S (vienu ieķeru) ir labs, ātrums ļoti līdzīgs kā P1S (ir seši blakus), bet funkcijas patīkamākas ... bet stabilitāte ir fantastiska, man visiem tiem ir 10-12k stundas un darīts nav praktiski nekas - biku apkope un maucam 24/7
Elegoo CC (ir divi) ir pat reizēm ātrāks un arī ļoti stabils, bet ..... SKĀĀĀĻS pesec, ja būs citā telpā, tad OK, bet blakus sēdēt (vai kā manā gadījumā - pa vidu 10 aparātiem), tad nav patīkami ... ar CC gan es nesteigtos, jo tūlīt jābūt normāli pieejamam CC2 ar krāsām
Anycubic Kobra S1 ir (ir četri) OK par to cenu, bet kvalitātē/stabilitātē ir daudz niķīgāki par Bambu un Elegoo, visiem no 1k-3k stundu un visi ir pārjaukti krustu šķērsu - ne dienas bez čūskas dīdīšanas
Ja gribās drusku eksotiku, tad Kobra S1 Max ir iznācis un cena ir līdzīga kā BB P2S ... toties 350mm kubiks, nevis 256mm .... ja man nebūtu jau 8 čūskas mājās, tad vēl par to domātu, bet citādi man kkā pietiek jau tās dīdišanas
Creality sporta pēc paņēmu nupat vienu K1 SE ... nezinu kas būs, bet labāk par E3Pro vai E3V3 SE vajadzētu būt
PUTIN - pull out!
Lietoju Flashforge Adventurer 5Pro. Principā plug and play. Vienīgās problēmas ar drukāšanu bijušas tikai tad, kad filaments sūds patrāpījies, vai arī nav bijis izžāvēts.
Vienīgā bēda, iespējams, ir priekš mūsdienām salīdzinoši mazais build plate un tas, ka nav opcija ar AMS, ja neskaita kaut kādus custom modus.
Nākamo ja pirkšu, tad baigi jāskatās ko ņemt. Par cik nedrukāju "kvantumā" bet tīri priekš saviem DIY projektiem, tad pagaidām pietiek, bet nākamo, laikam, ņemšu Prusa XL ar 5 galvām. Baigi ar pirkumu nesteidzos, tapēwc nebēdāšos, ja kāds cits piedāvās ko ļoti līdzīgu funkcionalitātes ziņā, sevišķi jau multimateriālu drukāšanā. Pagaidām tas pats bambulab neko tādu sakarīgu nepiedāvā. Man tie viņu AMS risinājumi šķiet nepraktiski un līdz galam neizdomāti. Jaunais Bambu ar multigalvām vispār ir kaut kāds kosmoss, ko līdz galam nesaprotu kapēc tā bija jāsarežģī lietas
Prusa patīk ideja, ka principā visas detaļas nopērkamas, un kad iznāk jaunāka versija, tad var veco printeri apgreidot un tā.
Protams, ka jāseko līdzi viņam un mēdz būt gļuki, bet tas mani baigi nebiedē, par cik neprintēju priekš tirgošanas![]()
There are currently 2 users browsing this thread. (1 members and 1 guests)