Pa cik manējais krāsotājs maina dislokācijas vietu un sakarā ar pārvākšanos pagaidām neko nevar paņemt, nepieciešams zināms, labs auto krāsotājs. Ir kādam kādi zināmi kontakti un ieteikumi ?
Pa cik manējais krāsotājs maina dislokācijas vietu un sakarā ar pārvākšanos pagaidām neko nevar paņemt, nepieciešams zināms, labs auto krāsotājs. Ir kādam kādi zināmi kontakti un ieteikumi ?
Vajag jaunas auto detaļas, raksti PM.
--------------------------------------------------------------------------------
Pievienošos meklējumiem. Vajag spārnu nokrāsot.
"Saule vēl nebija uzlēkusi, kad Muļķu zemē jau sākās rosība"
Pērku Voodoo kartiņas!! Visiem kam, ir sūtiet PM.
Meklēju šādu disku - WD6400AAVS-00G9B1
Imantā - Ainārs 2617144pieci
Zinu arī vēl vienu labu Spuņciemā, bet tur kontakti ilgāk jāmeklē tad
Last edited by kaspars-j; 08-15-18 at 15:28.
jau kaut kur te forumā metu... 5gadi pagājuši, par kvalitāti nav iebildumu.
Ojārs 292576[viens][četri]
Meklēju kontatus labam price/performance krāsotājam. Vajag pārkrāsot visu mašīnu. Auto nav no ikdienišķajiem..būs labas bildes ko parādīt tālak pie paveiktajiem darbiemDer Rīga un tās apkārtne, Ikšķiles/Ogres puse kā arī Ķekavas/Baldones/Iecavas puse. Pa lielam lokācija (+/- 50km ap Rīgu) maz spēlē lomu ja labs meistars ar rokām no pareizās vietas augam un ar galvu
![]()
Kādās cenās tagad ir par detaļu?
Ja vajag LABU krāsotāju, tad man PM
nezinu par vienu detaļu - bet 3 spārni + bamperis + 4 diski pārkrāsoti = 1k +- man subāram bija. Tas ar buktes taisnošanu un viena spārna metināšanu.
Desktop 100% silent PC: Asrock J5005 mini itx, 85w brick psu, 8GB RAM, SSD, mini itx case.
HTPC: Gigabyte GA-A320M-H, Athlon 200GE (passive cooling) , 8GB RAM, SSD+HDD, Cooler Master CM media 260 ATX
čo ta padārgi!![]()
mosh perlamutra subaars
nezinu, nu nez imho normāli ....ņemot vērā ka tur bija ko paņemties ar arkām - par cik bija uzstādījums vsiu tur salabot, kaut rūsa vēl nebija - jo arkas šamajiem pakaļējas kompletā atr glāzēm mēdz izbeigties + tur bija remonta bleķi jiemetinanu diski pod zolotiška tika kvalitatīvi notīrīti un sakrāsoti.
Desktop 100% silent PC: Asrock J5005 mini itx, 85w brick psu, 8GB RAM, SSD, mini itx case.
HTPC: Gigabyte GA-A320M-H, Athlon 200GE (passive cooling) , 8GB RAM, SSD+HDD, Cooler Master CM media 260 ATX
p.s. esmu redzējisi kā perekupiem krāso - nenoņemot lukturus, visas detaļas, gumijas nopūšot ar krāsu un mašīnas logo/nosaukumu atdod maisīņā un saka - sorry pāris burti pazuda darbnīcā200EUR par 3 detaļām - kvalitāte - gerai, rūsiņš pēc gada atkal laukā
![]()
Tēma pa ķeksi it kā.
Biju rakstijis jautājumu kastē, bet tur jautājums aizslaukas un pazūd.
Ir vw grupas auto ar rūsejošu virsbūvi, aizmugures arkas, durvju stūri, rokturi utt., klasika, kā jau visiem šiem ražotāja darbiem.
Tāka vizuālais man baigi neuztrauc, un auto mēģinu turēt tehniski labu, tad esmu pat ar mieru braukāt ar raibu auto.
Gribu kādu melnu zieķi, kurš tiešām VISMAZ 2 gadus izdzīvo ziemu un nepārvēršas atkal par rūsas pleķi.
Esmu jau krāsojis durvis, ja precīzāk tad vairāk pašu stūri, skabā grunts > parastā grunts > špaktelis, ja vajag > pigments > laka, un pēc gada atkal viss rižs.
Uz bagana vāka senāk uztriepu kaut kādu saimniecības rust-off un liekas, ka diezgan labu laiku nobraukāju pat bez rūsas veidošanās.
Kas ir labs kas tiešām tur to rūsu prom. Brunoksi varbūt tomēr ir jēdzīgi?
Vēlams konkrētus produktus pieminēt. Vēlams arī protams pēc pieredzes, nevis viena tante teica![]()
Enjoying 0db PeaCe...
Jā, brunox ir efektīvs (un dārgs) Esmu (pats) pagājušogad daļēji krāsojis durvju apakšas un spārnu. Nekas nav izlīdis. galvenais labi nokasīt un apstrādāt atbilstoši instrukcijai.
Ja sūtat man kādu piedāvājumu, lūdzu pierakstīt arī savu kontakttelefonu, lai varu jūs ātrāk sadabūt rokā.
Ja pašam ir vēlme cīnīties, tad var mēģināt. Bet man apnika. Krāju burciņā uz nākamo mašīnu.
Ja brūnais ir piemeties, tad īpaši pasvaiga VAG gadījumā (5+ gadi) tā ir cīņa ar vējdzirnavām![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)