Tās ZMT stila ir populāras, jo var diezgan extreme locījumus taisīt. No manis "testetajām" trubām uz 10/13mm par labu atzītu tikai EKWB standarta dura clear(nedaudz biezākas sieniņas un elastīgāka truba), vēl mēģinātas ir alphacool un pie lielākām udens Temp. Viņas bieži tādos mazu rādiusu 90° sāk aizspiesties ciet.
Es pirms tam ~9 mēnešus izmantoju Mayhems x1 clear koncentrātu, trubas palika nedaudz ar duļķīti. Tagad joka pēc ielēju Mayhems x1 UV blue koncentrātu abos loop, bet reāli nepatik tā zilā nokrāsa trubām, būs jāpamēģina destilētais + biocide pilieni, uz to EKWB mystic fog spermu nokavēju
Paldies. Šī noteikti nav pēdējā mana InWin 303 izvarošana. Pagaidām nav konkrētu jaunu ideju, bet jau skatos uz ZMT un iespējams augšējo radiatoru likšu strādāk. Bet kas to zin
Ar šādiem WC upgrade es neteikšu pie citām jaunām komponentēm, hardtube negribu. Bet hardtube variantam ir jau gatavs Fusion 360 fails ar manis izveidotu waterboard/waterway/reservoir kur ir integrēts d5 pumpis. China vnk nepiedāvā neko tādu, kur būtu vieta apakšējajam radiatoram + ventilatoriem.