Es nesaku, ka viņš ir sliktāks nekā vecākas tehnoloģijas TV. Protams, ka labāks. Es vnk saku, ka viņš ir
pārvērtēts. Kā piemēru var minēt kā no 1024x768 monitora pāriet uz 1920x1080, tas ir daudz lielāks jump nekā melns ir drusku melnāks uz OLED

Un par macbook, es nedomāju salīdzināt kvalitāti mac ekrānam. Vnk, ka mac ar hdmi pieslēgts TV no kā laižu retu reizi bluray filmas. Tad tas pats lētais 4k TV rāda ļoti labu bildi, nevar pat salīdzināt ar netflix/youtube/bites TV/nintendo. Ar OLED, protams piekrītu, ka rādītu
vēl labāku.
Vnk pērkot TV jāņem vērā, ko tu uz tā skatīsies, manā gadījumā nav jēgas, signāls manam use case ir mēdz būt biežāks bottleneck. P.S. Man likās, ka forums ir pietiekoši laba vieta diskusijām ar niansēm un kontekstu, nav viss balts un melns

To netflix nejau es skatos, bet draudzene. Un viņai jau 720p+ skaitās izcili laba kvalitāte. Kad uzlieku bluray filmu, viņai pilnīgi vienalga par to.
Varbūt kāds zina kā LV kanālus dabūt 4k? Par to es būtu gatavs piemaksāt. Bet man liekas, ka nav tādas iespējas, tur tas pats avots arī ir bottleneck