Page 26 of 26 FirstFirst ... 162223242526
Results 501 to 519 of 519

Thread: Kuru TV ņemt?

Pieredzējis lietpratējs tomy91's Avatar

Quote Originally Posted by Nils View Post
    Nezinu, kā 65, bet 77ajam smaguma centrs šķiet diezgan augstu, un tā kāja ir samērā ļodzīga. Es uz tāda augsta ķebļa viņu noteikti nestutētu
    Ar 2 kaķiem tādu opciju pat neapsveru.
    TV montēšu pie sienas, bet rack ies vecās kumodes vietā, kur būs atvēlēta vieta plašu atskaņotājam, kinozāles centrālajam skaļrunim, resīverim un platēm.
    Uz BF paķēru arī budžeta "ambilight" risinājumu no Govee. Ja apmierinās, tad uz palikšanu, ja nē, tad uz tirdziņu.

Pieredzējis lietpratējs Marcha's Avatar

Quote Originally Posted by tomy91 View Post
    TV montēšu pie sienas, bet rack ies vecās kumodes vietā, kur būs atvēlēta vieta plašu atskaņotājam, kinozāles centrālajam skaļrunim, resīverim un platēm.
    Uz BF paķēru arī budžeta "ambilight" risinājumu no Govee. Ja apmierinās, tad uz palikšanu, ja nē, tad uz tirdziņu.
    es ar nepasen ieķēru to pašu gaismiņu. Strādā tīri ok, bet man uz 75 collām stūru vadus grūti savaldīt, bišķiņ lien ārā, bet tā labi izskatās, diezgan responsīvas.
    Best time to do anything is later

Pieredzējis lietpratējs Bender's Avatar

Quote Originally Posted by tomy91 View Post
    Izlasīju "divi kaķi" un jau gribēju iepukstēt.
    Bet ja montēsi pie sienas, tas viss čotka!

Manējās abas regulāri izvēlās ceļu gar teļuka aizmuguri, labi, ka ir ar to šleifi pieskrūvēts.

Saņēmu arī es, S90D 65. Kājas stiprinājums pie paša ekrāna ir uztaisīts caur absolūto dir$u, bet ekrāna kvalitāte ir ok. Bet tas, ka nav normālu media playeru, vai lmt televīzija un go3 uz tizen OS stradā sūdīgāk, tas gan bēdīgi.
    It takes one man to create Destiny, One army to fulfill it

Neliels offtopic. Jums uz samsung Tv tet+ arī bieži izlogojas vai tikai man tāds gļuks? Tet teica pārinstalēt app, bet tāpat pēc divām dienām logoff. Citreiz 4-5 reizes nedēļā

Pirms kāda mēneša arī meta pat 2-3x nedēļā ārā, tagad mēnesi cik atceros neesmu licis klāt "devaisu".
    Darijis neko neesmu, ne pārinstalējis neko.
    Ko šie saka? Pats vainīgs, ka met laukā, ne?
    Enjoying 0db PeaCe...

Pieredzējis lietpratējs jopciks's Avatar

Quote Originally Posted by Snakez View Post
    Neliels offtopic. Jums uz samsung Tv tet+ arī bieži izlogojas vai tikai man tāds gļuks? Tet teica pārinstalēt app, bet tāpat pēc divām dienām logoff. Citreiz 4-5 reizes nedēļā
    Man LG ar webos tas pats. Puikam Xiaomi TV rullē un ne reizi nav izmests
    krustu cirtu ozolā

Man otram Tv uz xiaomi stick arī viss rullē, ļoti ļoti reti. Paroli arī mainīju, bet tas neko nedod, jo neizlogoja devaišus. Helio Tv varēja paskatīties cik device ir piesaistītu, šim nav. Tet nevaino, ka pats vainīgs, bet laikam arī palīdzēt nevar. Teica, ka app update būšot, ka pazudīs problēma

Uz Hisense tas pats. Kā redzu, ka nav lapa, kurš skatīsies, tad varu jau gatavoties skenēt kodu un apstiprināt iekārtu vēlreiz.

Quote Originally Posted by Snakez View Post
    Man otram Tv uz xiaomi stick arī viss rullē, ļoti ļoti reti. Paroli arī mainīju, bet tas neko nedod, jo neizlogoja devaišus. Helio Tv varēja paskatīties cik device ir piesaistītu, šim nav. Tet nevaino, ka pats vainīgs, bet laikam arī palīdzēt nevar. Teica, ka app update būšot, ka pazudīs problēma
    Pirms mēneša izlogojās aptuveni 3 gadus sena sesija uz Samsung TV un tad vēlreiz tas notika pirms 2 nedēļām.

Nezinu cik bieži atjaunojas Samsung u.c. app, bet Android TV pirms gadiem 3 bija diezgan konkrēti - viens Tet+ app ir pilns ar neciešamiem gļukiem un nākošā versija ir ok, tad atkal nākošā ir ar gļukiem un nākošā ok, tā nebeidzamais cikls.
    Pilnīgi radās iespaids, ka tur kaut kādi 2 dažādas programmētāju komandas strādā pie tām versijām un visi eksperimenti notiek uz gala lietotājiem, nevis testa vidē
    Last edited by andrisri; 3 Weeks Ago at 00:33.

pārgāju uz apple tv no iebūvētā sony android - principā dēļ šādiem gļukiem, gan tet, gan netflix, gan amazon... uz āboļa, atskaitot pārdoto dvēseli un tima kūka tetovējumu - nekādu problēmu - viss strādā

Pieredzējis lietpratējs -JJ-'s Avatar

Quote Originally Posted by andrisri View Post
    Nezinu cik bieži atjaunojas Samsung u.c. app, bet Android TV pirms gadiem 3 bija diezgan konkrēti - viens Tet+ app ir pilns ar neciešamiem gļukiem un nākošā versija ir ok, tad atkal nākošā ir ar gļukiem un nākošā ok, tā nebeidzamais cikls.
    Pilnīgi radās iespaids, ka tur kaut kādi 2 dažādas programmētāju komandas strādā pie tām versijām un visi eksperimenti notiek uz gala lietotājiem, nevis testa vidē
    Galvenais, ka tā TET aplikācija (tagad neatceros precīzi tās sākotnējo nosaukumu, bet tad tā vēl nesaucās tā) pašā startā (v1) bija reāli labs stabils TV apps, un tad tik sākās tie *****nie updeiti Miskaste! switch uz go3 un bēdu nezini
    Pussy Power

Pieredzējis lietpratējs Dzintars's Avatar

Vienīgā bēda, ka Go3 nav AppleTV aplikācija

Pieredzējis lietpratējs

Quote Originally Posted by -JJ- View Post
    Galvenais, ka tā TET aplikācija (tagad neatceros precīzi tās sākotnējo nosaukumu, bet tad tā vēl nesaucās tā) pašā startā (v1) bija reāli labs stabils TV apps, un tad tik sākās tie *****nie updeiti Miskaste! switch uz go3 un bēdu nezini
    domā helio?

Pieredzējis lietpratējs -JJ-'s Avatar

Quote Originally Posted by Arnis2002 View Post
    domā helio?

Nein! Tā bija leģendārā izklaides platforma Shortcut
    https://kursors.lv/2016/07/07/lattel...ormu-shortcut/
    Pussy Power

Pieredzējis lietpratējs Bender's Avatar

Eeee, sanāca divas dienas palietot Go3 appu. LMT jau likās paliels mēsls, bet Go3 UX un UI nodaļas izstrādē vispār nav pat pāri žogam skatījušies, kur nu vēl piedalījušies... Ja lieto ar to viņu puļķi ar savu pulti, tad pieļauju, ka UX ir pavisam cits, bet iekš Android TV un Tyzen ir pilnīgi nelietojama ateja.

Pieredzējis lietpratējs MMGA's Avatar

Go3 kastīte ar Go3 pulti ir visai patīkama lietošana. Pārlūkā man jau Go3 besī, bet telefonos gan nav bijusi nepieciešamība testēt.

LMT Viedtelevīzijai man Web šķietami sūdīgāk strādā + nācās izmantot Edge, jo uz Mozillas atteicās video strādāt.
    Ryzen 7 5700X3D, Arctic Liquid Freezer II 240, Gigabyte B550M AORUS PRO-P (Rev 1.0), GV-R665XTEAGLE-8GD, Patriot Viper 4 DDR4 16GB CL16 3200 MHz (PV416G320C6K), WD SN730 256GB, be quiet! Pure Base 500, be quiet! Power 11 600W
    AOC 25G3ZM/BK 24.5" FHD 240Hz, HyperX Cloud II, SteelSeries Rival 300

Pieredzējis lietpratējs Marcha's Avatar

Paņēmu beigās senčiem 55" Q80D qledu, viņi priecīgi, resposīvāks kā mans 22.gada samsungs. No 40 collu fullhd liels leciens un tas pats tet izskatās 1000x labāk.
    Best time to do anything is later

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)