Manuprāt, tas bija tikai tad, ja tev uz kompja bija instalēta Tilde!
strādāju TET un nav ne smakas no TB softa , bet kļudas MS produktos labo kā mīļais .
Kas kaunu nezin , badu necieš .
Ir tikkai viena patiesiba - manējā !
Nav Ofisam x64 un proofing x86, vai otrādi? Tad vēl, ir gadījies, ka kaut kur sistēmas dziļumos mētājas Ofisa sastāvdaļas no citas Ofisa versijas, kas šito proofing nograuj (to risina M$ Fixit Office uninstal tool). Un vēl ir gadījies, ka iepriekš bijusi uzinstalēta Tilde, tad noinstalēta, bet reģistros palikusi informācija, ka atbildīgais par proofing ir Tilde (kura jau noinstalēta), un tamdēļ arī nedarbojas proofing.
darbs iesaka šo risinājumu
https://www.microsoft.com/lv-lv/down...tU_D43-1dDoCd0
Kas kaunu nezin , badu necieš .
Ir tikkai viena patiesiba - manējā !
Man ir uzlikta tā proofing paka, attēlā, opcijās var redzēt, ka ir ieslēgta. Ofiss ir x64, uzliku es arī attiecīgi x64 pareizrakstības brīnumu. Tas ir clean install, iepriekš versiju nav bijis uz datora.
Paku ņēmu no šejienes
https://support.office.com/en-us/art...2-05b026ee809f (tabs Newer versions)
sarkanodzes linkā ir priekš 2016...tiešām tā ir tā vienīgā īstā? Man 2019 words.![]()
64bit Office nerekomendē pat pats MS, ja vien nav specifisku prasību uz RAM atsevišķiem procesiem.
un tāpēc komatus latviešiem nerāda?![]()
Es varu gandrīz droši teikt, ka microsoft proofing paka īsti nelabo komatus. Tikai vārdus.
Te var palīdzēt tikai tilde, kā jau minēju.
Dīvaini, ka tikai Tildei šis ir pa spēkam, paldies par atbildēm!![]()
Zbis marasms... Tiko 3 kompjiem uzliku O365 un uzinstalēju kaut kādu Banglu valodas proofing tools -> tas ir, ņēmu no M$ Office oficiālās Proofing download lapas, izvēloties LV proofing valodu, 64bit versijai dod Banglu valodu, 32bit versijai Spāņu #$%#$^&
Jā, LV downloadu lapā es arī manīju šādu h--ņu vismaz pirms nedēļas jau![]()
Ieej normālajā eng lapā un tur būs pareizs LV download.
Last edited by andrisri; 03-13-20 at 00:15.
Kur dabon svaigāko Tildes proofing? Citu neko nevajag, tikai lai ofisā studentei vārdus labo un komatus saliek.
Es te eksperimentu izveicu, uzliku Tildes minimumu ar demo 30 dienu licenci. Pārliku gadu uz priekšu un wuala, Ofisā joprojām pareizrakstība pieejama, kaut gan pats Tildes bāli zilais widgets brēc, ka laiks iztecējis.
Jā, agrāk nestrādāja Jumis ar 64 bit Office.
Nesen vienam uzliku 64 bit Office 2019 un tad pēc brīža parādījās papildus vēlme lai uz šī Jumi uzliek. Uzliku, nekādus gļukus nekonstatēju, tā arī atstāju 64 bit, nepārliku uz 32 bit. Oficiāli aprakstā vēl joprojām ir brīdinājums par 64 bit.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)