Datumu būtu svarīgi zināt.
Varētu pieskriet uz kādu kotleti.
Datumu būtu svarīgi zināt.
Varētu pieskriet uz kādu kotleti.
"sir we got surrounded!" - "good, we can attack in any direction now"
Es braukšu tikai tad ja vēl kāds normāls kvadroberis būs, neskaitot mani!
Domāju, ka Spoks vari līst no skapja ārā un beidzot publiski parādīsim visiem!
Bet man būs kvadroberu maska, mūli neredzēsi!
Ja gribi satikt, sametamies barā kādam ssd, sarunājam dīlu, un kopā visi aizbraucam apskatīt
Tak mēs esam tikušies vairākas reizes. Un vairākas arī neesam tikušies, jo čalis mēdz tā aizkosties, ka uzmet visus pēc kārtas un neko neatceras. Kad tiek sūtītas ierakstītās sarunas, lai paklausās un nokaunās, tad atbild ka šobrīd nevar atskaņot audio Čalim aizvainojums par to ka tiek cenzēts šeit, par ko arī zobs uz mani. Brīdināts ir, lai pats izdomā- meklēt kašķi un turpināt pļūtīt vai iet uz krāna
Es domāju, pasākumu varētu rīkot +/- pēc jaunāgada pārtija ne?
Neesmu vecs buks, bet uz pasākumu atbraukt varu
Ryzen 5950X @ ECO 65W/B450 I AORUS Pro WiFi/NITRO+ RX 580 G5 LE/G.SKILL 32GB 3600MHz
Volvo V70 2005 Summum 120kW D5 Automatic
Pixel 8/LMT Brīvība+Neatkarība 13.98€
atkars tirgus
ja šitā visi vāksies, tas pasākums būs uz pirmo pensiju.
Mana vaina bija, es viņu centos novērst, bet tev bija jau cits pircējs. Kkad arī pēc tā mana uzmetiena es arī nometu visādu pc sūdu pirkšanu/pārdošanu, ko man pārsvarā kkādi ex klienti un paziņas piesējās lai izlīdzu.
Kkāds audio bija jā Bet par to, ka nevaru atskaņot? Nu lai ir kā ir, novelšu uz pāli. No šī melnā dzīives perioda esmu jau labu laiku ticis ārā! Un man uz tevi nav neviena grama aizvainojuma un nekāda zoba! Arī par to, ka es troļļoju kko te foruma un tu man banus liec, es neapvainojos
nošaut nedrīkst apžēlot
komati paši savās vietās nostāsies
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)