kalibrēšana ja nezina, vai tev ir 5m dīvāns vai 1m plats krēsls. Jeb ir tāds settings !?![]()
kalibrēšana ja nezina, vai tev ir 5m dīvāns vai 1m plats krēsls. Jeb ir tāds settings !?![]()
Join WorldOfTanks - https://worldoftanks.eu/referral/3eb...b9e5ca26eb6ef0
Sakarīgam resīverim komplektā nāk mikrofons, ko novietot nepieciešamajā vietā un tad tiek veikta kalibrācija
Kalibrācijas laikā tiek aprēķinātas aiztures automātiski.
Samsung nākošā paaudze jau relīzēta, HW-Q990F. Marketologiem kaut kā izdevies E modeli noskipot, bet lai jau tiek šiem izklaide
https://www.youtube.com/watch?v=YgwP...hannel=Samsung
Reklāmklipus jau šie māk taisīt un jaunais subwoofer dizains tiešām rullē. Reālu audio testu laikam uz šo brīdi vēl nav.
Last edited by andrisri; 1 Week Ago at 02:03.
Neticu maziem subwooferiemManuprāt, tie neskan ne tuvu tik sulīgi, un dod laukā tādu metālisku-neDobju basu vs lielajiem. Man ir bijuši vairāki tādi, kas maksā gandrīz kā labs soundbar komplekts
easy pass tādam komplektam ar mazu subi, jo imo tas ir pats key elements visā setupa - labs, precīzs bass!
Last edited by -JJ-; 1 Day Ago at 10:09.
Pussy Power
Man liekas, ka tur lielākais selling point ir tas, ka nevajag pastiprinātāju, ne? Un kā tas vizuāli izskatās. Par skaņu piekritīšu, kādreiz kā caur ****u tas skanēja, ne īpaši labāka kā no paša TV iebūvētajām skandām.
Es sēžu uz forumā pirkta Onkyo TX pastiprinātāja un atjaunotām radiotehnikas 50niecēm, laba skaņa, mani apmierina. Un pastiprinātājs ir saslēgts ar TV kastīti, nintendo konsoli, un pašu TV, sanāk, ka skaņa iet pa taisno no pastiprinātāja, TV pa vidu nesamaisa audio signālu.
žēl tikai, ka bluetooth uz tā onkyo pastiprinātāja gļučī. Ja neuzspied forget device katru reizi, un pieslēdz 2+ ierīces, tad nākamo reizi viņš nemāk piekonekēties, laikam jauc kopā visas pieslēgtās ierīces vai kas tml.
AyyMD 5800X3D + 7900 GRE + Gigabyte FO27Q3 1440p 360Hz oled. FO27Q3
I don't get mad I get even, violence is something I believe in.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)