Page 1 of 11 12345 ... LastLast
Results 1 to 20 of 217

Thread: Tiem, kas iehavājuši Samsung S22 Plus/Ultra, S23 Plus/Ultra

Pieredzējis lietpratējs

Default Tiem, kas iehavājuši Samsung S22 Plus/Ultra, S23 Plus/Ultra

NU vot bite manu s9+ atpirka pa 303 eur + būdams raksturā vājš es salūzu. Iehavaju Ultra. Aplauziens ko nepapētīju, ka nav lampiņa, kas brīdina par notifikācijām, bet to aizvietot var ar always on display. Vēl aplauziens, ka pulsa mērītāja nav, bet to man aizvieto pulkstenis. Esmu iev\erojis, ka bieži karās. Teiksim FB aplikāciju jau 4x esmu pārinstalējis.
    Kā jums pārējiem?

Ka pluss, ir kamera un 120Hz ekrāns. Tas ir labs jā.
    Last edited by Verneris; 01-08-23 at 21:46.

Indikācijas lampiņa jau uz 10 nav

Pieredzējis lietpratējs Dzintars's Avatar

Man liekas, ka tās lampiņas izmira vispār, kad parādijās allways on ekrāni.

UZ 8.tā bija

Es arī skatijos S10 vai S20, nu neko uber pārāku neredzēju, paliku pie S10. Pietiks kādam laikam.
    Beigās viss būs labi, ja vēl nav labi... tātad nav beigas. :D

Pieredzējis lietpratējs

Man s9+ ar pietika. Bet nu tas, ka pa 303 eur atpirka no manis, kas ir diezgan virs viņa tirgus vērtības, lika man pāriet uz ko jaunāku.

Pieredzējis lietpratējs DJWoX's Avatar

5G simkarte ir ? vai neņemi 5g versiju ?
    Tio/Teo

Pieredzējis lietpratējs

5g versija protams, ir iekšā gan bites, gan tele2 sim kartes. prasīju vai prieksh 5g nevajag jaunu sim, nemācēja man atbildēt bites centrā.

lmt tagad diezgan pievilcīgs deals - s20+ 5g par 700e, + var nodot veco telefonu un dabūt 150e atlaidi, kas skaitās kā rēķinu nomaksai, bet tāpat.
    par motorolu moto x 2nd gen dabūju 163e, un s20+ 128gb 12gb ram sanāca par smieklīgiem 537e
    uz vietas viens čalis nodeva s9, dabūja 300e atlaidi (150+150)
    piedāvājums darbojas tikai šonedēļ

Kas ir vajadzīgs, lai nodotu? T.i. atnāc, nomet pliku veco telefonu uz galda un ir atlaide? Vai vajag visu oriģinālo iepakojumu, lādētāju un aksesuārus (ausis, kaut kādi adapteri, ja bija utt.)?

Pieredzējis lietpratējs

Es tikai trubu nodevu. Paprasīju, vei nevajag, lādētāju un austiņas, teica, ka nē. Vismaz bitē. Lmt akcija vispār ideāla izskatās. Bet nu mani vairāk uztrauc apdrošināšana tikai tel ekrānam, ne tel. pazaudēšanai. Bitē tur kkādi 3 eur mēnesī un ekrānu vari mainīt ik pa gadam, pēc pirmās sasišanas.

Tā vakar atsūtītā LMT dīla SMS iekšēji nedaudz sagrāva.

3 mēnešus atpakaļ S10+ paņēmu pie šiem nedaudz dārgāk, nekā tagad dod S20+.

Nav jau nemaz tik salds. 577 + PVN. Neinteresējos, bet gan jau šeit pats LMT piemetis vecas trubas iekš trade-in un papildus atlaidi nesaņemt.

Quote Originally Posted by newb View Post
    Kas ir vajadzīgs, lai nodotu? T.i. atnāc, nomet pliku veco telefonu uz galda un ir atlaide? Vai vajag visu oriģinālo iepakojumu, lādētāju un aksesuārus (ausis, kaut kādi adapteri, ja bija utt.)?
    atnāc ar ieslēgtu telefonu, lai var pārbaudīt ka viss +/- ok, un viss, nekādus lāderus, iepakojumus, neko tādu nevajag
    kaut kur arī bija saits, kur var apskatīties vai veco telefonu var nodot, lai gan lmt konsultants čata atbildēja, ka der jebkurš telefons, kura cena ir virs 10e

bonusā vēl nāk apdrošināšana uz 2 mēnešiem, ar 85e pašrisku, 4 mēnešu youtube premiums, un jā. izklausās itkā es būtu ieinteresēts viņu pārdošana , bet tiešam super labs deals. wifi6, 5g, 128gb storage, 12gb rams, 6.7" 120hz@uhd, +microsd līdz 1tb, <550e ar vecā, neizmantotā telefona nodošanu
    vobšem pats nenoturējos un jau vakar aizskrēju un paņēmu

Es ar tā ļoti neizlēmīgi skatos uz šo dīlu, kas patiesībā ir pat ļoti labs.
    Bet raustos par bateriju, daudz kur lasu, ka Exynos ir baigi švaki neskatoties uz diezgan pieklājīgo ietilpību. Citi atkal saka, ka ir ok/labi. Negribētos, lai ir sliktāk kā esošajam Mate 10 Pro.

Vērtību, kas nāk papildus tiem 150 eiro (ja es pareizi saprotu), var redzēt atpirkums.lv

Quote Originally Posted by Instigater View Post
    Nav jau nemaz tik salds. 577 + PVN. Neinteresējos, bet gan jau šeit pats LMT piemetis vecas trubas iekš trade-in un papildus atlaidi nesaņemt.
    Ni, ni, 699 (ar PVN) ir bez vecās trubas nodošana, piemetot veco telefonu dod vēl 150 eiro atlaidi + simboliska piemaksa atkarībā no telefona modeļa. Šobrīd pat nevienā iveikalā zem 730 nav. Lai gan tie pat laikam ir 4G modeļi.

Quote Originally Posted by neJANIS View Post
    Bet raustos par bateriju, daudz kur lasu, ka Exynos ir baigi švaki neskatoties uz diezgan pieklājīgo ietilpību. Citi atkal saka, ka ir ok/labi. Negribētos, lai ir sliktāk kā esošajam Mate 10 Pro.
    nu ja visu laiku lietosi 120hz@uhd, tur vienalga kāda baterija un čips, apēdīs ātri. 120hz@fhd liekas optimāli, jo uz tik maza ekrāna (6.7" un mazs, haha, bet salīdzinājuma ar monitoriem un tv) tāpat nav jēgas no tik lielas izšķirtspējas

Pieredzējis lietpratējs DJWoX's Avatar

Quote Originally Posted by JEYRAZZ View Post
    Piedāvājums jau labs, būtu forši ja viņu pašu vērtības noteicējs strādātu un daudz maz pateiktu lai nav lieki jābrauc pie viņiem. Interesanti cik piedāvātu par S8, viņu pašu e-veikalā jau cipars kosmosā
    paziņam iedeva 160euur +150e pie LMT par tādu kurš bija ar saplestu displeju.
    Tio/Teo

Pieredzējis lietpratējs BigFish's Avatar

Ļoti atkarīgs no cilvēka kurš pieņem. Kad s9 bija aktuāls, tad vienā veikalā deva 50e citā 200e par sistu eksemplāru.

https://www.samsung.com/lv/atpirkums/
    šiet var paspēlēties lai saprastu cik +- piedāvā par esošo telefonu.

Nu hvz samsungs par manu perfekto s10e dod tikai 179+150
    JA ņemu note tad tikai 179+100

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)