Page 9 of 11 FirstFirst ... 567891011 LastLast
Results 161 to 180 of 206

Thread: Tiem, kas iehavājuši Samsung S22 Plus/Ultra, S23 Plus/Ultra

Banned

Tev bija arī kaut kāda doma, kaut kāds savs viedoklis vai tikai ne pa ķeksi teikums?

Starp citu, kā selling pointu 23. ultrai Samsū liek uzlabotu video stabilizāciju. Kāds, kuram ir gan S22 Ultra, gan S23 Ultra var par šo iedot feedback?

Prezentācijā video, kas ķipa ar S22 uzņemts, bija tik nestabils kā ar budžetnieku būtu filmēts un diez vai realitātei atbilst.

Quote Originally Posted by -JJ- View Post
    es pieļauju, ka tāda 23šā ultra rokā labāk guļ par tādu 14proMaxi, lai gan tur svarīgi kā izsvarota tā truba,
    Par šo no savas puses varu piebilst, ka lielie iPhone labāk ieguļ rokās kā šie Samsungi. Nav ne jausmas, kāpēc. Samsungiem tagad malas ir kantainĀKAS kā iepriekš, bet nav tik taisni "nogrieztas" kā iPhone - uz čuju ābols rokā jūtas labāk. Protams, uzlabojums pret iepriekšējiem ir - nav vairs sajūta, ka spogulis no rokas izslīdēs.

Un tas no manas puses nāk pēc tam, kad aizdomājos cik salīdzinoši neērtāk ir turēt lielos iPhone, jo ikdienā lietoju mini.

Interesanti, ka mēs te pilnā jaudā apspriežam S23, kamēr GSMarena saka, ka relīze tikai pēc 3 nedēļām.

Quote Originally Posted by Instigater View Post
    Interesanti, ka mēs te pilnā jaudā apspriežam S23, kamēr GSMarena saka, ka relīze tikai pēc 3 nedēļām.
    Interesanti, gan tet, gan lmt, jau prezentācijas laikā rādīja, ka iekārtas ir veikalos uz vietas.
    Es savu dabūju jau nākamajā dienā pirms pusdienlaika.

Bet nu, lai ko citi teiktu, ka nav baigi improvement? Ko tad revolucionāru gaidījāt īsti?
    Šobrīd pārsteidz tikai vidējā klase ar uzlabojumiem.

Es jūtu uzlabojumus.
    Pirmkārt, cik smooth viss darbojas, gan web, kad app instalācija.
    Gan kameras darbība un kā apstrādā foto. (tāpat pie pirmās izdevības likšu gcam portu).
    Jā, gaidīju ātrāku uzlādi.
    Es pat pārejot no s9 uz s10e vai pat no s10e uz s22 (vienīgi kaifs bija par ekrānu un 120hz) nejutu tādu uzlabojumu, ka tagad no s22 uz s23+.

Baidījos par izmēru pēc s10e un s22, bet tik ātri pieradu, ka sāku jau nožēlot, ka ultru nepaņēmu.

Pieredzējis lietpratējs

NU kā s23ultra īpašniekiem patīk batereja? Es sajūsmā. 6:50 noņēmu no lādētāja, zvani kādi 20 bijuši + patestēju spēles pāris un bača šobrīd 70%

Fold 4, jau lietots kādu laiku!
    Vakar 21.00 noņemts no lādētāja. Pa dienu daži zvani, visu laiku wazaps. Un visu dienu tikai uz 4g/5g (wifi nogriezts darbā) un tagad ir 69%, kad bija wifi, tad vēl mazāk ēda baču.
    Ko teiksi?

Banned

Nu Fold jau vispār ir planšetes izmēra telefons, tur jau skaidrs, ka aķis ilgi turēs.

Kāds sakars?
    Viņam ir mazākas ietilpības baterija un jau lietota!

Banned

Ok, nebiju niansēs pētījis. Pēc milzīgā izmēra pieņēmu, ka ir lielāks aķis.

Salīdiznot S23 Ultra un Fold 4, Ultrai ir ņiprāks un labāka ekrāna izšķirtspēja pie mazākas akumulatora kapacitātes, tādēļ pilnīgi iespējams, ka tie rādītāji ir līdzīgi.
    Par nolietojumu runāt telefonam, kurš rudenī iznāca gan būtu tā pāragri.

Patīk drukāt
    Atkal jau nelasa, bet tik drukā.
    Cik tavuprāt laiku vajag lai nolietotu aķi? Atkal neiedziļinoties niansēs un nezinot citu lietošanas paradumus izsaki savu kļūdaino viedokli?
    Var taču arī paklusēt, nevis drukāt katrā tēmā muļķības, ne?

https://failiem.lv/u/2wwrmqm4d
    Šonakt, s23+ standarta kameras app, no rokas fočēju.

Quote Originally Posted by MMGA View Post
    Ok, nebiju niansēs pētījis. Pēc milzīgā izmēra pieņēmu, ka ir lielāks aķis.

Salīdiznot S23 Ultra un Fold 4, Ultrai ir ņiprāks un labāka ekrāna izšķirtspēja pie mazākas akumulatora kapacitātes, tādēļ pilnīgi iespējams, ka tie rādītāji ir līdzīgi.
    Par nolietojumu runāt telefonam, kurš rudenī iznāca gan būtu tā pāragri.
    Es s22 maija vidū nopirku.
    Pirms nodošanas joka pēc uzinstalēju accu baterry. Rādīja 90% atlikumu. Tā kā spried pats.
    Samsung nekad nav bijis slavens ar bačām vai es nejēdzu lietot telefonu.
    Last edited by Snakez; 02-07-23 at 09:41.

Banned

Man pa pusotru gadu iPhone 12 mini rāda 88% atlikumu ar lādēšanu 20-80% pamatā.

Viens ir kā izmanto, otrs - kā pats telefons saoptimizē lādēšanu, ja to fīču ieslēdz.

Ja nu kāds vēl domā par iegādi, ir S23U par saldām cenām.

Pieredzējis lietpratējs DJWoX's Avatar

Palietoju s23 pāris dienas,

jauks aparāts, dauz ātŗaks ka s21, bet man par mazu.. Pieradīs pie oneplus lāpstas.
    Bildes sanāk tik pat labas kā iphone 14, dažos gadījumos pat labākas.

5G lido.. ar Tele2 900mbps varēja dabūt ar Biti 1gbps pat
    ...
    Pārdodu jaunus, jaudīgus un lētus Dell portatīvos datorus par vissaldākajām cenām!
    Dell EOZ / (Telefons 29392607, ... djwox@inbox.lv)

Kāds te pukstēja par Samsung cenām, tad var aplūkot xiaomi 13 sērijas Eiropas oficiālās cenas un upcoming Sony

Banned

Kāds pukstēja par cenām? 101 alternatīa, nav ko pukstēt - var pirkt to, kurš pa kabarai.

Quote Originally Posted by MMGA View Post
    Kāds pukstēja par cenām? 101 alternatīa, nav ko pukstēt - var pirkt to, kurš pa kabarai.
    Nevis var bet vajag.

Pieredzējis lietpratējs atkars's Avatar

Izdomāju pamēģināt Note 20 Ultra - kāpēc bildes ir tik blurry? Nostājos, nu tik bildēšu un rezultāts nekāds. Shutter lag arī milzīgs. Nelietojama kamera.

Pēc reddit esot normāla parādība. Jēga no dārga telefona nekāda...

Spriežu pēc iPhone lietošanas.
    13600K/AORUS RTX 3070/MSI Z690A-PRO/32GB 3600MHz DDR4. Pilna specifikācija šeit.

Quote Originally Posted by atkars View Post
    Izdomāju pamēģināt Note 20 Ultra - kāpēc bildes ir tik blurry? Nostājos, nu tik bildēšu un rezultāts nekāds. Shutter lag arī milzīgs. Nelietojama kamera.

Pēc reddit esot normāla parādība. Jēga no dārga telefona nekāda...

Spriežu pēc iPhone lietošanas.
    Jaunu paņēmi, ja nē, tad varbūt var aizdomāties, ka telefons ir mests zemē?

Pieredzējis lietpratējs ORiONz's Avatar

Exactly, man tieši tā bija vecam samsungam, no kritiena kameras optiskā sistēma bija sabojāta.

Pieredzējis lietpratējs atkars's Avatar

Es Jūs sapratu - tika pirkts lietots. Damn. Laikam visi mestie ko Reddit ar līdzīgām problēmām atradu.
    13600K/AORUS RTX 3070/MSI Z690A-PRO/32GB 3600MHz DDR4. Pilna specifikācija šeit.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)