Man ir tieši LG 27GP850, esmu apmierināts, vienīgi ja ņem ar cerību, ka ies normāli HDR, tad var vilties.
Man ir tieši LG 27GP850, esmu apmierināts, vienīgi ja ņem ar cerību, ka ies normāli HDR, tad var vilties.
It takes one man to create Destiny, One army to fulfill it
Arī ir LG 27GP850, esmu apmierināts. Vēl no mīnusiem varu piemest ka kārtīgi nestrādā DDC/CI
Man ir LG 32GP850-B - laikam lielais brālis tam pašam iepriekš minētajam LG - darbojas 180Hz režīmā un ar fastest response time (iespējams tieši šim variantam darbojas) - priekš CS tieši super.
Viena problēma ir - 1 dead pixel...
i9-12900KS with DeepCool LT520/MAXIMUS Z790 EXTREME/NITRO+ RX 6800 16GB/TEAMGROUP 2x16GB 6400MHz/Dark Base 700 Inverted
Papētīju LG 27GP850. Tiešām viens no labākajiem p.p modeļiem. Paldies par ieteikumu! Vēl tāds pats +- ir Gigabyte M27Q
Lai būtu normāls HDR, laikam jāskatās uz divas reizes dārgākiem modeļiem.
Kam tev tas HDR vajadzīgs? Acis tek ārā no tā krāsu vājprāta, tāpat ilgstoši nelietosi. Pie tam vairāk elektroenerģiju rij.
Keep your own way
Hello,
pacelšu topiku.
Kāds tagad būtu normāls 2k 120-140Hz monitors?
itkā varētu klāt piemst arī g-sync, bet par to laikam klāt nāktu labs $$ pie cenas?
Paldies!
10700K @4.9GHz Dark Rock Pro 4, 3080Ti, 32GB CL16 3700MHz, A-DATA SX8200 Pro 1TB, Z590 UD AC, Corsair 4000D Airflow, EVGA 1300 G+
Atkarīgs no budžeta, bet vispār šobrīd 34" UltraWide cena ir tik tuvu parastajai 27" cenai, ka īsti nav jēgas pirkt 27" vismaz manā skatījumā. Jau kādu pusgadu lietoju HP X34 neko sliktu īsti nevaru pateikt kopumā normāls monitors par savu cenu ar normālu reakcijas laiku. OSD labākais sabalansētais iestatījums ir Level 3, spilgtuma pietiek uz 70-80%, krāsas ir kā parastam vidusmēra IPS monitoram, oficiāla G-SYNC nav, bet ir iespēja ieslēgt manuāli control panelī. No mīnusiem kā gandrīz visiem IPS monitoriem vajā vieta ir kontrasts tumšajai krāsai. Ir vēl 31.5" bet pēc specifikācijas un cenas tomēr nav tas. Te vairāk runa iet par IPS monitoriem no VA vienmēr esmu izvairījies.
Last edited by Krit; 06-12-23 at 17:33.
Uz 34" nesanāk par daudz izstiepta uz malām bilde priekš online šūteriem?
Ultrawide vismaz ir jēga no ieliektā ekrāna? Biju Spices Euronics iegājis, viņiem tur solīdi monitori salikti gejminga stūrī. Kaut kā šķita, ka klasiskajai 16:9 malu attiecībai tas ieliekums ir vairāk mārketinga triks.
Ryzen 5 5600G, Arctic Liquid Freezer II 240, Gigabyte B550M AORUS PRO-P, GV-R665XTEAGLE-8GD, Patriot Viper 4 DDR4 16GB CL16 3200 MHz (PV416G320C6K), WD SN730 256GB, Be Quiet! Pure Base 500, Be Quiet! Pure Power 11 600W
Šūteros parasti izliek plašāk FOV.
Man šobrīd ir Dell S3422DWG ar 1800R izliekumu. Cik daudz jēgas no tā izliekuma grūti pateikt. Tur vajadzētu blakus moni likt bez izliekuma un salīdzināt. Jebkurā gadījumā šis izliekums nemaisa arī filmas no dīvāna skatīties. Ar lielāku izliekumu es drošvien neņemtu. Vismaz ne 34". Spēlēs, iespējams, ir lielāks immersion... iespējams.
Kopumā par Ultrawide varu pateikt, ka man patīk un atpakaļ uz parastu 16:9 nav vēlēšanās pāriet. Pirms šī man bija 29" ultrawide ar ko arī biju ļoti apmierināts. Vēlāk pārgāju uz 34". Arī patīk. Izmēra ziņā šobrīd liekas, ka šis ir uz saprāta robežas limita. Lielāks jau liktos par lielu, bet nu varbūt ar laiku domas mainīsies
Nākošais solis varētu būt 34" OLED.
Darbā pāris mēnešus lietoju 34" Ultrawide ieliektais - nezinu nepatīk, darbam točna nē, spēlēm, neesmu mēģinājis, bet kaut kā pierasts ir pie parastā tipa ekrāniem. Izliektajam monitoram nāk klāt fīčas ar atspīdumu, kas vienkārši besī. Mājās ir 30" DELL kaut kā tas liekas normālāks.
Pats kad upgreidošos dorši vien uz kādu 4k moni ~32" vai lielāku plakanu, nepatīk man tā galvas grozīšana.
32 uz 4k būs pa mazu. 32 ar 2560x1440 ir ideāli. Nevajag scaling izmantot.
Man personīgi arī bija bažas par pierašanu pie curved, bet jāsaka, ka super ātri pieradu. Dīvaini škita tikai pirmās divas dienas.
Manuprāt, 32" ir max izmērs, kad var iztik bez curved. Ja gribas kaut ko lielāku, tad jāņem curved. Pašam šķiet, ka 34" jau noteikti vajag curved.
textu jāliek uz 1/2 vai 2/3 kurvas ekrāna tad ir ok. no vienas malas uz otru lasīt pa visu ir kā ir pat ja pie visa ir pierasts. Viss kas nav vienlaidus texts pa visu ekrānu ir nedēļas pierašanas jautājums.
Tā kā darbam, jā kurva nebūs optimāls variants. Bet nu pēc 32" atpakaļ uz 27-29" 16:9 galīgi nevelk, izska'tās kā notebooks būtu monitora vietā.
Atrodot sev ērtu ekrāna sadalījumu aŗi 50" nebūs par daudz. Tiesa vai tur negribēsies jau 8k ir cits jautājums un vai 4k sourci gana labi scalos, lai būtu ok gamings
Ieķēru HP X34
IPS ar 1ms 165Hz pirmais iespaids wow līmenī. Nedod tik ļoti pa acīm. Iepriekš bija IPS 5ms 60Hz.
Nez, man pierašanu neprasīja. Attiecība nav tik liela, lai to kaut kā baigi justu. Varbūt tikai kaut kādos atsevišķos SW, bet tad jau jābūt tieši ērtāk, sadalot uz pusēm vai kā minēja 2/3.
Tāds sīkums, ko liekas nav iespējams koriģēt - croshair atrodas tikai monitora centrā, kamēr citiem ir pieregulējams.
Interesants moments ar 21:9, ka spēlei parādījās papildus diezgan lielas malas horizontā, nevis bilde nedaudz pastiepta. Un +croshair = legālie čīti. Ar dlss vēl netiku skaidrībā, bet tas arī kaut ko piedodot.![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)