Redz kvazi jau cita problēma, viņam it kā nav jāsiekalojas uz to kas internetā jo sen ir ļoti neslikta sistēma, tik ik pa brīdim uznāk besis/depresija/whateva. Te imho vajag vairāk klausīties un meklēt jaunu muzonu, nevis skaldīt matus.
Redz kvazi jau cita problēma, viņam it kā nav jāsiekalojas uz to kas internetā jo sen ir ļoti neslikta sistēma, tik ik pa brīdim uznāk besis/depresija/whateva. Te imho vajag vairāk klausīties un meklēt jaunu muzonu, nevis skaldīt matus.
Tādi periodi pienāk katram man liekas, tapēc es klausos ļoti dažādus mūzikas žanrus, protams ka ir sev sirdij tuvākie bet nevajag sevi ierāmēt tas cilvēku notrulina, un ja tiešām galīgs besis uznāk tad vnk kādu laiku neklausos neko. Jārokas netā jāskatās ko citi klausās utt. Citreiz uzlieku kādu random spotify vai youtube pleilisti un muzons pats atnāk... Šādi esmu atradis mūziku ko tagad speciāli uzlieku atkal un atkal.
Man ir ok sistēma tumbām, bet austiņām man nekā nav. Ok, varētu lietot DAC, bet gribas kaut ko potenciāli portablu.
Es vēl tagad gaidu, kad ar kaut kādu setapu man šitās dt770 liksies tik pat superforšas kā dt880 no esi maya/juli@ skaņaskartes. Jā, 880 ir atvērtās un ne tik ļoti congested pēc dizaina, un ir tuvu, bet nav īsti TAS. Tā brutāli vnk urbt caurumus šajās negribas. Aizrakstīju beyeriem jautājumu, cik maksā 880/990 korpusiņi.
Last edited by kvazi; 12-09-20 at 22:15.
Nu protams, man arī ir bijušu vairāku gadu periodi kad klausos gandrīz neko un par jaunu mūziku vienkārši nav laika domāt jo vienīgais kas prātā ir paēst un atkrist gultā.
Nedari šitādas muļķības, kanibalizācijas vietā labāk paņem patestēt kaut ko no citiem ražotājiem.
Ryzen5 3600/ASRock B450 Steel Legend/G.Skill Ripjaws V 16Gb/rx5700xt 8Gb/SX8200pro 1TB m.2/Cooler Master Cosmos II/MG279Q 27''IPS144Hz/DacMagic Plus/DT770 & HD650
Kuuminsh;
Nezinu no kā sastāv atomi, bet ir pamatotas aizdomas, ka tev galvā, viennozīmīgi, dominē salmu un kaku maisījums.
Es arī uz FiiO K3 sēžu un esmu ļoti apmierināts! Audio Technica ATH-M50X ausis un Edifier R1850DB tumbas laižu caur šo DAC'u.
starp citu pēc maniem novērojumiem spotifaijs skan labāk ja atslēdz to "auto volume for all tracks" vienādotāju..
Desktop 100% silent PC: Asrock J5005 mini itx, 85w brick psu, 8GB RAM, SSD, mini itx case.
HTPC: Gigabyte GA-A320M-H, Athlon 200GE (passive cooling) , 8GB RAM, SSD+HDD, Cooler Master CM media 260 ATX
Tiku pie B&O H6, un esmu ļoti apmierināts, kā viņas skan no mana UCA202. Ok, augšas dažos ierakstos ir grūti izturamas (vairāk pašu austiņu, ne UCA vaina), bet viss cits ir vienkārši super. Man liekas, ka ausīs neesmu dzirdējis basus tik zemus + neizplūdušus, un galīgi bav kaut kāda stulba midbass bump.
Žēl, ka nemāku lodēt, - tā uztaisītu vēl šo- http://nwavguy.blogspot.com/2011/03/...rankendac.html
Esmu klausījies B&O H6, man galīgi nepatika. Vienīgais plus bija tas, kā viņas ir uzbūvētas, bet tāpat spieda man galvas vidus daļu.
Bass man šķita tāds, ko vislabāk raksturo vārds - LOGITECHVokāls man likās krietni neizteikts un augšas griezīgas.
Bet, tā ir tīri gaumes un mūzikas izvēles lieta. Katrs klausās to, kas patīk.
Devāmies māju medībās....
Par augšām nedaudz piekrītu, bet to var risināt ar plānu papildus švammīti.
Viss pārējais gan man tur šķiet ļoti niansēts, detalizēts, precīzs, ātrs un lineārs. Un vispār H2 man arī ļoti patika, es gan tieši teiktu, ka viņas ir fun.
Un vokāls H6 man tieši liekas ļoti labs.
Tev bija gen 1 vai gen 2 viņas?
Last edited by kvazi; 3 Weeks Ago at 20:23.
Esmu par 99% pārliecināts, ka tās bija GEN 2 ausis.
Kā ar DAC testu, sanāca Tev kaut ko salīdzināt?
Devāmies māju medībās....
Tiku pie Sound Blaster X-Fi HD, bet nejutu baigo atšķirību no sava UCA202.
Kaut kad vēlāk joka pēc pieslēgšu savu north star design dac un salīdzināšu ar uca202, bet domāju, ka nekādu starpību nemanīšu.
Last edited by kvazi; 3 Weeks Ago at 18:13.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)