Man bija kasko (sudraba kasko no Balta, poor mans kasko) uz 1 gadu paņemts priekš sevis, bija garāki gabali jābrauc, tad evakuators, lai ir iekļauts, katram gadījumam. Man jau bija plaisa, ko nepamanīja (augšējā stūrī šofera) un vnk pazvanīju un teicu, ka brauca auto priekšā un uzmeta akmeni. Paprasīja, kur ērtāk un braucu uz triplex mainīt. Pēc tam tēvs un brālis arī stiklus mainīja, bračkam līdzīgi kā drunk_lizard uzmetās ziemā un tēvam patiešām uzmeta akmeni. Neviens nekur neko neatrādīja un visu nomainīja. Vienīgi, kad brālis man pazvanīja konsultēties ko teikt, teicu, lai nesaka, ka vnk parādījās plaisa, bet braucot, izskatās, ka pareizs lēmums.
Pašlik es ņemu tikai zelta Octa pie Compensa, kas ir pāris eur dārgāka nekā parastā octa (pie viņiem), bet iekļauts ir risks sadursmei ar dzīvniekiem un, ja pats izraisi avārīju, tad arī kaut ko var dabūt - vienīgais kaut cik jēdzīgais OCTA produkts @LV, nevienam citam nav dzīvnieki OCTA iekļauti, jāpērk otra polise uzreiz. Neredzu jēgu manam vecajam opelim kasko gan, atkarīgs jau no auto ar ko brauc ko grib.
71.29eur uz gadu Opel Astra 2007.g. 1.7 dīzelis. 10. bonus malus klase