Ko jūs saprotat no mocībām - 2003. polo ar 52Zs un 2004. golp ar 75Zs ir īstie šosejas kingi![]()
PUTIN - pull out!
Slavenajam golf 4 ir tāds 1.9 sdi dzinējs, turklāt to pamanījās stūķēt pat variantā. Lai nogrābstās, ja sajauks ar tdi. Uz šosejas būs jābrauc aiz fūres visu laiku (nu ja izdosies iesēsties astē), pilsētā regulāri pazemos pusaudži ar aixam.
Nu bet bija tač forši pirmie golfi ar 1.6d, man patika, viss mehānisks, pilsētā vienmēr jūties kā sacīkšu trasē.
5k izklausās pec darba abarotiem, atmosferikais benzīns, domajams tad viņam ir max nm un hp. Tas tev nav 1.9 tdi, kur pārslēdzies pie 1.5kbenzīns ir jāgriež, lai ietu.
Autoram iesaku budžetu dalīt ar 2, mazāk zaudēsi no vērtības krituma, jo mašīna tāpat maz lietota tiks. Vai otrā galējība, paņem kādu v8, būs vismaz prieks sejā tos 2k gada nobraucot.
Nezinu, kur tu dzīvo, bet Rīgā pie tiek maziem nobraukumiem auto nevajag, jo ir normālas auto nomas, kur sarunā uz brīvdienām auto un tev pat pie mājas pieved to un to tur arī savāc. 2018/2019. gada nopakotu WV Passat par 20EUR/dienā. Rēķini, ka puslīdz normāls alkohols jau maksā ~20EUR.
P.S. Ar auto ir jābrauc, jo vairāk tas stāv, jo biežāk tas plīst.
Kur var dabūt par 40 eur 2018 gada passatu uz nedēļas nogali?
Kaut kā man arī šķiet, ka tajos 20€/dienā iekļaujas tikai padsmitgadīga plika Astra vai labākajā gadījumā Golf.
Un vēl tāda niansīte, kā drošības nauda.
Kādi 200-300€ mēnesī? Kas tas par lūzni vai luxus auto?
9 gadus braucu ar japāni, kam mainīju tikai eļļu un bremžu klučus. OK, vienreiz zobene, bremžu diski un amīši vēl. Viss. Būtu pretrūsas apstrāde sākumā veikta - tas autiņš vēl tagad brauktu.
degviela, apdrošināšana, un tas vēl neskaitot savu laiku džit uzservisu, benzīntanku utt.
Nekādi nevaru iestāstīt saviem programmieriem, ka pie viņu algas nevajag pašiem uz tehnisko džit, samaksā ka'dam 50eur un nezaudē pats pusi dienas pa kuru nopelna vismaz divreiz vairāk...
Par tevi šaubu nav, tu pat sievai par trīs minūšu savu prieku esi gatavs samaksāt. Jeb otrādi, sieva par katru skūpstu maksā?
Citam tā stunda ceļā uz TA ir smadzeņu izvējošanai un jaunu ideju ķeršanai.
Es, dienās, kad esmu pie stūres, stundas laikā saplānoju visu un galapunktos izskrienu cauri ar 3-5 minūtēm.
Last edited by Bender; 6 Days Ago at 20:33.
Bender - žetons no manīmEs arī mājās pats zāli pļauju un mašīnām mazos remontus taisu - galva no ekrāniem un klavierēm atpūšas
![]()
PUTIN - pull out!
Es aizvakar taisīju svečvadus no nulles aizvēsturiskajam čuguna klucim, jo veikalā tjipa kruts jauns komplekts bija precīzi tāds pats kā 5 mēnešu laikā izdegušais. Var tikai sūdu nopirkt vai nu par vidēju vai lielu naudu.
Vajag no monitoriem un IT regulāri galvu vēdināt un savādāk padomāt.
V8 taču bez turbo neiet
Lemberga W12 tieši ir izlikts pārdošanā:
https://www.delfi.lv/auto/zinas/foto....d?id=52868809
Uzzini Robbyworks perekupu telefonu numurus un stalkerē. Jābūt labam piedāvājumam. :-)
Game with RTX? https://twitter.com/mw2_the
Robyworks vispar to žurciņu var vinnēt par velti =)
Varēja ... tagad jāmedī Audi A4. Bet atkal, nezin viņi paši cik liks iekšā līdzekļus.
Game with RTX? https://twitter.com/mw2_the
Tiku pabraukt ar vienu uzņēmuma toyotu ar kkādu mazu benzīna dzinēju. Nezinu kam tādas mašīnas ražo, ja motors spiež pēdējo sulu, lai uzbrauktu uz vanšu tiltaVienīgais labums ka 0-40 ir zibenīgi, tur tā jauda arī beidzas.
Posta autoram, ja izvēlas tomēr pirkt nevis īrēt, varu tikai ieteikt izvairīties no nezināmiem plačiem un paskatīties vispirms kārtīgi atsauksmes. Pats savu passatu iepirku auto īle un herbst (pieder subaru centram), pirmo gadu tik sīkumi lūza, tagad jau kā 330k nobraukti sāk lūzt kam jāluzt, bet passatiem lēti remontiBet kopumā esmu apmierināts, mašīnu saveduši kārtībā bija pirms pārdošanas, sīkumi pa laikam izlec. Paņem benzīnieku un dzīvo laimīgs, tik personīgi nezinu mašīnu kas nerūsēs. Nu moš ja ziemā katru dienu pa sāli nevalkāsi mašīnu būs ok
![]()
Best time to do anything is later
There are currently 2 users browsing this thread. (1 members and 1 guests)