Savu defektivo 5900x cpu aiznesu uz garantiju un jau ir rma akts par to ka defektu atrada cpu.
Savu defektivo 5900x cpu aiznesu uz garantiju un jau ir rma akts par to ka defektu atrada cpu.
Kas kaunu nezin , badu necieš .
Ir tikkai viena patiesiba - manējā !
Lasu un raudu 14 nm asaras, par to, ka man ir tikai lūzeru intel. Arī ārkārtīgi bieži mirst- pavisam nesen, divus gadus atpakaļ, viens mining Celerons ļoti agri, 4 gadus pēc pirkšanas atmeta slidas. Tad vēl leģendārā miskaste i7-6600K, ko viss forums centās viens otram iesmērēt- es biju tas stulbenis, pie kā šis palika. Vēl joprojām tas kroplis, ar diviem atvienotiem kodoliem, no kuriem viens noteikti ir beigts, strādā man test benčā, kā atgādinājums, cik drausmīgus mēslus taisa Intel. Pārējie seši, kas brīnumainā kārtā izdzīvoja pie manis, noteikti nomira uzreiz pēc pārdošanas pie nākamā īpašnieka. Nevienam klientam vai draugam intel procis nav nomiris, bet gan jau vienkārši noklusē, maitas fanboys. Žēl, ka man nepietiek prāta darīt, kā visiem- paņemt labākā ražotāja procesoru, bet nu locham locha problēmas.
ee
tik ļoti ūber, ka skūšanās krēma vietā izmanto termopastu.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)