Interesē samainīt 250GB Samsung 860 EVO SATA M.2 V-NAND SSD un 320GB 2.5 HDD pret vienu standarta 480GB 2.5 SATA SSD.
Interesē samainīt 250GB Samsung 860 EVO SATA M.2 V-NAND SSD un 320GB 2.5 HDD pret vienu standarta 480GB 2.5 SATA SSD.
Last edited by Ritmanis; 03-07-22 at 01:27.
Pret hdd? Vai tomēr ssd?![]()
..viņa uz mani tā paskatījās kā vectēvs uz windows 7..
Vēlreiz.
Gribi 500GB 2.5" HDD, kurus var teikt, ka met pretī pa aliņu, tu maini pret ejošu SSD un pat klāt piemet vēl HDD?
Nē, viņš grib 500gb ssd.
^ Exact, interesē maiņā 480gb ssd. Hvz, kāpēc oriģinālā postā norādīts HDD, gan jau dēmoni.
Update, samainīšu arī to pašu tikai 250gb M.2 SSD pret 2.5 SATA SSD, ne mazāku par 240 GB.
Tu taču vari m.2 adapteri uz 2.5" sata nopirkt un nemainīt normālu Samsung uz kaut kādu sū..
Hvz vec, nav laba pieredze. Pēdējais adapteris, kuru pirku, tikai karsa kā elle un nebija atpazīstams biosā.
Izklausās pēc mulķībām, tur fiziski nekā virsū nav, tas m.2 disks pats par sevi ir SATA un tie ir tikai celiņi un kontakti.
Vienīgi laikam 5V uz 3.3V (laikam) pārveidotājs tur virsū ir.
Axagon RSS-M2SD kaut kad ņēmu, skaista kvalitatīva alu kastīte, kura arī dzesē to m.2 diski. Vienīgi no aļika gan jau 5 adapterus var dabūt par šī cenu![]()
Muļķības vai nē, bet fakts eksistē - vienīgais adapters, kuru jebkad pirku, rādīja uz risku visu kompi nodedzināt.
Tad kādēļ gan vienkārši nesamainīt m.2 pret sata?
Manuprāt m.2 ir benefits pie mātenes stiprinot lai vietu ekonomētu. mITX setupā, piemēram. Es gribu mainīt, jo par garu priekš laptopa. Tiešām tik nesaprotams darījums jūsu acīs?
Varbūt iemet smartu, vai vismaz pastāsti par nobraukumu?
Jums te ir reāli piedāvājumi, vai vienkārši nav ko darīt un gribat aizsmeļot acis izklaidēties internetā?
Variantu daudz. Kaut par iepriekšējo piedāvājumu, kāpēc gan nesamainīt vienu m.2 250gb ssd un 320gb hdd 2.5 pret 480gb 2.5 sata?
Kādam maybe var interesēt - var ielikt m.2 pie mātenes un 320gb hdd iemest kādā beigtā lapsī, kuram tieši storage trūkst. Pret vienu 480gb 2.5 sata ssd vienību, vai tiešām esmu žīds, ka šādu opciju piedāvāju?
Varam parēķināt arī finanses. Vai ***** ***** un beidzat topiku aiz****t bļin. Gribat uz****t piesmejamiem dīliem, rakstiet facebook marketplace PMkas, nevis ****at šeit, cenšoties EOZ respekta punktus gūt, gļēvuļi.
Ar tādu attieksmi neko te nedabūsi
*****is puis, paldies. It kā man te bijuši kādi slikti darījumi un esmu te kādu appisis?
Visi mani labi pazīst. Nedomā, ka aiz tā, ka esmu cīņai gājis cauri pēdējos mēnešos, vari man te prātu ****.
Saprotu, ka patīk izaicināt, lai celtu pašapziņu un dabūtu kaut kādu enerģiju, bet varbūt neklabini taustiņus mīzal, ja nav ko piedāvāt? Varoni bļin. Pauti lieli, vai ne?
Tev viss kārtībā? Es normāli pajautāju. Kur bija rakstīts, ka disks praktiski jauns? Un bija ko piedāvāt, bet vairs nē. Iešu pie sievas, bet Tu vari turpināt![]()
Autors bik mēli varētu savaldīt. Tā turpināsi- atpūtīsies! Iemācies normāli noformulēt topiku un normāli komunicēt.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)