Results 1 to 16 of 16

Thread: Hostings - atsauksmes

Default Hostings - atsauksmes

Kāds ir hostējies area.lv, kāda pieredze ar ātrumiem, suportu? Pašam bijusi laba pieredze ar sigmanet, bet šobrīd ir viens startup projekts, kuram noderētu bezmaksas SSL risinājums, ko area.lv labprāt piedāvā. Sigmanet savukārt diezgan neatsaucīgi un pušo savu 20eur gadā katram domēnam. Droši variet ieteikt vēl kādu labu price/performance variantu ar bezmaksas SSL, paldies jau iepriekš!

Pieredzējis lietpratējs jonyz's Avatar

Caur cloudfare neder?
    Mans tipa blogs kurš griežās uz googles serveriem.
    Tagad arī naktīs worko :)
    211GB mākonī for free

Pieredzējis lietpratējs BigFish's Avatar

Kādas prasības, ko vajag, cik advancētu hostingu un ar kādām fīčām vajag? Jo var pietikt tikai ar github kontu un ar github pages hostēt tur weblapu, un var nepietikt dedicated serveri ar 128kodoliem un 1tb ram...

Tikpat labi vel uzprasi, ka gribi braukt, un lai iesaka tev mašīnu. Sen atpakaļ zaparožets gāja labi, lai iesaka ko tādu kas tik daudz neēd degvielu...

Pieredzējis lietpratējs

area.lv - viss ok. klients pēdējos 5 gadus saviem web projektiem. diezgan operatīvi risina ķibeles, kas notiek reti.
    Ja sūtat man kādu piedāvājumu, lūdzu pierakstīt arī savu kontakttelefonu, lai varu jūs ātrāk sadabūt rokā.

Ja vajag tikai standarta fīčas, tad area it kā strādā labi. Tiklīdz ir kādas nestandarta problēmas un risinājumi, tā jāgaida support'a atbilde pusi dienas, un tā katru reizi. Sazvanīt nevienu tur nevar un beigās problēmas novēršana aizņem vismaz 24h.

Lietoju standarta fīčas jau gandrīz 10 gadus (wordpress, pāris mysql datubāzes ar vienkāršiem api,..). Supports atsaucīgs, ar ātrumu problēmas nav bijušas, downtime arī neesmu manījis. Ir bijušas problēmas ar epastu - divas reizes ar pāris gadu intervālu pēkšņi nevarēja ielādēt caur imap no mobilajiem tīkliem (tele2,lmt,bite). Abas reizes stundas laikā no ziņas supportam viss ir bijis salabots.

Liels paldies par atsauksmēm un pieredzi, būs tieši tas kas vajadzīgs - standarta fīčas (WP, mysql db), ņemu ciet.

nu area ir labs, viņiem ir pat phalcon un pagespeed moduļi

Pieredzējis lietpratējs netbeast's Avatar

Aizmirsu nospiest reply 2 dienas atpakalj, bet kas vainas Amazon Web Services? Ir visa veida iespeejamiibas pashaa leetaakajaa risinaajumaa. Staav man viens puspabeigts projetks tur jau gadu, par 1.75 dolaariem meenesii ar visu SSL.

Pieredzējis lietpratējs BigFish's Avatar

Un oracle cloud piedāvā vispār for-free tier... YMMV

Vai kāds var ieteikt, kuru hostingu izvēlēties šobrīd? Prasības - pats basic. 2 domēni, no kā viens redirecto uz otro, uz otra mājaslapa. Epastus nevajag, mājaslapa parasta (nekādi e-veikali utt.). Vienīgais, ko gan vajadzēs, ir palīdzība pārmigrēt lapu no esošā hosta uz jauno, tātad atsaucīgs supports.

Pieredzējis lietpratējs Bender's Avatar

Padalies ar info, kurš uzņemsies nomigrēt bez maksas uz lētāko plānu... Šķiet, ka tie laiki ir cauri. Tur ieskaitot sagatavošanos, vismaz stundas darbs pēc likmes, kas parasti ir visa gada maksa.
    Galvenais nomigrē, pirms esošo hostingu pasūti tirst. Bija mums tādi vairāki klienti - iet prom, bet jāpalīdz nomigrēt
    Last edited by Bender; 1 Week Ago at 17:57.

Kāpēc bez maksas? Varbūt kādam tas ir iekļauts jau maksā, cits piedāvā par papildus samaksu, tāpēc jau jautāju, vai kāds var ieteikt ko konkrētu?
    Par migrēšanu good point, arī paldies!

Cenas pētījis neesmu, bet manuprāt super lēti ir pie serveru-noma.lv, par palīdzēt nemācēšu teikt, bet salīdzinoši atsaucīgi džeki. Areait ļoti atsaucīgs un ātrs support. Arī ar garmtech nav bijušas problēmas sarunāt, tiesa es parasti nelūdzu nevienu darīt darbu manā vietā.

K4e, ja man būtu jālūdz, lai kāds nomigrē manā vietā es sāktu ar serveru-nomu un areait

P.s. mana pieredze.
    Last edited by kart; 1 Week Ago at 22:10.

Paldies par neplānotu atsauksmi, cenšamies un uzskatu, ka katrs klients ir pelnījis atbalstu latviski un vienlaicīgi arī pēc iespējas izglītojošu skaidrojumu katrā gadījumā.

PS. Ja weblapa statiska, tad grūti būs pārspēt Cloudfare + AWS S3 vai pašu Cloudflares R2. Iesaku tieši tajā virzienā vispirms paskatīt.

Paldies par ieteikumiem!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)