Results 1 to 12 of 12

Thread: Palīdzat izvēlēties starp diviem psu

Default Palīdzat izvēlēties starp diviem psu

Nevaru izlemt starp diviem psu,varbūt kāds zinošāks palīdzēs izvēlēties? Cenas līdzīgas

ROG-STRIX-850G Click image for larger version. 

Name:	h732.png 
Views:	30 
Size:	356.7 KB 
ID:	45339 https://rog.asus.com/power-supply-un...ix-850g-model/
    Vai
    Corsair RM850x 2021 Click image for larger version. 

Name:	ext-2469628718_773063_1.jpg 
Views:	32 
Size:	61.1 KB 
ID:	45338 https://www.corsair.com/us/en/Catego.../CP-9020200-NA

Tur jau sākas matu skaldīšana.. Tas Corsair modelis it kā skaitās gandrīz labākais PSU, kāds vien ir izdomāts, bet arī ASUS ir tajā pašā augstākajā klasē. Garantijas abiem vienādas.
    Ja cenas līdzīgas, es ņemtu Corsairu, jo tas tomēr ir Corsairs, kam ir pamatīga pieredze ražot barokļus, bet idejiski te jau pat var skatīties, kurš smukāk izskatās, kuram no tiem ērtāki kabeļi, u.t.t.

Uzziņas materiāls:
    https://cultists.network/140/psu-tier-list/

Quote Originally Posted by StyleZ View Post
    Tur jau sākas matu skaldīšana.. Tas Corsair modelis it kā skaitās gandrīz labākais PSU, kāds vien ir izdomāts, bet arī ASUS ir tajā pašā augstākajā klasē. Garantijas abiem vienādas.
    Ja cenas līdzīgas, es ņemtu Corsairu, jo tas tomēr ir Corsairs, kam ir pamatīga pieredze ražot barokļus, bet idejiski te jau pat var skatīties, kurš smukāk izskatās, kuram no tiem ērtāki kabeļi, u.t.t.

Uzziņas materiāls:
    https://cultists.network/140/psu-tier-list/
    Tier jau izpētīju, tai pašā sarakstā abi atrodas. Asus ražo Seasonic, Corsair CWT, bija man iepriekšējais Corsair modelis 2018 laikam, nepatika vadi, cieti un nelokās

Pieredzējis lietpratējs MMGA's Avatar

Es ņemtu Seasonic (Asus). Tāda muļķīga iemesla dēļ, ka agrāk bija tāda Jonnyguru.com lapa un atceros, ka viss, kas ar Seasonic saistīts, guva atzinīgākos vērtējumus testos, bet ar Corsair bij kā nu kuro reizi. PAts gan toreiz paņēmu Super Flower barokli. Mistiskā kārtā bija ieklīdis mūsu tirgū par garšīgu cenu labs modelis.

Principā jau jāpiekrīt StyleZ - vizuālais, kabeļi utt.
    Ryzen 5 5600G, Arctic Liquid Freezer II 240, Gigabyte B550M AORUS PRO-P, GV-R665XTEAGLE-8GD, Patriot Viper 4 DDR4 16GB CL16 3200 MHz (PV416G320C6K), WD SN730 256GB, Be Quiet! Pure Base 500, Be Quiet! Pure Power 11 600W

Pieredzējis lietpratējs jonyz's Avatar

Man ar labāk asus imponē,jo ja tā padomā tad pa visu laiku cik barokļi nav bijuši,tad tieši man ir 2 gab corsair nosprāguši.
    Mans tipa blogs kurš griežās uz googles serveriem.
    Tagad arī naktīs worko :)
    211GB mākonī for free

Quote Originally Posted by jonyz View Post
    Man ar labāk asus imponē,jo ja tā padomā tad pa visu laiku cik barokļi nav bijuši,tad tieši man ir 2 gab corsair nosprāguši.
    Man viens Corsair un viens Seasonic nosprāga, abi platīna

Ja atradu pareizo youtube unboxingu asusam, tad pie vienādas kvalitātes un cenas viennozīmīgi ņemtu to. Corsair kabeļi ir tāda sāpe pēcpusē. Galos, kas iet detaļās, ir kaut kādi 5cm ar heatshrinku, kas vispār nepadodās, nelokās, un tad tāds klucis ir kaut kā jāsamenedžē. Protams, var risināt pērkot cable kitu, bet tāpēc ņemtu asus, kuram individuāli slīvoti kabeļi ir stockā.

Pieredzējis lietpratējs tomy91's Avatar

Parasti iemetu acis PSU Tier List, lai saprastu kādā kvalitātes līmenī katrs ierindojas un vai nav nekādu sērijveida lažu. Tālāk jau paliek izvēlēties pēc cenas, dizaina, funkcionalitātes, ticības.

ASUSam esot ball-bearing ventilators un tie pie low-rpm neesot pārāk klusi. Corsair ir MagLev (Magnetic Levitation) vents. LTT forumā ir topiks tieši par šiem modeļiem un vairums nostājas Corsair pusē. ROG Strix esot rebrandoti Seasonic Focus Gold, pašam pirmajos mēnešos no tās sērijas ir sanācis kādus 2-3 sprāgoņus redzēt.

Pieredzējis lietpratējs

Linusam varētu būt pēc laika sakarīgs saturs par PSU:
    https://youtu.be/b3x28s61q3c

Quote Originally Posted by Kalnciems View Post
    Man viens Corsair un viens Seasonic nosprāga, abi platīna
    Nekvalitatīva energo apgāde mājai. Filtrus uzliec.
    Edgarsa77.itch.io/the-maze-warriors-2

Quote Originally Posted by Edgar View Post
    Nekvalitatīva energo apgāde mājai. Filtrus uzliec.
    Divās dažādās mājas, nedomāju ka ar to saistīts

Pieredzējis lietpratējs fubar's Avatar

Pēdējos četrus gadus esmu intensīvi spīdzinājis daudzus augšējā gala blokus. Ar 12V līniju, kas šobrīd, šķiet, lielākajai daļai lietotāju ir svarīgākais, parasti nav problēmas pat pie 100% noslodzes (pīķos pat nedaudz virs 100% nomināla). Katastrofāls fail nav bijis, tomēr viens 1200W HX šobrīd turpina strādāt ar divām pakusušām ligzdām. Ar 5v līniju- man viens pēc otra sprāga nost Corsair HX platīna līnija, parasti tie bija HX1000, par kapeikām pārpirkti no racējiem, līdz ar to- nezināma vēsture. Kusa kontaktligzdas pašā blokā, diviem blokiem viss beidzās ar blīkšķi, vienā gadījumā mosfets nosvila, otrā neesmu īsti drošs. Uz papīra slodzes bija adekvātas, nebij tā, ka es no viena vada mēģinu paņemt vairāk, kā specenē paredzēts, vadu diametri tur bija adekvāti, pamatā izmantoju Molex, nevis Sata vadus. Tas pats setup, pie kura vadi dega Corsair- Kolink un EVGA izturēja pat bez vadu karšanas, kur nu vēl kušanas. Nemāku šo izskaidrot, varu tikai nodot empīrisku pieredzi- Corsair HX1000 un 1200 nav laba izvēle, lai barotu, piemēram, raizerus fermai.
    Intereses pēc rētainais HX1200 tika ielikts manā gaming kompī ar 3090 un rijīgu i9, jo pie slodzes sāka slēgties ārā Seasonic Prime 750 platīns. Strādā lieliski jau vairāk kā gadu!
    Līdz tam biju sajūsmā gan par Prime, gan arī jauno Focus līniju, biju diezgan pārliecināts Seasonic fanboi, vēl joprojām nekas slikts par tiem nav un nevar būt sakāms, augšējais gals, ļoti dārgi, bet atbilst cenai. EVGA būtu mana nākamā izvēle, šī ražotāja 1000 platīns un 1600 gold man turpina strādāt uz maksimālām slodzēm bez mazākajām problēmām. Kolink- ir dažas grūti saprotamas problēmas bijušas, divi bloki mīlēja sist ārā korķus ieslēdzot. Pēc vizītes pie mūsu foruma PSU guru Katzenjammer, kurš veica ļoti radošu modu, problēmas pazuda. SuperFlower man arī ir vesela kaudze, īpaši patīk versija, kuru vairs diemžēl neražo, kur visas modulārās ligzdas ir gudrās, viena standarta.
    tik ļoti ūber, ka skūšanās krēma vietā izmanto termopastu.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)