Page 5 of 5 FirstFirst 12345
Results 81 to 87 of 87

Thread: OLED Monitori

Quote Originally Posted by WickedSick View Post
    Vēl par NVIDIA esmu dzirdējis, ka ALt+TAB aizņem vairākas sekundes, ja spēle ir fullscreen. Kāds šo ir novērojis/dzirdējis? Man ar AMD arī tāda fenomena nav. Un man FreeSync ir ieslēgts. AR HDMI 2.1 viss ok. VRR flicker tikai loading screen esmu novērojis līdz šim.
    Jā, man visos setapos, kur ir G-Syncs ieslēgts, Alt+Tab ir pāris sekunžu aizture.

Pieredzējis lietpratējs

Man šķiet - atkarīgs no geima. Ja ir Windowed Fullscreen, tad uzreiz, ja ir kaut kāds īpašais "Fullscreen", tad pāris sekundes.
    Pieņemu, ka citos geimos Fullscreen patiesībā ir Windowed Fullscreen, un citos iespējams, ka ne.

Visiem jaunajiem oled monitoriem ir iebūvēti tie laptopa ventilatori?

Jau pagājušā gada modeļiem nebija.

Quote Originally Posted by John Freeman View Post
    Jau pagājušā gada modeļiem nebija.
    Tas nu gan ir labi, ja teiksim ir klusa sistēma parasti tie ventilatori nojauc visu balansu.
    Last edited by Krit; 2 Weeks Ago at 13:38.

VRR Flicker esmu novērojis arī spēļu main menu. Deadlock, World of Warcraft Lich king main menu ir flicker. Bet ieejot spēlēs viss ir ok.
    Un manas fast paced shooter games ir super smooth, visas reizes, kad nolieku karoti, ir 100% mans skill issue
    I don't get mad I get even, violence is something I believe in.

Quote Originally Posted by WickedSick View Post
    VRR Flicker esmu novērojis arī spēļu main menu. Deadlock, World of Warcraft Lich king main menu ir flicker. Bet ieejot spēlēs viss ir ok.
    Un manas fast paced shooter games ir super smooth, visas reizes, kad nolieku karoti, ir 100% mans skill issue
    Tas pats flikers novērojams uz OLED TV vismaz man uz LG C3 ir POE2 loadingscreeniem.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)