@noname varbūt vari ieteikt no sava bezgalīgā saraksta kādu amp, lai izpalīdzētu biedram?
Gaidu sarakstu pēc nedēļas.
@noname varbūt vari ieteikt no sava bezgalīgā saraksta kādu amp, lai izpalīdzētu biedram?
Gaidu sarakstu pēc nedēļas.
Devāmies māju medībās....
Šis ir ar superjūtīgām 4 omu vintāžas skandām kurām viss filtrs sastāv no vesela viena kondensatora uz pīkstuli, un tas ir pie normāla klausīšanās skaļuma (ne nakts režimā gan) ap 80dB. Un jā, pastūzis ir norestaurēts un noregulēts, un nē, nav mans! Tas tā, tīri ilustrācijai tiem visiem "jebkādi 10W pietiek jebkam, pat S90"...
![]()
Kas tev tā par kaiti lielā daļā šeit esošo audio tēmu braukt prom no autoru jautājumiem?
Kāds vintage?
Tēmas autoram ir konkrēts jautājums, ir pieredze ar minēto iekārtu, dalies, ja nav, tad ritini tālāk, gāzes laist ar blakus tēmām svešā diskusijā nav nepieciešams.
Saprotu, ka gribās visiem parādīt vintage, bet laiki iet un prasības cilvēkiem mainās.
Nu, nav pirmā reize kad lasi pa diagonāli. Autora jautājumu vispār izlasīji līdz galam, jeb arī tāds pats "kņižku ņečital, no mņeņije imeju"?
Pārlasīju topiku vēlreiz tomēr neieraudzīju atbildi uz jautājumu par kolēģu lietotajām skandām. Jeb tev arī kā vērsim ar sarkano palagu kā ieraugi vārdu LOXJIE tā acis ciet ar asinīm un zūd jebkāda loģiskā spriestspēja (ja tāda vispār jelkad ir bijusi)? Jo neko noderīgu uz autora jautājumiem neesi atbildējis, un vispār mazliet nesaprotu ko tā esi ieciklējies uz vintage jo ievēroju ka šo vārdu lieto daudz biežāk savos textos kā es. Un atgādini lūdzu kad iepriekšējo reizi pieminēju šo terminu, ar konkrētu linku vai citātu, jo pats toč neatminos.
Un vispār, ja šādu textu tu iepostētu kādā no grupām ko moderēju momentā izlidotu ārā par rupjībām, un nav starpība vai rakstīji to man vai kādam citam, bet šeit jau admini ir ļoti pielaidīgi tā ka tev ir diezgan paveicies.
Šeit drīkst d1rst! Nedrīkst tikai orku topikā d1rst.
Un jā- admini ļoti mīl to biedru
Man kaut kā dziļi violets, neesmu kā daži citi, kuri visās tēmās rubī un kaut kas jāiepirž.
Nu piedodiet par offtopiku![]()
Man mission m34i..ar 92db jutību(testos pat 93 samērīti).8 omi.tātad pie 75db(3m no tumbam...un man tas ir par skaļu..parasti zem 70 klausos)..izejā max.basa pīķos ....0.3x volti rms....ok napaļojam uz augšu....0.4*0.4/8=0.02W.
Desktop 100% silent PC: Asrock J5005 mini itx, 85w brick psu, 8GB RAM, SSD, mini itx case.
HTPC: Gigabyte GA-A320M-H, Athlon 200GE (passive cooling) , 8GB RAM, SSD+HDD, Cooler Master CM media 260 ATX
Redz, bet 92 ir ļoti daudz, manām piemēram ir 89, un tur vajag uhh. Un ja vēl minimālā pretestība nokrīt zem 3 tad viss ir pavisam slikti
Jā man ar nokrīt zem 4 omi..hvz katrs ražotājs to vidējo nosaka pa savam..jo lielāka jutiba..jo vairāk dzird sliktu pastuzi. ...fons..šņāc...sīc(d klase)....
Desktop 100% silent PC: Asrock J5005 mini itx, 85w brick psu, 8GB RAM, SSD, mini itx case.
HTPC: Gigabyte GA-A320M-H, Athlon 200GE (passive cooling) , 8GB RAM, SSD+HDD, Cooler Master CM media 260 ATX
Pag, Tu arī zaimosi D klasi???
Nē..bet man nav pieņemams pastuzis..kurš..izejā did 200mv augstas frekvences drazu. Protams mērot thd+noise..80khz. Joslā...cipari būs fantastiski zemi...purifi utt
Žēl, ka popkornu nenopirku....
Paldies tiem dažajiem, kas pa tēmu postoja. Padzīvošu vēl kādu brīdi ar domu par to LOXJIE, ja pēc nedēļas vēl nebūšu nomierinājies, tad gan jau jāmaina nost.
Uzjautā kādam varbūt uz testu pirms pirkšanas. Varbūt kāds var aizlienēt.
Es pieslēdzot Loxjie A30 pie tumbām ar jutību 94dB nedzirdu troksni.
Es domāju ka Tavā situācijā drīzāk prātīgāk būs padomāt par kādu normālu midi sized (jo tās izmēru prasības visu sarežģī) pastūzi ne-ķīnieti, lai ko visi tagad ar putām uz lūpām necentīsies apstrīdēt, tipo Mission 778X kuru vari paklausīties Cēsu ielā. Man šķita visnotaļ neslikts pastūzis, sevišķi ja ņem vērā ka tajā cenu kategorijā īsti nekā sakarīga nav.
Es noteikti ieteiktu autoram par tā Mission pastiprinātāja cenu iegādāties Loxjie A30 un iepirkt arī jaunas tumbas pie reizes (vēl nauda paliks pāri). Būsim godīgi, tās Tannoy noteikti nav tā vērtas, lai viņas izmantotu ar dārgāku pastiprinātāju par 200 EUR.
Pirms iesaki 650 EUR vērtu pastiprinātāju, apskaties ko tēmas autors iepriekš ir lietojis (resīvers ar THD 0.95), Tu noteikti pārsniedz viņa līdzekļus. Kā arī nesaprotu, kāpēc Loxjie 80W bija par vāju, tāpēc iesaki 60W pastiprinātāju??? Kur loģika, ja jau skaļums bija tik svarīgs Tev (ne autoram)
Darbā priekš rībināšanas paņēmu https://de.aliexpress.com/item/40012...yAdapt=glo2deu
Esmu apmierināts, domāju skan ļoti līdzīgi visiem Loxje un AIYIMA, galvenais ka ir AptxHD, ir jūtama starpība starp stiprekļiem, kam nav AptX atbalsts.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)