Virsraksts saka vairāk kā tūkstoš vārdu
Virsraksts saka vairāk kā tūkstoš vārdu
Arī gribēju ar kodu padalīties, bet laikam jau organizatori sapratuši, ka jādabū piķis, kaut 50% mazāk nekā sapņojuši
krustu cirtu ozolā
Organizatoriem (Kalvītim & Co) vispār pa pakausi.
Toties pēdējās spēles ir ļoti skaistas. Ļoti apšaubu, ka kāds kurš bija uz Šveices spēli to nožēlo![]()
Yes the planet got destroyed. But for a beautiful moment in time we created a lot of value for shareholders.
Šodien brīvdiena? Vai tomēr no mājām strādājam?
c#, .net, BLAZOR, RAZOR, asp.net web risinājumi
Šo to arī reizēm paspēlēju, kombinēti video rullīši no spēlēm: https://www.youtube.com/channel/UCKJ...v0Ebr9MxNqs7jw
Būšu priecīgs par jūsu kritiku, ieteikumiem, laikiem, subscraibiem un komentāriem.
Dēlam apsojīju nopirkt 5KG saldējuma, ja Latvija iekļūs pusfinālā.
Dzīves mācība- 1L saldējuma ir tikai 500gr![]()
Agrāk bija 1l saldejuma bija 700g.
![]()
Tagad gandrīz katrs ir uz pusi attiecībā- https://www.rimi.lv/e-veikals/lv/pro...-400g/p/998028
intereses vadīts pat apskatījos savu garšvielu "puķupodu". Druvas saldējums Maskarpones+kaut kas (pabalēja uzlīme). 2,5kg ir 3L.
es pērku promo 5L saldējumus pa 11.86eur. Vismaz kāds prieks nevis 6.99 par 1L veikalā. (Druvas saldējums, nevis kaut kāds sūc)
It takes one man to create Destiny, One army to fulfill it
Tur no katra saldējuma atkarīgs, cik katrs saputots.![]()
Ir tādi, kur ir 1:1, ir tādi, kur ir 2:1.
Promo Druva vienmēr bijis izdevīgākais, bet par cik nesanāk pa ceļam, tad pērku tikai uz labām atlaidēm.
Kamēr nav atlaides, tikmēr nav ko pirkt, citādāk par daudz saldējums sanāk.![]()
Dažreiz panašķojos arī ar Haagen-Dazs, es teiktu, ka garšīgākais saldējums no veikalā pieejamajiem, bet katru dienu tādu pirkt nesanāk.
Atpakaļ pie tēmas - pusfināls, nav vārdu.
Indraša vārti skaistākie čempionātā.
Šilovs mūris.
Mazākums mums nekad nav bijis tik labs, nesaprotu kā Vītoliņš to dabūjis gatavu.
Komandas cīņasspēks neiedomājams.
Čempja sākumā šaubos, ka kāds domāja, ka uzvarēsim Čehiju, Šveici, Zviedrus.
Viss ir iespējams, un viss būs, galvenais ir ticēt.
Druvai pats izdevīgākais ir viņu veikaliņā nopirkt lielo paku ar "miksli" - ķip maisījums, kad uz līnijas garšu maina. Sīčiem ir pie kājas - ka tik saldējums un vafelītē ieliek, man arī, bet cipars... un galvenais, ka lielā paka.![]()
Es gan sliecos domāt, ka čuriņas pretinēkiem sarāvās pietiekami labi.
Tāpat malači!
Pa tv rādīs pret ko mēs rīt cīnīsies- asv vai ger?
Ja ne tad atmetat kādu inet linku- pats slinks uz meklēšanu šodien
Es domāju šodienas spēli 18.20
onhockey.tv, ja nerāda, pa mūsu kanāliem
Škrobe, ka friči tika uz finālu.Amerikāņi nav tas labākais pretinieks mums.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)