Results 1 to 13 of 13

Thread: Kāds lūdzu padalās ar pieredzi lietojot viedpulksteni ar LTE

Default Kāds lūdzu padalās ar pieredzi lietojot viedpulksteni ar LTE

Labsrīts.
    Sen neliek mieru doma iegādāt viedpulksteni ar LTE un cik var mest telefonu malā, vismaz uz kādu brīdi, bet būt tomēr sasniedzamam.
    Viedpulksteņus lietoju kopš galaxy gear S laikiem, un tas arī bija vienīgais ar sim atbalstu, kas gan tajā laikā nebija aktuāli lietot.
    Tad bija frontier, tagad galaxy watch, un jau pamazām prasās ko svaigāku, kas dēļ titāna un safīra gan jau, ka būs watch 5 pro.
    Gana par vēsturi, kā ir tehniski?
    Pieslēgums ir ar identisku numuru? Telefonam zvanot vienā pilsētas malā, un Tev ar pulksteni atrodoties cita meža pusē, tie zvana vienā brīdī, vai pie telefona necelšanas pulkstenis sāk kaut ko darīt pēc kāda laiciņa?
    Izejošais numurs es saprotu ir tas pats kas telefonam?
    Vēl aktuāla lieta ir "ewelink" devaisi. Uz konkrētā pulksteņa biju sasējis ar smart things, kaut ko sanāca ieslēgt/izslēgt, bet ļoti lēns pasākums, principa darbojas, bet nav lietojams, bet ņemot vērā, ka tas viss notika caur BT un uz veca dzelža, tad cerams tur arī bija problēma.
    Kā vēl ir ar brīdi, kad telefons ir blakus, viss darbojas caur BT?
    Padalaties pieredzē, kas reāli lieto konkrētu variantu!
    Enjoying 0db PeaCe...

Pieredzējis lietpratējs jonyz's Avatar

Tepat forumā paņēmu watch 5 pro,par pulksteni varu teikt tik to labāko,baterija zvērā,korpuss ar neskrāpējas,vobšem must have,kolēģis izmanto to esim,šim patīk ka var atstāt telefonu mājās
    Mans tipa blogs kurš griežās uz googles serveriem.
    Tagad arī naktīs worko :)
    211GB mākonī for free

Pieredzējis lietpratējs Bender's Avatar

Cik tas "zvērā" ir dienu izteiksmē, pieņemsim, ka nelieto GPS, tikai miega monitors un notifikācijas? Nedēļu izvelk? Cik ilgi aizņem pilna uzlāde?

Quote Originally Posted by kaut_kaads View Post
    Pieslēgums ir ar identisku numuru? Telefonam zvanot vienā pilsētas malā, un Tev ar pulksteni atrodoties cita meža pusē, tie zvana vienā brīdī, vai pie telefona necelšanas pulkstenis sāk kaut ko darīt pēc kāda laiciņa?
    ja pareizi atceros, čomam sgw 4 classic, ar esim bača turēja ~1 dienu
    ja telefons un pulkstenis savienoti, uz pulksteņa esim netiek izmantots
    ja nav savienoti, tad abiem jāzvana reizē, līdz viens paceļ
    zvanot ir viens un tas pats numurs

ar ieslēgtu esim sgw 5pro domāju, ka max varēs izspiest 2 dienas

Quote Originally Posted by Bender View Post
    Cik tas "zvērā" ir dienu izteiksmē, pieņemsim, ka nelieto GPS, tikai miega monitors un notifikācijas? Nedēļu izvelk? Cik ilgi aizņem pilna uzlāde?

nedēļa priekš mainstream pulksteņiem pagaidām nav reāli
    5 pro bez esim, lietošanā ~ 1 gadu, baterija tur <= 3 dienas, charge time ~1-1.5h, uz rokas dzīvo 24/7, visu laiku ieslēgts heart rate monitors, gps ieslēgts, fiziskas aktivitātes katru dienu ~1-3h

Nu man sanāk parasti 4 dienā vakarā uz lādēšanu likt,uzskatu ka labs rādītājs,tomēr pro versijai bača gandrīz 2x lielāka nekā parastajam,kolēģis kad lietoja e-sim baigi atšķirību nejuta kā bez e-sim,tiesa es uz nakti ņemu nost,pārāk traucējošs
    211GB mākonī for free

Par bateriju runājot, mans šobrīdējais galaxy watch tur 2 dienas ar AOD un ar izslēgšanu uz nakti, priekš dinozaura nav slikti.
    Principā uz visiem interesējošajiem jautājumiem atbildēja "Igors5", Paldies!
    Var droši padalīties ar pieredzi.
    Cik Bitenieki maksā par pieslēgumu pulkstenim?
    Skatos 6 eiriki, ja iegādājas devaisu pie viņiem, a ja savs?
    Enjoying 0db PeaCe...

Bitē pašlaik 5eur. Pieslēdzu, kad paņēmu GW4 classic iepriekšpasūtīšanā no samsung. Varbūt tagad ir kas mainījies.
    Numurs esim ir savs - atsevišķs, bet strādā caur pāradresācijām.
    Akumulators krītas ņiprāk, kad tiek lietots esim. Bet dienu izvelk brīvi. Protams, ja darbina gan esim, gan gps (trennējas bez telefona klātbūtnes), tad aķis krītas dramatiski.
    Nezinu par GW5pro, varbūt tur situācija labāka, bet tas mani nav pārliecinājis pāriet uz to, tāpat kā neredzu jēgu pāriet uz GW6 classic. Drīzāk domāju par garmin kā daily devaisu un samsungu kā izejamo / svinīgo pulksteni.

Man kolēģis ar negribēja pāriet no GW4 ,bet patrāpijās piedāvajums pa labu cenu GW5Pro un viennozīmīgi baterijas pēc vien ir jēga pāriet GW4 -325mah pret GW5Pro -590mah,plus korpuss neskrāpējas kur alumīnija Gw4 melnais paliek vienkārši briesmīgs ja nesaudzē,zinu par ko runāju,man sievai ir GW4 melnais ar aplupušu bēzeli ap ekrānu-izskatās ne pārāk,pašam GW5Pro un izskatās kā tikko no veikala.
    211GB mākonī for free

LTE atslēdzu šomēnes(bija pieslēgts kopš septembra). Manā neaktīvajā dzīvas veidā no tā tolks nekāds. Austiņas un telefons vienmēr līdzi un pāris reizes piespiedu sevi iziet bez telefona bet nu jēga maza. Domāju ja aktīvi sporto tad var noderēt

Pēc ilgiem meklējumiem, beidzot viens atradās, ar aktīvu garantiju, titankrāsas, par pieņemamu ciparu.
    Lte gan vēl neesmu pieslēdzis, šodien jāsazvanās ar provu lai iedot cipariņus.
    Jautājums lietotājiem par ciparnīcām, pirms tam ar "galaxy watch" iegāju ciparnīcās, tad mani aizmeta uz galaxy store nevis uz play veikalu, uzliku populārakās bezmaksas un tur bija no kā izvelēties. Tagad tādas sadaļas nav kā tādas, kā jau teicu tagad to visu dara play store, tur ir pirmās bezmaksas, tēlak viss pērkams. Pieradis pie pulksteņa "sejas", kur redzams soļu daudzums, baterijas %, datums+diena, un vēl ideāli, ja uz AOD paliek tikai pliks laiks + datums + diena.
    Enjoying 0db PeaCe...

Pieredzējis lietpratējs

Quote Originally Posted by kaut_kaads View Post
    Labsrīts.
    Sen neliek mieru doma iegādāt viedpulksteni ar LTE un cik var mest telefonu malā, vismaz uz kādu brīdi, bet būt tomēr sasniedzamam.
    Viedpulksteņus lietoju kopš galaxy gear S laikiem, un tas arī bija vienīgais ar sim atbalstu, kas gan tajā laikā nebija aktuāli lietot.
    Tad bija frontier, tagad galaxy watch, un jau pamazām prasās ko svaigāku, kas dēļ titāna un safīra gan jau, ka būs watch 5 pro.
    Gana par vēsturi, kā ir tehniski?
    Vēl aktuāla lieta ir "ewelink" devaisi. Uz konkrētā pulksteņa biju sasējis ar smart things, kaut ko sanāca ieslēgt/izslēgt, bet ļoti lēns pasākums, principa darbojas, bet nav lietojams, bet ņemot vērā, ka tas viss notika caur BT un uz veca dzelža, tad cerams tur arī bija problēma.
    Padalaties pieredzē, kas reāli lieto konkrētu variantu!
    Lietoju samsung watch 3 ar LTE LMT tīklā
    Q: Pieslēgums ir ar identisku numuru? Telefonam zvanot vienā pilsētas malā, un Tev ar pulksteni atrodoties cita meža pusē, tie zvana vienā brīdī, vai pie telefona necelšanas pulkstenis sāk kaut ko darīt pēc kāda laiciņa?
    A: zvana vienlaicīgi. # tas pats. e-sim
    Q:Izejošais numurs es saprotu ir tas pats kas telefonam?
    A: jā
    Q: Kā vēl ir ar brīdi, kad telefons ir blakus, viss darbojas caur BT?
    A: konfigurējams.

Reti, bet esmu zvanījis no pulksteņa, zvanu pacēlis biežāk.
    SMSi redzami arī pulkstenī.

Man business case bija braucot ar moci pa mežiem, lai aizsūta sms, ja neceļos pēc kritiena/telefons tiek sasists. (tpu tpu tpu, nebija vajadzīgs)

Nu jau būs pagājis aptuveni pusgads kopš lietoju Watch 5 pro + lte.
    Esmu puslīdz apmierināts ar visu. Grūti bija pierast un vēl joprojām japiedomā vietām samainītie sānu taustiņi, un arī atrast no tā, ka nav vairs grozāmā bezeļa arī nav viegli.
    Esmu atradis pilnīgi saturīgu ciparnīcu, rāda visu ko vajag, un var pamainīt krāsiņas.

Click image for larger version. 

Name:	94924c84-9547-43fc-95c6-903ad2fd4d47.jpg 
Views:	351 
Size:	22.0 KB 
ID:	48086

Un no AOD esmu arī atradis, tomēr bača biki vairāk tur, šobrīd ar pusotru stundu gājienu no rīta, tajā brīdī aktīvu lte un aktīvu treniņu, un izslēdzot pa nakti, varu novilkt gandrīz 3 dienas, kas manuprāt galīgi nav slikti.
    Ar lte ir tā, ka dažreiz zvani kkur biki ieķeras, bet pienākt viņi pienāk, bet šad tad sanāk kāds neatbildētais zvans, bet nav tik traki. Ar vacapu un atbildēšanu utt. nav problēmu.
    Ja runājam par gudrajiem slēdžiem, konkrēti sonoff un ewelink, tad sasēju visu ar smart things un sākumā bija gļuki tādi, ka ar pulksteni aizej, atver pergu, bet pasaka ka nevar atrefrešot devaisus, vajag telefona savienojumu un nekas nesanāk, tagad pēdējos menešus 3+ viss darbojas nevainojami, ir uzlikts vidžets un ārpus teritorijas, un ārpus garažas neesmu palicis.
    Vienīgais, kas pietrūkst, kad šad tad eju kādā treniņā ir telefona kamera. Paskrien kāds meža lopiņš garām, vai kāda situācija, un nav ar ko noziepēt.
    Šobrīd mēģinu arī telefonu cik var mest nost, tīri dēļ mūsdienu sabiedrības, un ieradumiem, ka bez telefona uz tualeti nevar aiziet utt. Pašam gan telefona ekrāna laiks ir parasti ne lielāks par stundu dienā, un nedomāju, ka esmu no tā diži atkarīgs, bet būtu labi arī pusstundas ekrāna laiks un vēl mazāks
    Ko es varu teikt, vai ieteiktu kādam šo variantu. Atkarīgs ko dara, un kāds ir dzīvesveids. Sev personīgi esmu sapratis, ka lieta ir ļoti ērta un noderīga. Ja vasarā ņemos ap māju, tad staipīt līdzi telefonu galīgi nav aktuāli, bet tajā pašā brīdī tomēr esmu sasniedzams, arī ejot ārā pasportot, kaut vai stundu dienā tas ir labi ka nav jāstiepj telefons. Vēl ja ir vēlme izmīt ar velo pa lietainu laiku, un nav vēlmes mērcēt telefonu, tad to visu var darīt pulkstenī + vēl dabūt vismaz kaut kādu HR mērījumu.
    Tāds nu ir mans pusgads ar GW5Pro + lte. Atziņu ir daudz, visas nespēju uz sitiena pieminēt, un kuru vispār interesē lasīt šos palagus..
    Enjoying 0db PeaCe...

Izlasīju un varu tikai piebilst ka pagaidām šis modelis no galaxy ir visprātīgākais dēļ baterijas,korpusa un sapfīra stikla,es pat pa autiņu ņemoties neņemu viņu nost,nomazgā un atkal kā jauns.
    211GB mākonī for free

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)