Results 1 to 5 of 5

Thread: Undervolting

Default Undervolting

Gribēju noskaidrot vai tiešām visas RDNA3 kartes slikti vai nemaz nav spējīgas uz normālu UV.

Kāds vēl ir mēģinājis undervoltot Radeon RX 7700 XT, RX 7800 XT, RX 7900 XT, RX 7900 XTX ? Nezaudējot kopējo veiktspēju ar 24/7 stabilitāti, ja jā kādi jums ir rezultāti un konkrētais kartes modelis.
    Pašam pagaidām ar RTX 3080 UV ir labāka pieredze nekā ar RDNA3 kur principā nezaudējot kopējo veiktspēju (līdz ~ 1-3% neskaitās) izdevās ietaupīt vidēji ~ 60w no 340w uz 280w. Ar RDNA2 jeb RX 6600 XT arī sanāk diezgan labs UV ap ~ 30w nost. Cik nu ir palicis atmiņā tad ar RX 7900 XT zem default 318w nezaudējot veiktspēju stabīlu viņu nevarēja dabūt tikai ar izņēmumu, ja reāli zaudē veiktspēju vairāk kā 1-3% kas vairs nav interesanti. Kādi jums ir rezultāti..... Mūsdienās UV ir svarīgāks nekā OC
    Last edited by Krit; 5 Days Ago at 15:47.

Laikam tikai retais izmanto AMD krāsniņas pie labajām elektrības cenām

Nu es izmantoju OC funkciju tiešām kāds skaita cik viņa gpu elektrību noēd?
    Dators man uz balkona aiz durvīm un loga, tur var darboties cik skaļi grib un karsti arī nav

Es domāju ka viņš ir maineris, tāpēc arī skaita.
    Geimojot man būtu vienalga, ka tik stabila.
    Nodarbināts atkarīgais tāpāt dienā vairāk pa kādām 4st nespēs slogot.

Cik tas ir 1kwh/dienā?
    Nekas traks, itsevišķi, kad nāks aukstais/drēgnais laiks.
    “To buy when others are despondently selling and to sell when others are avidly buying requires the greatest fortitude and pays the greatest ultimate rewards.” -Sir John Templeton

Nē nekad nēesmu bijis, augstajā galā RX 7900 XT/XTX ļoti labi silda tā pat kā RTX 3080/RTX 3090 utt... Man pirmajā vietā ir dabūt maksimāli klusu karti bez čītošanas ar atvēru korpusu, austiņām vai uz balkona.... Tādas lietas kā mazāks patēriņš un vēsāka karte protams arī ir labs bonuss. Pat labi ventilētā aizvērtā korpusā viss kas ir +320w ar gaisa dzesi nebūs kluss pasākums. Nez nu varbūt kādā lielākā kombainā ar septiņiem ventilatoriem spēs izraut arā karsto gaisu.

Redzēs būs jāpamēģina vēl kāda RDNA3 karte, bet pagaidām saskarsme ar UV likās ne visai.
    Last edited by Krit; 3 Days Ago at 18:49.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)