Meklēju vecam TV Go3 Android box vai kādu citu labu alternatīvu, bet galvenais priekšnoteikums, ka var pilnvērtīgi izmantot Go3 acc ar pulti. Paldies.
Meklēju vecam TV Go3 Android box vai kādu citu labu alternatīvu, bet galvenais priekšnoteikums, ka var pilnvērtīgi izmantot Go3 acc ar pulti. Paldies.
BUMP.
Pašam pie vecākiem ir Xiaomi Mi box plācenis. Jau n-tos gadus strādā labi.
Ja TV ir USB pieslēgvieta - Xiaomi Mi TV Stick. Pirms pāris mēnešiem ieķēru brālēnam, strādā godam.
Ar jaunu pat 50 eirīšos var iekļauties
Vecam tv ir labs Google Chromecast HD, jauns būs zem 50
Nesekoju līdzi tiem MiStick versijām vai ir svaigāks pieejams, bet pirmais ir pamatīga bremze salīdzinot ar kastīti.
Kāreiz pirms mēneša vienu Xiaomi Mi TV stick pa 25 Eur ieķēru. Šamais ātrumā ir aptuveni Samsung 2020.gada TV Q sērijas ātrumā. Šausmīga bremze viņš ir tad, kad netiek pie interneta un tad, kad tikko to ir saņēmis. Pēc 5 minūtēm paliek ciešams. Bija neliela vilšanās ātrumā, bet labi, ka me man viņu lietot.
Senčiem arī nesen Xiaomi TV Sticku paņēmu, tikai 4K versiju - ne tur 4K dēļ, bet jaunāku iekšu un vairāk RAM`a dēļ. Bija mazliet zem 50 EUR. Saliku gan Go3, gan TET+ un tik tālu OK, pats softs neradīja iespaidu, ka bremzētu. Tā īsti gan nesapratu, bet likās gan, ka ir video bremze pie atskaņošanas, tāds kā slow-mo mazliet. Nākamreiz palūrēšu vai tur vīns bremzēja uztveri vai tomēr ir kaut kas.
Papildinu - pirms tam bija viens Aliexpress Android TV Box`is. Pēc specenes it kā daudz maz, bet nu tas softs, lagainība un tizlā pults besīja ārā. Labi, ka zibens nosvilināja un varēja nomainīt. Un maksāja tāpat savus 30 EUR.
Vecākiem un sev paņēmu amazon fire 4k max stiku, fantastiki ātrs. Pults ir lieliska, ļoti ērti pārtīt raidījumus. Aplikācijas var visas salikt virsū, kas paradzētas android tv. Varu tikai rekomendēt. Man uz viņa ir gan go3, gan tet tv+ abi strādā lieliski.
Arī domāju ņemt xiomi dēļ tā, ka ir jau google app store virsū un būtu tādā ziņā ēŗtāk. Bet, pults amazon fire tv stikam ir ļoti ļoti ērtāka. Patīt raidījumus, nopauzēt utt.
![]()
man arii stick 4k, vienīgais ko ļoti gribētu atrast ir pults ar žiroskopu, lai vieglāk navigēt pa menu.
It takes one man to create Destiny, One army to fulfill it
Paldies par visiem komersantiem un ieteikumiem, pasūtīju Xiaomi TV box v.2
Last edited by memorex; 3 Weeks Ago at 19:06.
Go3 var skatīties uz 3 ierīcēm vienlaicīgi, ja ir go3 boxis. Ja nē, tad tikai uz divām.
tet+ var skatīties vienlaicīgi uz 5 iekārtām dažadās vietās un nav vajadzigs tet tīkls.
iesaku meklēt apple tv, ap 60 naudiņām var atrast, ieteicamais minimums 2021 4K second gen
bonusa punkti - zwift iet pa pirmo uz tā box, nav vajadzīgs PC![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)