Results 1 to 10 of 10

Thread: Need Help ar Setupu Outdoor 5g antena ar poe baroshanu

Default Need Help ar Setupu Outdoor 5g antena ar poe baroshanu

Jumta koree ir tikai CAT 5 kabelis.
    Gribu-
    5g outdooor antenu ar sim karti uz jumta piemest clat cat5 kabeli kas aiziet uz majas iekshejo tiklu

Zinu ko gribu bet nezinu ko vajag
    Help plz
    Last edited by Flap; 11-10-23 at 18:59.

Sveiks, kāds ir iekārtas modelis kas barosies no tā poe?
    Tur ir tā ka arī poe ir dažādi volti, tāpēc sākumā jasaprot kura versija Tev der.
    Man uz tirdziņu ir 24v indžektori no unify.
    Arī ceļā uz finansiālo neatkarību Tev būs jāmaksā savs "exit tax" un, visbiežāk, tie būs Tavi vecie draugi.

Quote Originally Posted by CeleronS View Post
    Sveiks, kāds ir iekārtas modelis kas barosies no tā poe?
    Tur ir tā ka arī poe ir dažādi volti, tāpēc sākumā jasaprot kura versija Tev der.
    Man uz tirdziņu ir 24v indžektori no unify.
    Nu Letako ko atradu pagaidam -
    https://www.1a.lv/p/5g-modems-zyxel-...at=2w3&index=1

Tev vajag šādu te. Pieņemu ko visu gribi darīt, jo ir baigi slikts signāls iekšā.
    https://mikrotik.com/product/sxt_lte6_2023
    Arī ceļā uz finansiālo neatkarību Tev būs jāmaksā savs "exit tax" un, visbiežāk, tie būs Tavi vecie draugi.

Tev vajag šādu te. Pieņemu ko visu gribi darīt, jo ir baigi slikts signāls iekšā.
    https://mikrotik.com/product/sxt_lte6_2023

Es gan jau muļķis, bet neizskatas, ka tam ir 5g...?
    [Pending]

Sorry, Tu nav muļķis, es muļķis, skatījos telefonā un domāju fiksi palīdzēt! Tas ir prastais LTE6.
    Es gan isti nesprotu jēgu no 5G un ārā likšanu.

Tas 1a rūteris ir tieši tas kas autoram vajadzīgs! Viņam nāk līdzi poe indžektors arī!

Ja negribi pārmaksāt, paņem tā torņa operātora mirkotik Cheetout 5G iekārtu un paslēp visu jumta korē.
    Tad Tev vajag vēl tikai to poe indžektoru, lai viņu varētu ieslēgt no tā kabeļa...
    Last edited by CeleronS; 11-10-23 at 23:13.

Ja negribi pārmaksāt, paņem tā torņa operātora mirkotik Cheetout 5G iekārtu un paslēp visu jumta korē.
    Tad Tev vajag vēl tikai to poe indžektoru, lai viņu varētu ieslēgt no tā kabeļa...
    Labāk gan ārpusē, kādā IP 6X kastē, tas būtu lētais risinājums, ja operators dod to Cheetout Chateau 5G.
    Ja nedod, tad būs citi, piemērotāki āra risinājumi.

Es gan isti nesprotu jēgu no 5G un ārā likšanu.
    Ko? Emm, vēlreiz un latviski var?
    Apšaubi tieši 5G priekšrocības, vai kā?
    Ja "vai kā", tad n78 band (LMT) ir 3.5GHz, tur jebkāda materiāla siena jau ir diezgan nopietns vājinājums. Pat piln lapām koki u.t.t.
    Last edited by andrisri; 11-12-23 at 02:16.

Kaste ir meli, jo tur vienā brīdī būs kondensāts dēļ temp maiņām.
    ...

Doma bija tāda, ka ja ir vajdazība kaut ko likt ārā, tad liela iespēja, ka ļoti slikti strādā telpā un viņš būs priecīgs kaut vai pa stabilu LTE...
    Ja nē, tad būšu pārpratis.

Eku čalis ar LTE mikrotiku, ko rekomendēju iepriekš

Gluži tā nebūs, bet kaste nedrīkst būt hermētiska - iekārta pati silda un iekšā kondensāts neveidosies, galvenais nelielu ~~5mm ventilācijas caurumu kaut kur lejā atstāt, labāk pat divus, lai neliela cirkulācija vējā veidotos.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)