Results 1 to 9 of 9

Thread: Legion Y530 - 15ICH laptopa upgrade

Pieredzējis lietpratējs AcId's Avatar

Default Legion Y530 - 15ICH laptopa upgrade

Diena laba visiem.

Jau kaut kādu laiku domāju par laptopa upgrade - https://pcsupport.lenovo.com/lv/en/p...ion-y530-15ich.

Laikam jau jāsāk ar to, ka vai maz vispār šim konkrētajam modelim ir iespējams apgreids. Gribētos labāku videokarti un palielināt RAM. Pēc sistēmas datiem pie display adapter šobrīd rāda Intel(R) UHD Graphics 630 un Nvidia GeForce GTX 1050 Ti. Processors Intel(R) Core(TM) i5-8300H CPU @ 2.30GHz 2.30 GHz, RAM 16.0 GB (15.9 GB usable). Divi diski - SSD 256GB un HDD 2TB.

Vai šo vispār ir iespējams uzlabot? Labāku videokarti un lielāku operatīvo. Esmu pilnīgs nejēga šajā ziņā un būtu pateicīgs, ja zinošākie pastāstītu/apgaismotu par to, vai šeit ir iespējams kaut ko jaudīgāku un labāku ielikt. Budžets es nez - atkarībā no tā, ko un kā var uzlabot.

Paldies!
    Paurbinaajis degunu, lentzaagja operators Vasilijs slaidi nospljaavaas un viedi noteica: "Gatera noteikumus es paarzinu taa kaa savus triis pirkstus!"

Pieredzējis lietpratējs zantok's Avatar

labākajā gadijumāvari iespiest 32gb ram, un nomainīt ssd. Pārējais uzlodēts uz plates un nav maināms

Skaidrs, paldies. Man jau likās, ka ir uzlodēts...nu neko darīt
    Paurbinaajis degunu, lentzaagja operators Vasilijs slaidi nospljaavaas un viedi noteica: "Gatera noteikumus es paarzinu taa kaa savus triis pirkstus!"

Tā arī ir, šim var ielikt divus RAM moduļus, katru pa 16GB max un divus diskus, vienu SATA un otru M.2. Tas arī viss, video karte un CPU uz plates nav maināmi.

Tev būs vieglāk pārdot šo un nopirkt niknāku.
    Izņēmums ir ja spēlē kaut ko īpšu, kur 16+GB rams dod labumu.
    Arī ceļā uz finansiālo neatkarību Tev būs jāmaksā savs "exit tax" un, visbiežāk, tie būs Tavi vecie draugi.

Pieredzējis lietpratējs

Quote Originally Posted by CeleronS View Post
    Tev būs vieglāk pārdot šo un nopirkt niknāku.
    Izņēmums ir ja spēlē kaut ko īpšu, kur 16+GB rams dod labumu.
    bet uz mega ultra hyper LOW!

Nu man, laikam, galvenais bija uzlabut uz niknāku videokarti. Bet nu šis jautājums atkrīt...

Pieredzējis lietpratējs MMGA's Avatar

Ja spēlēm tiek izmantots tikai mājās, tad, gadījumā, ja par lētām naudām izdodas iegādāties dokstaciju, var external gpu izmantot, ja nav akurāt vēlme kompi mainīt - https://www.makeuseof.com/tag/everyt...-external-gpu/

Kād pēdējo reiz GPU cenas stacionārajiem bija kosmosā, gandrīz ieprieku gaming laptopu, bet pēdējā brīdī atmetos, jo atgādināju sev, ka iespējas nākotnē datoru apgreidot ir ļoti ierobežotas, kas attiecīgi šādu laptopu padara par dārgu prieku.
    Ryzen 5 5600G, Arctic Liquid Freezer II 240, Gigabyte B550M AORUS PRO-P, GV-R665XTEAGLE-8GD, Patriot Viper 4 DDR4 16GB CL16 3200 MHz (PV416G320C6K), WD SN730 256GB, Be Quiet! Pure Base 500, Be Quiet! Pure Power 11 600W

Quote Originally Posted by StyleZ View Post
    video karte un CPU uz plates nav maināmi.
    sjis ir kljuudains apgalvojums. kaa viens, taa otrs ir mainaami. cpu uz astonjeuukstosjaas seerijas i7(kopaa naak sekaa ar biosu) un gpu arii kko var piemekleet, bet tur sekss lielaks. tikai, uzzinot, cik tas izmaksaas, visa veeleesjanaas paaries >
    Quote Originally Posted by KasparsRTK View Post
    Man taisnība ir visā, ko saku.
    dolbaku saraksts - Hrjum, Monstrs, nabukoo, junkmail, Kaspars, deff_ins. Instigater, maarells
    okupantu kroplji - kart, Hrjum, znatok, zRM,Verneris
    cilveeki ar absoluutu un neaarsteejamu idiotismu - Instigater, thesame, CeleronS

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)