Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 21 to 27 of 27

Thread: "Siltumsūknis" gaiss > gaiss

Parunāju ar vietējiem, kuri arī noteikti to pasākumu liks, un tā vien liekas, ka jāpaņem relatīvi lētais "alpic air" un jācer, ka viss būs labi.
    Par wifi runājot, es saprotu, ka saliec visu, un lai griežas, bet tomēr es gribētu redzēt patēriņu, gribētu tomēr to visu padarīšanu izslēgt/ieslēgt, ja tomēr esam kaut kur uz ilgāku laiku izbraukuši utt. Tomēr uz doto brīdi jau ir 40+ gudrie slēdži, sakonfigurētas scēnas, wifi termostati, temperatūras sensori un pie tā visa ir pierasts.
    Un par wifi runājot, daikinam par 2k+ wifi nemaz nav iebūvēts, japērk atsevišķi, nu jop*vai, nopietni... Alpic eiram wifi iebūvēts, -30 grādi, 5,1 skops, r32 un viss kas mūsdienās ir tipiski normālam sūknim.
    Ko es varu pateikt, tikai, nu nezinu...
    Enjoying 0db PeaCe...

Pieredzējis lietpratējs jonyz's Avatar

Kā teica kādreiz man brats kurš ar šīs un citas sistēmas lika virsū tad pa lielam kompresors un tie bloki tāpat tiek ražoti pārsvarā 2 lielās ķīnas rūpnīcās,pa lielam cenu nosaka brends un mārketings.
    Mans tipa blogs kurš griežās uz googles serveriem.
    Tagad arī naktīs worko :)
    211GB mākonī for free

Banned

Kāpēc likt komplektā to, par ko var papildus 2k paprasīt? TOP un industrial vienmēr atpaliek 5-10 gadi, jo tāpat ir labi, vai aŗi pribambasi ir lieks reability risks.

Ar commodus liks alpic air pro ( vai kā viņu tur) modeli 5kw, piemaksāt 300eur par mitshu vai 500 par daikin nemaz neprovēja, garantija visiem 5 gadi, ja pie viņiem reizi gadā ņem apkopi. Par cik apkure ir no turienes, nešaubos, ka sūdu paši neliktu.
    Gigabyte Z270x Gaming 7 Auros/7700k cpu /NZXT Kraken / MSI GTX1070 GamingX/

Pašās aprīļa beigās uzliku tomēr Daikin`u perfera variantu.
    Nedaudz sanāca pasildīt maijā, un nedaudz no rītiem padzenājam tagad rudenī.
    Tākā ilglaicīgi nav griezies, tur visu vakaru, vai nakti, jo vakarpusē kurinam kamīnu lai augšā nedaudz paceļas grāds, tad dižo atsauksmi nevaru iedot.
    Bet cik pagaidām ir palietots tad:
    No labajiem ir, ka ir salīdzinoši kluss uz ekonomiskā/klusā režīma, diezgan saprotama aplikācija, ārējo bloku īsti nedzird.
    No neitrālajām lietām ir pults/aplikācijas nesakritība, kas protams būs visiem infrasarkanajiem aparātiem, kuri es saprotu ir vismaz 95%. Ar pulti ieslēdz, pults rāda ka ir ieslēgts, ar aplikāciju izslēdz, pults protams paliek un rāda ka iekārta ir ieslēgta, kad atkal gribi ar pulti slēgt iekšā jāspaida divreiz lai ieslēgtos, sīkums bet nedaudz kaitina. Nesaprotu kāpēc mūsdienu low power laikmētā nevar kādu BT pulti ražot.
    No sliktajām lietām, ja tās tā var nosaukt, liekas ļoti gauss un lēns mehānisms klapēm, kamēr atveras, kamēr aizveras, kamēr samaina virzienus, darba micubiši ir 2x ātrāks. It kā nav jau kur skriet un jo nemanāmāk mainās plūsma, tad jau labāk, bet nu kaut kāds flegmīgs tas pasākums liekas.
    Par patēriņu, kuru rāda gan apps, gan sonofs kuri ir diezgan līdzīgi, tad pa stundu viegli nogriež 1+kwh, bet nu tas ir no aukstā starta. Kad pierimstās, kad grādi uzliktie ir sasniegti, tad kaut ko ap 300-500w ēd, bet ļoti mainīgi patēriņš vislaik lēkā.
    Bet kopumā pasākums ir ļoti ieteicams, pieslēdzos, apskatos cik grādi iekšā, ieslēdzu pēc vajadzības, un pēc minūtēm 10 ir jau patīkami silts. Brauc vakarā no kāda pasākuma, negribēsi staipīt malku, kurināt, piespied podziņu, atbrauc silts, tagad darbadienās no rīta kamēr visi brokasto un nēsājas apkārt tad ir paīkams klimats, un atliek tik no rīta telefonā iestartēt ierīci, vai arī ja laiki nemainās tad tik salikt šeduleri.
    Enjoying 0db PeaCe...

Pieredzējis lietpratējs

varbūt stulbs jautājums-šis ir tas pats kondicionieris?

Princips tas pats, tikai optimizēts darbībai līdz -25...-30 grādiem āra temperatūrām.
    Parastais kondiķis pie -5 jau sāk salt ciet un sildīšanas efektivitātes nekādas.
    Enjoying 0db PeaCe...

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)