Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 21 to 29 of 29

Thread: ASUS PG35VQ Problēma

Savā dzīvē nedomāju, ka salabot moni var būt tāds "******s"

Apnika meklēt, kas ko var palīdzēt. Aizvedu uz TSC, kas ir ASUS autorizētais partneris. Tur uztaisija diagnostiku, pateica ka atrada problēmu, platē viņa esot... uz ko, es teicu nu vai ir iespējams salabot. Atbildēja apstiprinoši. vēl -300eur par to... Viss itkā ritēja pēc plāna, līdz zvanam šodien, kad man pateica, ka salabot tomēr nevarot, un ir jāsūta uz citu bodīti. Tur atkal jauna diagnostika kas maksā gandrīz 70eur un shippings 93eur. Tātad jau initial 30 + 280 par diagnostiku un jaunu plati, un tad vēl tie... loģiski, ņemot monitora vecumu un šādu "mēs varam, bet tomēr nevaram sataisīt" izlēmu, ka pietiek ar viņu krāmēties.

Es godīgi sakot, pat vairs nezinu, kur ar viņu vērsties, ir tagad pabijis divās vietās, ieskaitot autorizētu servisu un bez rezultāta... Ieteikumi? ;D
    Main PC: AMD 9800 X3D / ROG STRIX X670-A / Trident-Z NEO 64GB 6000 CL32 / 4TB - Samsung Evo 990 Pro M.2 / TUF 4090 / NZXT 1200W Gen5
    Streaming PC: I9-12900K / ROG Z690-A GAMING D4 / Corsair Dominator @ 3600 / 250GB - Samsung Evo M.2 / EVGA 1070 SC / Corsair RM750

Pieredzējis lietpratējs Bender's Avatar

uztaisi mājokļa apdrošināšanu un nejauši uzlej alu virsū. vai "kaķis apgāza".

Vai serviss drīkst prasīt naudu par 0 rezultātu? PTAC?

Pieredzējis lietpratējs Bender's Avatar

Ja nav garantijas, ko sedz ražotājs, tad jebkas ir maksas pakalpojums.
    Diagnostika vai defektācijas akts nav par velti jāveic.

Nuu tur tas nestradās tā , elektroniku laikam tikai 2 vai 3 gadus vecu viņi remontē. Vismaz swed kaut kādas tādas izmaiņas bija pirms kādiem 3 gadiem.

EDIT:
    Atvainjos tur noteikumui bij specifiski uz telefoniem, planšetēm un laptopiem.
    Last edited by kerbaks; 04-22-24 at 14:18.

Quote Originally Posted by Bender View Post
    Diagnostika vai defektācijas akts nav par velti jāveic.
    Jā. Bet, ja diagnostika izrādās nepareiza, tad servisam vajadzētu vismaz atdot visu naudu.

Quote Originally Posted by Katzenjammer View Post
    Jā. Bet, ja diagnostika izrādās nepareiza, tad servisam vajadzētu vismaz atdot visu naudu.
    Pēc loģikas jau tev taisnība, jo nu diagnostika taču ir diagnostika, nosaka vainu... nu aizbrauks pakaļ uz vietas, tad jau redzēs ko viņi pateiks pie atdošanas.
    Main PC: AMD 9800 X3D / ROG STRIX X670-A / Trident-Z NEO 64GB 6000 CL32 / 4TB - Samsung Evo 990 Pro M.2 / TUF 4090 / NZXT 1200W Gen5
    Streaming PC: I9-12900K / ROG Z690-A GAMING D4 / Corsair Dominator @ 3600 / 250GB - Samsung Evo M.2 / EVGA 1070 SC / Corsair RM750

muahh, autorizeets serviss?? nu jaa..

sjitais man atgaadina kaadu senu darbiibu ar bmw316... buus daudz burtu.

savaa laikaa braukaajos ar melnu, toneetu, spoilereetu, tjuuneetu bmw316. iisaak sakot 4 gadi vecs bandiitu auto :> kaadaa jaukaa briidii iedarbinot viss ok, bet tahometram sasniedzot 2,5k motors vienkaarsji slaapst. aizdzinu pie paziistamiem autosportstiem jamo servisaa. peec divaam dienaam jamie norausta plecus - tjipo hvz, ved uz lielu servisu.
    aizvilkos uz veepili, kur tikko kaa atklaats tjipo ahujennijs serviss. divas dienas bez rezultaaa... nospljaavos un ar 50 km/h aizbraucu liidz riigai, oficiaalais bmw serviss "mikas". nedeelja bez rezultaata... gribeeja nokaast 700... tika izsaukts pillaa vaacietis, bmw paarstaavis, izvicinaatas rokas, pareekts un bmw atguuts bez remonta.

tika piezvaniits bijusjajam koleegjim no "zebras" un jams ieteica servisu "ripo" cjieriitii. aizbraucu sestdien no riita. MEISTARS iznaaca, pieskjiila, paklausiijaas, pagaazeejaa un teica, lai gaidu zvanu. ****!!! pirmdien no riita zvans, ka viss ok!! jaamaksaa 90ls kopaa er detalju.

par ko es te vispaari? aa, par to, ka oficiaale servisi VISI suukaa, jo tur savaakti dauni!
    Quote Originally Posted by KasparsRTK View Post
    Man taisnība ir visā, ko saku.
    dolbaku saraksts - Hrjum, Monstrs, nabukoo, junkmail, Kaspars, deff_ins. Instigater, maarells
    okupantu kroplji - kart, Hrjum, znatok, zRM,Verneris
    cilveeki ar absoluutu un neaarsteejamu idiotismu - Instigater, thesame, CeleronS

Quote Originally Posted by drunk_lizard View Post
    muahh, autorizeets serviss?? nu jaa..

sjitais man atgaadina kaadu senu darbiibu ar bmw316... buus daudz burtu.

savaa laikaa braukaajos ar melnu, toneetu, spoilereetu, tjuuneetu bmw316. iisaak sakot 4 gadi vecs bandiitu auto :> kaadaa jaukaa briidii iedarbinot viss ok, bet tahometram sasniedzot 2,5k motors vienkaarsji slaapst. aizdzinu pie paziistamiem autosportstiem jamo servisaa. peec divaam dienaam jamie norausta plecus - tjipo hvz, ved uz lielu servisu.
    aizvilkos uz veepili, kur tikko kaa atklaats tjipo ahujennijs serviss. divas dienas bez rezultaaa... nospljaavos un ar 50 km/h aizbraucu liidz riigai, oficiaalais bmw serviss "mikas". nedeelja bez rezultaata... gribeeja nokaast 700... tika izsaukts pillaa vaacietis, bmw paarstaavis, izvicinaatas rokas, pareekts un bmw atguuts bez remonta.

tika piezvaniits bijusjajam koleegjim no "zebras" un jams ieteica servisu "ripo" cjieriitii. aizbraucu sestdien no riita. MEISTARS iznaaca, pieskjiila, paklausiijaas, pagaazeejaa un teica, lai gaidu zvanu. ****!!! pirmdien no riita zvans, ka viss ok!! jaamaksaa 90ls kopaa er detalju.

par ko es te vispaari? aa, par to, ka oficiaale servisi VISI suukaa, jo tur savaakti dauni!
    Nav īsti variantu, pie kā vērsties godīgi sakot, cik esmu apkārt jautājies un interesējies... nu neviens vai nu negrib ņemties, vai vnk neizdevīgi.. raustu plecus.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)