Hei, iesakiet selfiju puļķi! Priekš androida, ir doma Samsung, bet jābūt kam labākam tajā kategorijā?
Hei, iesakiet selfiju puļķi! Priekš androida, ir doma Samsung, bet jābūt kam labākam tajā kategorijā?
Kādā senā 2018 gadā paņēmu "smatree" stiku priekš go pro (telefona mount ari nāca) maksāja tad gan kādi 40e.
Izdzīvoja visas manas tizlās snowboard krišanas un veljoprojām darbojas lieliski.
Ja saki priekš androida tad gribi ari kādas pogas uz viņa vai kā?
https://mi-home.lv/products/mi-selfie-stick-tripod
Šādu hlamu biju ceļojumam paņēmis, viegls, kompatkts, bet izvelkas un regulējas ļoti ok, arī konstruktīvi izturīgs, izdevās ar to dažas nelikumīgas darbības izveikt![]()
Komplektā bluetooth pults, kuru sapāro, spied pogu un viss notiek, nekāda ***ņa nav jāinstalē, arī uz ne xiaimi smartphone.
Varu tikai piekrist kerbaks - arī es tādu lietoju kādus 5-6 gadus, super izturīgs - piedzīvojis kritienus, metienus, mērcēšanos okeānā. Viņš gan nav absolūti kompakts un viegls, bet es to vairāk kā plusu uzskatītu, jo ar galā uzkabinātu gopro sanāk kārtīga vāle, ar ko vajadzības gadījumā varētu arī ievilkt pa ģīmi, kā arī pastāv pamatotas aizdomas, ka viņš pēc pirmā zvēliena neizšķīstu.
Ir dji osmo mobile 6, manta laba, bet visas krutās fīčas darbosies tikai ja lieto ar DJI mimo app. Savukārt šim app nav piekļuve telefona kameras max iespējām.
Tikko nopērkot nebija supporta video caur apu uzņemt pat 4k 60fps, kas man bija paliels šoks, bet pēc laika ar update šāda iespēja parādījās.
Vēl hz kāpēc visi settingi uzstādītie ir jākonfigurē katru reizi ieslēdzot apu, google ar pa lielam klusē kā šo risināt.
TE var apskatīties ko max ar tavu telefonu varēs izspiest darbojoites caur DJI Mimo
DJI par tehnisku būs, vajag, lai telefonu var uzspraust un iet. Paredzēts tika telefonu kabināt, nekādi gopro u.c. nebūs. Androidu minēju katram gadījumam, nebrīnītos, ja būtu puļķi tikai aifonam
Tas MI stick izskatās ok, biju skatījies uz samsūda sticku arī.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)