Results 1 to 4 of 4

Thread: Legion Y530 - 15ICH klavieres taustiņš īsti nefunkcionē

Pieredzējis lietpratējs AcId's Avatar

Default Legion Y530 - 15ICH klavieres taustiņš īsti nefunkcionē

Ir te kāds laptopu speciālists?

Aprakstā minētajam laptopam īsti negrib w taustiņš funkcionēt - spiežās normāli, bet nenostrādā. Reizēm ir ok, bet reizēm diezgan čābīgi. Bija aizdomas, ka zem taustiņa visādi mēsli. Prātīgi pēc instrukcijas noņēmu, iztīrīju, bet īsti labāk nepalika. Saprotu, ka pats šito neatrisināšu, līdz ar to meklēju kādu, kurš varētu uzņemties apskatīties un sačiņīt. Jāatzīst, ka diezgan daud sanācis ir geimot, līdz ar to tas taustiņš ir padrillēts.

EDIT: paldies, cilvēks, kurš var salabot, atrasts.
    Last edited by AcId; 05-03-24 at 12:49.
    Paurbinaajis degunu, lentzaagja operators Vasilijs slaidi nospljaavaas un viedi noteica: "Gatera noteikumus es paarzinu taa kaa savus triis pirkstus!"

Pieredzējis lietpratējs

nu lol! Jāmaina klaviatūra!

100% spoks izdzēsīs!

Lol vai ne-lol, tāpēc jautāju. Man nav nekādas sajēgas par to. Ja kāds pēc apskates pateiks, ka jāmaina, tad mainīšu
    Paurbinaajis degunu, lentzaagja operators Vasilijs slaidi nospljaavaas un viedi noteica: "Gatera noteikumus es paarzinu taa kaa savus triis pirkstus!"

Ja nu kādam nākotnē ir nepieciešams laptopa remonts, pilnīgi mierīgu sirdi varu ieteikt EOZ memberu Marter. Nomainīja man laptopam klavieri, bateriju, kā arī vēl dažas lietas sataisīja. Darbs paveikts kvalitatīvi un par adekvātām naudām!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)