Results 1 to 16 of 16

Thread: jautājums par rūteri/internetu?

Default jautājums par rūteri/internetu?

Izmantoju Bites 5G internetu ar FastMile Receiver 5G14-B + Nokia Beacon 2
    Atrodos Vētrās, Mārupē
    No Beacon pa taisno ieiet ethernet kompī.

Problēma, ka spēlējot CS2 var būt lēkājoš ping un/vai packet loss...

Par neta ātrumu nevaru sūdzēties, ir ļoti labi.. līdz 200mbit/s
    Signāls uztvērējam perfekts, torni redzu pa logu (kur arī stāv nokia uztvērējs) 500m attālumā.

Pats daudz neko nesaprotu no šī visa, bet Bite saka ka viņu galā problēma nav.

Ir kādi ieteikumi? Mainīt rūteri, provideri? Kaut ko citu darīt ?

Normāli mobilajam internetam, gribās stabilitāti - jāņem pieslēgums ar vadu.
    10x lēnākais Tet DSL būs piemērotāks spēlēm nekā 5G

cs 2 serveri sūds, packet loss ir visem, reti kuram nav, subtick sistēma nav pašlaik tas labākais, cs go bij smooth af, šits 400+ fps ar dropiem līdz 200 un sa****iem frametime
    CoolerMaster H500, Corsair CX650M, Asus PRIME X570-PRO, AMD 5900X+Artic Liquid Freezer II 280, G.Skill TridentZ 32GB 3800MHz (16-15-15-30), ASUS TUF 3070 Ti, Samsung 970 EVO+ 500GB, Adata XPG SX8200 PRO 1TB, BenQ ZOWIE XL2720, AOC Q3279VWFD8

Quote Originally Posted by Müller View Post
    Normāli mobilajam internetam, gribās stabilitāti - jāņem pieslēgums ar vadu.
    10x lēnākais Tet DSL būs piemērotāks spēlēm nekā 5G
    kjip tas kko maina ? uz lv, teiksim rīgu pings 13(tele2 lte-a), tev ar optiku būs ~1, iet viss caur skandināviem (negribi, lai iet caur turieni caur dahrena serveriem, pērc wtfast utt., iziets cauri spēlējot MMORPG), kkur tur ***** serveri un ir packetloss tā vai tā
    CoolerMaster H500, Corsair CX650M, Asus PRIME X570-PRO, AMD 5900X+Artic Liquid Freezer II 280, G.Skill TridentZ 32GB 3800MHz (16-15-15-30), ASUS TUF 3070 Ti, Samsung 970 EVO+ 500GB, Adata XPG SX8200 PRO 1TB, BenQ ZOWIE XL2720, AOC Q3279VWFD8

Varbūt ir kādi tvīki ko viņš var pamēģināt.

axis gan nav nosaucis cik lielas viņam tās aiztures...
    Arī ceļā uz finansiālo neatkarību Tev būs jāmaksā savs "exit tax" un, visbiežāk, tie būs Tavi vecie draugi.

Quote Originally Posted by CeleronS View Post

pings man parasti ir ~25 - 40, ir spēlējams, pašā csā uzliec ,lai ir extremly restricted un max accept ping 45~
    rooteris man parasti pārslēdzās uz b3 (b1+b3+b7), up ap 60, down 100+, man ir labs signāls ~70, traucējumi 2 -8, sinr 25+, LTE-A, jo 5g rooteris ir, bet nav 700mhz (n78 vai hz kā viņš tur)

ja esi olgiarhs, 2x neti, viens downloadiem utt, viens csam, bet nav teikts ka valve serveri nav mēsli un kkur zviedrija nebūs packet loss (ping google.lv -t), ir arī pingplotter, kur redzi, kur pazūd tavas paketes, protams ja ir ip un ports

p.s Jēkabpilī t2 nets ir zem katras kritikas un es nebrīnos ka ir šādas problēmas, man tornis netālu no mājas un neteikšu ka ir baigi noslogots, kas ir no Jēkabpils, tad zin ka pie CSDD vai pils rajona nets nav lietojams, nevar veikt pat speedtest dažreiz

Pieredzējis lietpratējs MMGA's Avatar

Man T2 tornis ~500m no mājas un sen nebiju slēdzi CSu. Precīzāk, nebiju jauno CSGO versiju spēlējis. Agrāk ar veco CSGO nebija problēmu vispār, kad vēl ap 100Mbit ātrums bija un kkāds vecāks Huawei rūteris, baltais plakanais B535.

Tagad ir 4g+ rūteris (Huawei B628), ātrums svārstās 150-200Mbit 4G tīklā, latency speedestā rāda 15-20, bet jaunais CSGO2 vai kā viņu tur daļā serveru ir nespēlējams, jo parādījies tas packet loss.
    Ryzen 5 5600G, Arctic Liquid Freezer II 240, Gigabyte B550M AORUS PRO-P, GV-R665XTEAGLE-8GD, Patriot Viper 4 DDR4 16GB CL16 3200 MHz (PV416G320C6K), WD SN730 256GB, Be Quiet! Pure Base 500, Be Quiet! Pure Power 11 600W

Nu skaidrs, tā ir spēles specifika nevis nets.

Pamēģiniet šos workaroundus
    Last edited by CeleronS; 4 Weeks Ago at 10:54.
    Arī ceļā uz finansiālo neatkarību Tev būs jāmaksā savs "exit tax" un, visbiežāk, tie būs Tavi vecie draugi.

Es, laikam, nemāku notestēt un parādīt konkrēti kādas tās aiztures ir.
    Kad pingoju caur cmd kādu no serveriem, tad man nav packet loss, bet ir lēkājoš pings (teiksim 20-100 un average ~50).
    Bet spēlē iekšā tas build-in identifikators rāda up/down sarkanu ar jitter līdz 50-70% citreiz. tas ir pārsvarā atkarīgs no laika, kad spēlē rīti/vakari un serveru lokācijas.
    rītos ir mazāki lagi, bet nav skaidrs vai tā ir mazāka slodze tieši manam internetam vai pašiem Valves serveriem.. lai gan tie kam ir optiskais nets mājās nekad nesūdzas par kaut kādiem lagiem.

Nu skaidrs, tā ir spēles specifika nevis nets.

Pamēģiniet šos workaroundus
    no šī visa es neesmu mēģinājis mainīt to DNS.
    cik esmu izlasījies forumos, tad daudzi arī saka, ka pati spēle ir sačakarēta. bet atkal.... tiem kam ir optiskais nets mājās - nesūdzas.

saprotu, ka te ir shooting in the dark, bet gribēju saprast vai ir kādas iespējas vismaz kaut cik uzlabot ar citiem rūteriem/settings utt.
    vai arī, ja kāds zin kaut ko par Bites internetu un varbūt tieši viņiem ir kaut kādas specifikas/aizsardzības utt., kas varētu kaitēt.

Nezinu, man pirms dažiem mēn bija Bite ar ZTE MC888 (un labs 5G torņa signāls).
    Varu teikt tikai to labāko, vismaz TF2 gāja bez problēmām.
    Ja vien Tev šaušanas laikā mājās kāds baigi neaizraujas ar torrentiem/streaming, rūterim vajadzētu būt pilnīgi vienalga.

Man vajadzēja vienreiz degošā situācijā 70+ ierīču biroju pieslēgt pie šitā un viņš vilka labi, tik web gui jūtami bremzēja.

Varu pa nakti intereses pēc notestēt kā CS2 uzvedās kad ir pieslēgts pie baltcom optikas un kompis pie N Wifi.

Ja Tev nenormāli deg atrisināt un nav varintu ir vēl starlinku, bet tad rēķini 50€/mēn.
    Last edited by CeleronS; 4 Weeks Ago at 13:51.

atradu šitādu testu: https://packetlosstest.com/

Germany server:
    Click image for larger version. 

Name:	Germany.png 
Views:	40 
Size:	145.9 KB 
ID:	49033

Lithuania server:

Name:	Lithuania.png 
Views:	28 
Size:	139.0 KB 
ID:	49034

UK:

Name:	UK.png 
Views:	23 
Size:	138.6 KB 
ID:	49035

Par ko runa? Nekādu pakešlūzeri nemana. Kaimiņmājas DSL, kuru iesūcu caur 2,4Ghz wifi. Testēts tas pats CS2 uz tiem pašiem serviem.

jautajums tad ir vai tà kvalitàte, kas redzema reportos, ko iemetu ir atbilstosa Bite 5G netam ar excelentu signàlu?
    ir redzams packet loss ká arí late packages.. kàpèc tà? vai ir kàdi ieteikumi kà to labot

Bet tas taču pilnīgi normāli, ka tev pings lēkās negarantēta ātruma vidē ar mainīgiem ārējiem apstākļiem.

Name:	Screenshot_4.png 
Views:	23 
Size:	188.0 KB 
ID:	49040
    cs go 2 pašlaik ar input lag, kas no tava pc, ar subtick, kas reģistrē hit "kak papala" utt. ,tu neesi vienīgais kas sūdzas par šo, pilns internets ar šo, ja twitter'ī pasēž, tad ar daudz bug etc var uzzināt
    un pēc pēdējiem 2x update, man ir vairāk sarkanie cipari, draugiem tas pats, kā arī uz servieriem ping 70 ~

reku twitterii ar visi raud par packet loss
    Last edited by agrinsh; 3 Weeks Ago at 06:42.

Quote Originally Posted by axis View Post
    jautajums tad ir vai tà kvalitàte, kas redzema reportos, ko iemetu ir atbilstosa Bite 5G netam ar excelentu signàlu?
    ir redzams packet loss ká arí late packages.. kàpèc tà? vai ir kàdi ieteikumi kà to labot
    ko viņi garantē ? tur palasi līgumu, tur riktīgi lēns nets, kas garantēts, par packet loss utt., nav pat runas

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)