Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 21 to 25 of 25

Thread: Sakarīgs PC builds SimRacingam.

Mazs offtopiks, bet lēts variants ir lietots PS5+PS5 VR2(cik redzēju FB lietots VR2 pat bija pa 300Eur, tagad iet ap ~400)
    vismaz GT7 kad mēģināju bija pat ļoti ok, braukāju ar Logitech G29

Korpusu rekomendēju Lian Li Lancool 207 viens to top keisiem temperatūru ziņā un vienlaicīgi par daudz zemāku cenu (Tik jāskatās 140mm PSU)
    RYZEN 7 9700X savu cenu pilnībā neattaisno, jo RYZEN 7 7700 ir 1/3 lētāks un vidējais veiktspējas zaudējums spēlēs ir tikai ~ 2-5% (720p/1080p) ko nekad dzīvē nejutīsi! Uz 1440p atšķirības tur praktiski vispār nav.
    Ja uz visām komponentēm skatās ar veselo saprātu tad beigās ieliksi labāku videokarti kur veiktspējas pieaugums būs dramatiski lielāks...... 350eur plate vai 250eur AIO nedos pilnīgi neko! Pat ne ilgāku mūžu, jo tas nekur nav garantēts.
    Last edited by Krit; 4 Weeks Ago at 18:41.

Es teiktu to prioritāte būtu 7800x3d + ātrākā iespējamā gpu + 32GB rams
    Arī ceļā uz finansiālo neatkarību Tev būs jāmaksā savs "exit tax" un, visbiežāk, tie būs Tavi vecie draugi.

Quote Originally Posted by CeleronS View Post
    Es teiktu to prioritāte būtu 7800x3d + ātrākā iespējamā gpu + 32GB rams
    Ja 240hz monitors varbūt, ja 360hz/480hz tad noteikti! Uz klasiskajiem 144/165hz nē vienkārši izmesta nauda. Runa iet par cpu.
    Last edited by Krit; 4 Weeks Ago at 17:55.

Es uz tā 27" 360hz spēleju arī CS2/dota/deadlock utt. Rallijā 120hz ir itkā pietiekami, bet Es gribētu vairāk. Augstāk nav gluži vējā izmesta nauda, drīzāk problēma ir spēļu optimizācijā, ka virs 200fps daudzas spēles īsti nevelk. Ja vilktu, tad tas būtu tā vērts, manuprāt. Man pašam Dirt Rally 2.0 un Asseto corsa, kur man ir vairāk fps, ir daudz patīkamāk spēlēt nekā EA WRC. Tur tas fps( ap 100) reāli traucē izbaudīt. Un ir draugi, kam no EA WRC zemā fps dēļ bija motion sickness, reāli nelabi palika.
    I don't get mad I get even, violence is something I believe in.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)