Man nez kapēc pārstāja neste sūtīt sms ar akcijām. dažreiz atsūta ka vot n otāda līdz tādam datumam svētkos atlaide 8 centi. bet par to kad nestiņš atkal uazdarbojas sen nekānav bijis. Diez vai unsubscribe spiedu
Man nez kapēc pārstāja neste sūtīt sms ar akcijām. dažreiz atsūta ka vot n otāda līdz tādam datumam svētkos atlaide 8 centi. bet par to kad nestiņš atkal uazdarbojas sen nekānav bijis. Diez vai unsubscribe spiedu
Ilgus gadus pildijos tikai Neste, pirms aptuveni 2 gadiem nobira augstspiediena sūknis tieši veicot pilnas bākas uzpildi Nestē, paliku tur. Pilnais degvielas sistēmas remonts, mainītas sprauslas maģistrāles utt.
Bet pēc remonta periodiski meta spirāli ārā un raustījās mašīna, dzinu uz dažādiem servisiem, neko neatrada. Viens ieteica lai pamēģina ieliet degvielu CircleK un līdz šim par laimi ne reizi nav bijusi kļūda. Var jau būt sakritība. Ir bijusi doma pamēģināt ieliet Nestē, bet tā arī šādam testam neesmu saņēmies.
miniride.lv- bērnu elektro auto salons
Ķerat ciet!
[Bija screenshots]
Last edited by Instigater; 6 Days Ago at 00:05.
Arī nestē šodien uzpildījos. Pārsvarā bez atlaižu skaitīšanas viņiem ir zemākās cenas.
Tad kāda šķirba no Diesel Pro un parasto Diesel? Ir vērts?
Tas ko es izlobīju no "viena tante teica", kad par prodīzeli info vācu, tad patēriņš prodīzelim ir lielāks kā parastajam un sadeg viņš maķenīt jiftīgāk kā parastais. Beigās nonācu pie secinājuma, ka man īsti tādu nevajag, jo vāģis vecs un ja tās cukas ir n-tos gadus kvēpušas un "sīlojušās", kādēļ man tagad kaut ko atkarsēt vaļā.
Tiesa, prodīzeli ar mainīgiem panākumiem izmanto kā risinājumu TA iziešanai.
Kādēļ ar mainīgiem? Jo vēl no plača laikiem ir bijis, ka mašīnai, kurai atkārtoti nevar TA iziet, čaļi izmazgā izpūtēju, ielej prodīzeli un iziet, bet tajā pat laikā čomaks, kuram it kā nekādu sūdzību par vāģi nebija, neaizgāja atgāzes tieši uz TA ielejot prodīzeli. Bija arī "kārtīgi izgāzē" rituāli izgājis pirms TA apmeklējuma. TA čalis noteica "prodīzeli lēji, ja?", kas savukārt iet kopā ar manu teoriju, ka pakarsē iekšā kaut ko, kas tur iesēdies.
Kopumā normāls mix n match.![]()
Ryzen 7 5700X3D, Arctic Liquid Freezer II 240, Gigabyte B550M AORUS PRO-P (Rev 1.0), GV-R665XTEAGLE-8GD, Patriot Viper 4 DDR4 16GB CL16 3200 MHz (PV416G320C6K), WD SN730 256GB, be quiet! Pure Base 500, be quiet! Power 11 600W
AOC 25G3ZM/BK 24.5" FHD 240Hz, HyperX Cloud II, SteelSeries Rival 300
MMGA, TA kontekstā Tu sajauci Neste ProDieseli ar Neste MY Diesel.
https://www.neste.lv/lv/content/neste-my
Atgāzes ~5x maigākas kā dīzelim parastajam. Pārbaudīts.
Kad ielej, tad šķiet, ka nekādas starpības, tik vien ka klusāks paliek, līdz sanāk ietrāpīt tikai uz parasto. Un tad rodas iespaids, ka kādi 10-15 poniji zem haubes ir "aizmiguši".
Pie 220k km nobraukuma mainīju ķēdes dzinējam un kamēr mašīna pusizjaukta, palūdzu arī kolektoru iztīrīt. Atbilde bija - tur nav ko tīrīt.
Attiecībā par lielāka patēriņa teoriju - fufelis. Skurpulozi pierakstu visus tēriņus uz savām mašīnām.
Atgāzes arī - neticu. Pie 270k km nobraukuma, izpūtēja gals nekad nav mazgāts, bet ir tīrāks, kā citam jaunam benzīniekam.
EDIT: Par atgāzēm biju nez kāpēc izlasījis, ka Pro palielina.
Tur manuprāt nekas daudz nemainās, bet kā jau biedrs minēja - gan jau kruto MY ielēja. Nekad neesmu mēģinājis, jo manā miestā nav pieejams.
Last edited by Bender; 1 Week Ago at 09:31.
Neesmu neko daudz par MY dzirdējis, bet bija viena strīdus situācija par to, kā varēja serviss Rīgā iziet normā atgāzes, ja cilvēkam viņa miestā virs 2 rādīja un atceros, ka aprakstā par to, ko serviss darījis, stabili bija Pro dīzelis.
@Bender Par atgāzēm un neiziešanu es tādā kontekstā, ka čalis ikdienā ar parasto brauc un uz TA gribēja kā labāk.
Bet nu šie visi ir “viena tante teica” kamēr nepaņem vienādos apstākļos paraugus no visiem
un pats neaizved pārbaudīt![]()
Ryzen 7 5700X3D, Arctic Liquid Freezer II 240, Gigabyte B550M AORUS PRO-P (Rev 1.0), GV-R665XTEAGLE-8GD, Patriot Viper 4 DDR4 16GB CL16 3200 MHz (PV416G320C6K), WD SN730 256GB, be quiet! Pure Base 500, be quiet! Power 11 600W
AOC 25G3ZM/BK 24.5" FHD 240Hz, HyperX Cloud II, SteelSeries Rival 300
Lādējot elektroauto ar CO2 neitrāli saražotu elektrību arī nav sajūta, ka iet labāk? Gan jau ir, jo viss ir galvā.
Dīzeļiem mēnesi pirms skates lieto Neste Pro/My un pēc tam atkal parasto. Reizi gadā attīrās kā arābu ramadans.![]()
No manas mazās pieredzes lielu šķirbu nejutu starp dažādām stacijām. Agrāk regulāri lēju viršos, neste un latvijas naftā, kurš nu pa ceļam, auto bez problēmām. Reizi ielēju cirkulja dīzeli, labi, ka vēl ne pilnu bāku un mašīna uzreiz izbraucot no DUS nejauki raustījās. Gan jau nepaveicās, bet nākošajā dienā pielēju pilnu ar viršiem un gļuki pazuda. Vairs neesmu tur lējis, tagad neste/virši, kas nu tuvāk pa ceļam sanāk un pagaidām sūdzību nav, bet baigi arī nesekoju līdzi patēriņam, jo gadā labi ja 12k nobraucu. Vispār benzīnnieku jāpērk![]()
Best time to do anything is later
Mēnesi uz MY nobraukāt un tad uz parasto? Tur sanāk cauru gadu tikai Pro liet un iespējams, ka pat lētāk iznāks
Mana pieredze ar NEstes Pro ir tāda, ka līdz Varšavai es tieku ar vienu bāku un tad ir tāds WTF, kad iepildies Cirkuli, BP vai Shell (Shell gadījumā gan vienreiz sakodu zobus un to viņu dārgo ielēju - ļoti līdzīgs efekts) - pa to pašu bāni mašīna vairs "neiet", spied pedāli, bet reāli "tupī". Atpakaļceļā ielej Kauņā zaļo un un pēc pārdesmit kilometriem "atdzīvojas".
Last edited by Bender; 1 Week Ago at 13:21.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)