Results 1 to 4 of 4

Thread: Laptop display upgrade iespējas

Default Laptop display upgrade iespējas

Laptopam salūza enģe un nācās izjaukt. Ienāca prātā ideja, varbūt pie reizes varu uztaisīt displejam "upgrade". Monitoram ir 30pin savienojums ar datoru. Ja pareizi atradu info tad to sauc edp30. Ja es ielikšu datorā tāda paša izmēra ekrānu ar 120hz vai tas strādàtu? Aliexpres atradu šādu modeli https://www.aliexpress.com/item/1005...Cquery_from%3A

uz raizena jaa, ar inteli jaaskataas, var gadiities, ka neatpaziist...
    Quote Originally Posted by KasparsRTK View Post
    Man taisnība ir visā, ko saku.
    dolbaku saraksts - Hrjum, Monstrs, nabukoo, junkmail, Kaspars, deff_ins. Instigater, maarells
    okupantu kroplji - kart, Hrjum, znatok, zRM,Verneris
    cilveeki ar absoluutu un neaarsteejamu idiotismu - Instigater, thesame, CeleronS

Paldies par arbildi. Man tieši 4700u.

Es līdzigi biju darījis DELL 7557. Meklēju EBAY konkrētos paneļus(biju atsijājis internetā kuri ir saderīgi pēc konektora un manām prasībām), manā gadījumā nebija svarīgs refresh rate, bet lai ir IPS pāri 90% sRGB.

Beigās atradu LT un par 30eur caur Omniva pēc pāris dienām jau liku iekšā jauno ekrānu.
    Office RIG
    Gigabyte M27Q
    InWin 303, EKWB 420mm+360mm rad, D5, full custom loop, Corsair Commander PRO
    Ryzen 5950x, 96gb, RTX3080, 1Tb EVO Plus, 2Tb XPG SX8200 Pro, 3Tb WDred, RM850x, Logitech G604, G810, G933, G502 X

Home RIG
    Asus Zephyrus G14 5900hs, 32gb, RTX3060, 2Tb XPG SX8200 Pro, G602

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)