Page 4 of 4 FirstFirst 1234
Results 61 to 69 of 69

Thread: Jaunais iPhone

Pieredzējis lietpratējs

Quote Originally Posted by Spoks View Post
    nekur nepazuda, citā tēmā ierakstīji https://eoz.lv/showthread.php?8944-i...l=1#post989505
    danke, bļin tāds autopilots vakar ir bijis ... sorry

Pieredzējis lietpratējs -JJ-'s Avatar

Dabūju Air uz pāris stundām patestēt - nje_moi_cup_of_tea tā teikt Skaņa no tā mono speakera mosh pat ir labāka nekā biju gaidījis*. Pat kaut kādu basinju varēja saklausīt . Manuprāt, tā mono speakera lielākais kasjaks izpaužas, kad skatīties kaut kādu video horizontāli – ekrāns liels, attiecīgi no centra līdz malai ir $*&!, un pie jebkuras tādas skatīšanā tā satura skaņa, kas arī saprotams, ir izteikti dzirdama tikai no vienas puses un tās tāds so so efekts/defekts. Ja ne vēl viens tāds pats speakers apakšā, tad vismaz kaut kāds Pixel 5 under display speakers būtu risinājums šim. Haips / funs ap tā plānumu pāriet vienā setā. Plāns ok, bet laukums gandrīz kā maxim, tāpēc *** tur nekādu baigo komfortu es neizjūtu. Base 17 - phone of the year!

*vismaz līdz brīdim kamēr sagriez trubu horizontāli uz yt
    Last edited by -JJ-; 09-24-25 at 16:09.
    Pussy Power

Par iPhone Pro/max. Latvijā nezinu vai var dabūt eSim only modeli, kam ir lielāka baterija. Tas arī būtu bijis labs iemesls ņemt pro, dabūt vēl extra battery life.
    AyyMD 5800X3D + 7900 GRE + Gigabyte FO27Q3.
    I don't get mad I get even, violence is something I believe in.

Quote Originally Posted by WickedSick View Post
    Par iPhone Pro/max. Latvijā nezinu vai var dabūt eSim only modeli, kam ir lielāka baterija. Tas arī būtu bijis labs iemesls ņemt pro, dabūt vēl extra battery life.
    Es vācijas e-bay redzēju variantus, kas jau bija atšipoti uz EU/UK, nu un protams US variantus, bet tur nav biznes_keiss. Vispār pirms apsvērt pro ieteiktu tos kārtīgi apčamdīt @lmt stāv visa palete izlikta. Ja @900eur~, kas ir bāzes 17tā cena, tu mierīgi vari attaisnot to ne-tik premium feel kāds ir biji iphoniem 13pro-16pro, tad te ir cita štelle - pie tā price tagad, kas jau ir 1.4k robežāss tas, MANUPRĀT, jūtas īpaši lēts un pircēja ap******s, lai tik apple shareholders ir apmierināts (ar lētāku materiālu kasēt iekšā tos pašus vai+ ieņēmumus no sheepiem)! bet nu tā kā 99% keiso tos tad kāda *%@ starpība
    Pussy Power

Nu piedodiet, bet ir 2025. gada beigas, tur vienkārši bija jau jābūt Si/C Li-Ion baterijai un tādu perversiju, kā pāris mm taupīšanu uz SIM nevajadzētu pat domāt.
    Tas ka šāda baterija varētu parādīties kādā Iphone 21 tikai, tas mani nemaz neizbrīnītu

Pieredzējis lietpratējs

Premium feel ne vienmēr ir ērtāks. Apstiprināšu pirmās dienas iespaidus, 17 pro rokā turās labāk par 15 pro. Bet šis protams aktuāli tikai tiem kas keisus neizmanto.

Quote Originally Posted by geex View Post
    Premium feel ne vienmēr ir ērtāks. Apstiprināšu pirmās dienas iespaidus, 17 pro rokā turās labāk par 15 pro. Bet šis protams aktuāli tikai tiem kas keisus neizmanto.
    Yup, aktuāli faktiski tikai tādiem retiem izņēmumiem kā es, kas trubas lieto bez keisa. Manuprāt, viss premium feel beidzās jau ar 14 Pro ! Tur gan materiāls bija labs, gan laba kante, pa visam nedaudz apaļota vs tam kāds tas tagad daatīstījies līdz kaut kādam ziepju traukam
    Pussy Power

Pieredzējis lietpratējs

Quote Originally Posted by -JJ- View Post
    Yup, aktuāli faktiski tikai tādiem retiem izņēmumiem kā es, kas trubas lieto bez keisa. Manuprāt, viss premium feel beidzās jau ar 14 Pro ! Tur gan materiāls bija labs, gan laba kante, pa visam nedaudz apaļota vs tam kāds tas tagad daatīstījies līdz kaut kādam ziepju traukam
    Re, kārtējais pierādījums, ka gaumes atšķiras - man 17 pro patīk, Tev nē

Quote Originally Posted by -JJ- View Post
    Imho stainless steel Pro Max bija reāli par smagu. Titāna korpuss - sweetspots.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)