Page 1 of 4 1234 LastLast
Results 1 to 20 of 69

Thread: Jaunais iPhone

Default Jaunais iPhone

iPhone 17 Pro un Pro Max (6.9" ekrāns) beidzot jauns dizains. Aizmugure vairs neizskatās kā 12,13,14,15,16 iPhone.

iPhone air. Plusi: plāns. Mīnusi: Termal throttling, baterija sliktākā no lineup, dārgs, stulbs nosaukums. Kāpēc 17 nav nosaukumā?

iPhone 17 parastais. Beidzot ir 120Hz ekrāns. Tas, manuprāt, bija galvenais iemesls ņemt pro modeli iepriekš. Un 17 un Pro ir vienādi ekrāni: 6.3".
    Būtiskas atšķirības ir: 1) čipos: A19 un A19 Pro. 2) Baterija Pro ir lielāka. Un eSim only modelļiem vēl lielāka baterija.

Click image for larger version. 

Name:	Image 10-09-2025 at 14.34.jpeg 
Views:	78 
Size:	374.1 KB 
ID:	50078
    Last edited by WickedSick; 09-10-25 at 15:31.
    AyyMD 5800X3D + 7900 GRE + Gigabyte FO27Q3.
    I don't get mad I get even, violence is something I believe in.

Pieredzējis lietpratējs

nolemts bija sievai mainiit beidzot uz jaunaaku isuudu, bet nu taas kraasas ir kkas nu MAX pretiigs!

Pieredzējis lietpratējs atkars's Avatar

man patīk 17 pro izskats. pro max kaut kāds klucis priekš lāču ķepām.

pats es migrēju uz grapheneOS ar google pixel, iphone kā tāds vairs nav aktuāls.

iesaku piemest klāt topika nosaukumam iphone 17

i7-7700K, GTX 1070 Ti, 1080P 144Hz - competitive
    Xbox One X 4K 60Hz - single player, local co-op
    atkars steam
    atkars tirgus

Pieredzējis lietpratējs

Mans 15 Pro 256GB kaut kad drīz ies uz tirgu. Ir ieplīsis aizmugurējais stikliņš vienā stūrī, bet tas jau 1.5 gadu netraucē lietošanai.

Prezentācija bija interesanta. Mani interesēja tikai AirPods Pro3 un 17 Pro. AirPodiem nu baigo kosmosu prezentēja, kā strādās realitātē tad jau manīs. Pro upgrade interesē galvenokārt baterijas dēļ, bet šķiet veiktespējai pret 15 arī ir jūtami uzlabojumi. 16 sērijai īpaši uzmanību nepievērsu, jo nebija aktuāli, tāpēc nav nekāda veidokļa, kā izskatās pret to.

Pieredzējis lietpratējs -JJ-'s Avatar

Hz, bet manā skatījumā Premium izskats ir tikai iPhone Air. Base 17tais tagad ar 120hz ekrānu ir ultimate price/performance opcija, kamēr tas Pro dizains ar to dual-tone aizmuguri man galīgi neuzrunā. Keisots moš arī pofig, bet bez keisa nje_moi_cup_of_tea Plus vēl pielikuši uz svaru un "resnumu", vienvārdsakot ***nja pēdējā Pirmais uz testu noteikti būs Air (space black), un tad manīs. Uz seilu ies 16 pro (black titan, 128gb, ar garantīju līdz 2027.g. 19. martam, battery health - 100%, cycle count 126) mint stāvoklī.

Vienīgi skatos opcijas no US to atvilkt ar kāda rūķa palīdzību, jo nu pisdjec liela tā starpība šoreiz sanāk - piemēram, ar Air, kura base cena ir 999 USD + sales tax atkarībā no štata (ir arī tādi, kur 0% sales tax kā Oregon piemēram) pirkuma gala cena nostāsies ap 1.07k USD ~=910 EUR, kamēr LV Air startā tirgos par 1239 EUR...PRO, ne max, cipars LV būs sākot no 1339 EUR.

LV starp citu pirmo reizi trāpa "pirmajā vilnī", jo sākot jau no 12.sep to var iepriekš-pasūtīt pie autorizētajiem dīleriem atšķirībā no ierastās kārtības +1-2ned vēlāk, bet nu tie cipari ir debīli. Katrā ziņa man jau šobrīd šķiet, ka tālsarunas hujovāk vienojās, attiecīgi upgrade/change ir must
    Last edited by -JJ-; 09-10-25 at 15:24.
    Pussy Power

Man nepatika visi apaļie iPhones starp iPhone 6 -> iPhone 11. Tāpēc arī Air ir vienīgais, ko pat neapsvērtu, pat ja viņam nebūtu sliktākā baterija no lineup. Bet tad jau viņi ideāli izdarījuši, lai aptvertu vairāk cilvēku, izlaiž dažādus izskatus. Krāsas gan drusku garlaicīgas, piekrītu. Nav ne sarkana, ne melna. Bet ir oranža un violeta, tā kā nav tik slikti. Un ja tu esi garlaicīgs cilvēks, tad ir arī silver un white /s
    Last edited by WickedSick; 09-10-25 at 15:34.
    AyyMD 5800X3D + 7900 GRE + Gigabyte FO27Q3.
    I don't get mad I get even, violence is something I believe in.

Pieredzējis lietpratējs

Labākā krāsa bija purple iphone 14 pro.

Pro modelis šoreiz tiešām tiem kas grib krāmēties ar Video un photo, parastajam mirstīgajam 17 parastais pietiek ar atliektiem galiem.
    Bet tā varētu Air pabakstīt, izskatās interesants, kaut kā mani neuzrunā alumīnija Pro

Pieredzējis lietpratējs Arturs L's Avatar

Name:	20250910_192315.jpg 
Views:	99 
Size:	64.2 KB 
ID:	50079
    Haha,man šis škiet smiekligi tiem jaunajiem anoreksijas telefoniem

Quote Originally Posted by Arturs L View Post

Jā tikai tāds sīkums tajā BUT ir PCB kur ir viss CPU, kameras, rams utt, un YES ir baterija

Pieredzējis lietpratējs Arturs L's Avatar

Tas ka tur iekša sablietejuši kosmosu ir cits stasts. Es par to,ka saka,ka planakais telefons tur pasaulē,vai tml un beigās tas nav viss telefona biezums
    Tas ir ta pat,ka resna cūka saka,ka vina tacu nav resna.. ja netic,tad lai pamēra rokas

Pieredzējis lietpratējs MMGA's Avatar

Tas ir mārketinga fufelis. Samsū izlaida savu, Ābols izlaida savu. Nekādu inovāciju tirgū nav, tad nu cenšas ko katrs var. Toties priekšpasūtījumos dominē Pro un Pro Max.
    -

Quote Originally Posted by MMGA View Post
    Tas ir mārketinga fufelis. Samsū izlaida savu, Ābols izlaida savu. Nekādu inovāciju tirgū nav, tad nu cenšas ko katrs var. Toties priekšpasūtījumos dominē Pro un Pro Max.
    Domāju ka drīz būs lokāmais Iphone uz Air bāzes

Quote Originally Posted by Arturs L View Post

Ražotāji varētu apdomāt šādu formu:

Quote Originally Posted by Viruss View Post
    Domāju ka drīz būs lokāmais Iphone uz Air bāzes
    nebūs. pārāk čakarīgi un nedroši. appl neies uz to. vajag min "repairability", max vienkārši un dārgāk

Toties priekšpasūtījumos dominē Pro un Pro Max.
    Kur tev tāds info ? Pre-order starts ir 12.09.2025. Domāju 17tais bazes modelis būs top-sellers, jo tam beidzot ir 120hz ekrāns un decent camera setups!
    Pussy Power

Pieredzējis lietpratējs MMGA's Avatar

Šis man ir no B2B pasūtījumiem, kur gribētāji iestājas rindā, lai būtu tur vēl pirms sākas rezervācijas general population. Rinda pirms rindas, kam aiziet paši pirmie. Spriežot pēc piegādēm dažādām ierīcēm iepriekš, noteikti kāds forumietis arī tādās ir.

Te ir runa par aifouna fanātiem nevis pārdomātu lēmumu izvēlēties optimālāko no klāsta.
    -

Šis man ir no B2B pasūtījumiem, kur gribētāji iestājas rindā, lai būtu tur vēl pirms sākas rezervācijas general population. Rinda pirms rindas, kam aiziet paši pirmie. Spriežot pēc piegādēm dažādām ierīcēm iepriekš, noteikti kāds forumietis arī tādās ir.

Te ir runa par aifouna fanātiem nevis pārdomātu lēmumu izvēlēties optimālāko no klāsta.
    Mjaa..Manuprāt, 17 base ir ne tikai optimāls, bet episks klucis, jo tas faktiski ir 16 pro, bet ērtāks (177g vs 199g) ar base storage 256gb, nedaudz lielāku baču, labāku korpusu attiecībā uz heat disp. + A19, ar normālām krāsu opcijām, un, ja skatās, ka, piemēram, performēja 15 pro chips (pro cpu) vs 16 base model chips (non pro cpu), tad ar 17to arī performance būs up vs 16 pro, tā kā tas ir win/win variants. Ja Air dzīvē izrādīsies galīgs nīkulis (bez bachas vēl mega issue ir tā skaņa no tā mono speakera..tas ir konkrēts fckups, jo pat mini bija stereo skaļruņi..ja jau vieta bija problēma būtu to ne kam nevajadzīgo cam control pogu aizvākuši), tad jaņem 17tais base

The masses have spoken: iPhone 17 pre-orders are off the charts
    https://www.phonearena.com/news/ipho...harts_id173970
    Last edited by -JJ-; 09-12-25 at 09:31.
    Pussy Power

GSMarena tikko kā ir iepumpējuši iekšā jauno sēriju uz 3D compare:
    https://www.gsmarena.com/size-compar...idPhone2=14049

Uz 17 pro sērijas dēļ resnākas korpusa malas kopējie displeja "bezelji" ir lielāki nekā uz 16tā base modeļa , it sevišķi, ja par paraugu ņemt Deep Blue versiju .. te salīdzinājums vs 16 pro (16 pro pa kreisi / 17 pro pa labi)..
    Last edited by -JJ-; 09-12-25 at 10:09.
    Pussy Power

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)