Results 1 to 4 of 4

Thread: Crypto maki un programmēšana

Default Crypto maki un programmēšana

Diezgan ilgi bakstos ar crypto un visām iespējamām ķēdēm, dažreiz gadās kad tiek iztukšots kāds crypto maks.

Šoreiz pats nofeiloju, kaut ko čatoju telegramā ar vienu purnu kurš piedāvāja ķipa pirkt tukšus makus, kaut kā nebiju painteresējies kas ko kā, bet izrādās ja tu uztaisi esošā makā jaunu maku ar jaunu seed phrase, tas maks ir envis jauns bet pakļauts galvenajam primāri izveidotam makam.
    Un es kā nūģis neko nenojaustams iedevu jaunā tukšā maka seedu.

Labi tajā makā nekas daudz nebija, bet interesanti ka hackeris nevis tirgoja, bet burnoja visus NFTs.
    Man izdevās šo to saglābt, tos kas bija uzlikti uz tirgošanos, ātri pārsūtīju uz citu maku.
    Tālāk man bija JUP tokeni nosteikoti, tos hackeris mēģināja noņemt no steikošanas, gaidīšanas periods 30 dienas.
    Vēl biju čatā ar čuvaku, tas solīja ka atsūtīs man 2 sol, es tam teicu ka neļaušu unsteikot.
    Tad viņš uzlika drainer botu manam kontam. Kā kaut ko ieskaitu tā uzreiz viss sol pārskaitījās uz viņa maku.
    Sāku interesēties par drainer botiem, bija tur kaut kādi maksas un tā. Tad izdomāju, paga, ir taču Groks, lai man uzprogrammē.
    Nebiju programmējis liekas kopš teķa laikiem, neko uzliku javu, patestēju uz cita maka, jo kaut kā man nesanāca dabūt testneta tokenus, bet nu sol nav dārgas transakcijas.
    Vakar mani JUP unsteikojās un manējais bots vienkārši frontrunoja hackera botu .
    Bija jauki redzēt kā viņš ieskaita sol manā makā, saņem JUP un mans ātrākais bots uzreiz aizskaita prom.
    Tagad vēl jāgaida Meteora AD, gan JUP būs vēl kkad janvārī.

Neko paprogrammmēju ar to Groku un pa lielam pamatus saprotu kas ko kā, var mierīgi gāzt, labot kļūdas.

Morāle sekojoša, NEKAD nedodiet Seed phrase vai seed key, lietojam HOT makus, tirgošanai, tad vēl makus kaut kādai uz cita profila vai pat datora, kur nav Telegrama, Discorda, whatsapp glabāšanai un protams Hardwalletu BEZ interneta piekļuves kur glabājam lielās summas.
    Un Vibe coding imho tikai paliks ar katru mēnesi labāks.

p.s. ja kādam vajag varu padalīties ar java sweeperi tikai ar noteiumu ja nozagts konts, nevis izmantot zagt no citiem!

Pieredzējis lietpratējs seivs's Avatar

psc.., kkāda paralēlā pasaule.. nosteikoti, burnoja, JUP, tokeni, drainer boti, Meteora, sweeperi ..wtf? Kaut kāda planēta Tranaja.
    Last edited by seivs; 10-07-25 at 18:27.

Jā, kripto ir cita pasaule, pie tam mana pieredze tajā 2013.gadā jau liekas kā dinozauru laikmets.

Uz solanas tīkla tas viss?

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)