Nu Galaxy Watch Active 2 (LTE) protams tādas anti-privacy "fīčas" nav, bet kad čekoju variantus, tad es arī k-ko līdzīgu manīju no vairākiem no-name čainīzeriem. Man primāri vajadzēja ez devaisu bez liekas drazas, kuram ir laba/saklausāma zvana funkcija un balanss privātuma politikā
Būtu arī apsvēris arī kkādu ķinieti, pat bez vajadzības pēc tām citām fīčām, bet es nevarēju atrast normālus revjū tiem pulksteņiem, izņemot kkādas random LV mammas.
Pussy Power
Nu nez, imho personīgi redzu diezgan daudz plusu iwatch lte, var mierīgi uz bīču, tusiņiem, sportot neņemot līdz trubu, paņemam austiņas BT mazās un viss štokos. 4eur mēnesī sakarīgs cipars.
Ideālā gadījumā vispār paņemam vecu trubu kas atbalsta pēdējo ios (kuru turam mājās atvilknē) + ipad pro m1 11" LTE + iwatch lte + airpods 3 un dzīvojam laimīgi.
Es par to ciparu kā neadekvātu domāju kontekstā ar to visu kopējo pieslēguma maksu cik tur eventuāli saskrien. Šķiet pilnīgi neadekvāti, ka man par sīkās pieslēgumu kopā jāmaksā gandrīz tikpat cik es maksāju par savu pilno bezlimita pieslēgumu, lai gan viņa izmanto tikai limitētu zvanu funkciju no pulksteņa. Visa tā pricing politika bāzēta tā nu lai tik kāds neiedomājas viņus nabadziņus ap-tādējādi ****. Div-vārd sakot - bezgoži un sūdabrāļi![]()
Last edited by -JJ-; 2 Weeks Ago at 10:33.
Pussy Power
A Tu pagaidi, kamēr viņa paaugsies, tad maksāšana tikai sāksies. Manējā ceļojumā iztērēja visu EEZ interneta mēneša limitu (9 GB) jau 1. jūnijā. Provēja novilkt spēles apdeitu.Piepirku klāt, arī tas tagad ir iztērēts, bet mēneša beigās vēl viens brauciens.
Tas lmt cipars ir kaut kāds nesaprotams. 809 eur?Un vēl pieejams jūlija beigās?
Viņš tak amazonā stāv par 529. Vai arī viņi nedos Multi SIM, ja nav pirkts pie viņiem?
Šodien paskatījos svaigāko no pulksteņiem - jaunākajā Super-G Active firmvārē nogriezuši fīču
Suports laimīgi apstiprina, ka jā - nogriezuši iespēju stundu laikā un braucot uz/no treniņa paklausīties, vai ar bērnu viss OK. Privacy, mļe. Tas ir vecāku-bērnu produkts, tāpat kā e-klase, jedritvai!
Vārdu sakot, funkcionalitāte ir drusku mainījusies.
Iemēģināju Multi SIM ar Apple Watch. Iestatīšana ērta, bija tikai jāuzliek pulkstenim jaunākā versija.
Papļāvu zāli, strīmojot podcastu bez telefona. Sākumā bija drusku early adopter vaibs, kādu pusminūti vai minūti griezās ripulis, pēc tam neko tādu vairs nemanīju.
Kopumā jēdzīgi, bet akumulatoru arī ēd zvērīgi. Viņš gan tagad arī lādējas baigi ātri.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)