Vai priekš iphone 16 pro max ir kaut kāds maciņš līdzīgs samsung smartview?
Vai priekš iphone 16 pro max ir kaut kāds maciņš līdzīgs samsung smartview?
^^^^
Baigi atgādina Windows 7 Aero tēmu ar Glass fīču. Innovation nation![]()
Pussy Power
Kas jūzā iPhone 16 Pro vai Pro Max, ir novēroti kaut kādi gļuki?
Gribu paņemt sievai bet viena tante teica, ka esot gļuki ar camera zoom un vēl kaut kas... ?
Bija gļuki, bet uz 18.4 jau ir viss tip-top un Apple AI pat EU bez čakarēšanas ar alternatīvu US kontu sācis strādāt. Kopumā salīdzinot ar pirmajām 18tā ios versijām ar kurām atnāca 16 pro man arī beidzot labāk patīk kādus attēlus Camera @default (standard bez filtriem) dod laukā, jo tas kas bija startā bija pilnīga šņaga - principā kaut kāda edita vai kāda Amber vai Gold filtra man no 10 moš 5 attēli likās ok. Man pat 13 mini stock attēls sāka patikt labāk
Tagad ir fine.
Pussy Power
Vispār kopš tu par gļukiem pajautāji es kādas 3-4 reizes esmu izķēris bug, kur switch no main cam uz selfie cam konkrēti iebremzē, bet nu tas moš ir iOS 18.4 beta bugs..šodien jau pieejama iOS 18.4 final versija tā kā manīs kas un kā
Nepagāja ne pus-gads kā arī EU ir pieejams Apple AI--> Apple Intelligence arrives for E.U. iPhone users ahead of time with global release of iOS 18.4
Pussy Power
Kāds par to AI var pastāstīt? Viņš vispār no kura iPhone strādā? Ir kaut viena noderīga fīča? Vai uz 14 pro vispār ir jēga čakarēties to slēgt iegšā?
Man uz telefona ir chatGPT app, tam nav ios integracijas, bet nez, cik bieži tas noder.
AyyMD 5800X3D + 7900 GRE + Gigabyte FO27Q3.
I don't get mad I get even, violence is something I believe in.
- Uz 14 pro neieslēgsi, vajag 15 pro vai jebkuru 16, un, manuprāt, dēļ šī nav vērts upgreidot telefonu
- Foto clenup fīča ir forša - var padzēst ārā lieko crapu no bildēm
- Notification summaries - strādā uz angliskām notifikācijām, īpaši patīk, ka apkopo tekstu no vairākām vienas aplikācijas notifikācijām vienā
- Epastu summaries Apple Mail aplikācijā ir cool (listā rāda nevis pirmās 3 rindiņas, bet summary), bet arī tikai uzangliskajiem epastiem strādā
Man cits jautājums par iOS 18.4. Ko dod defaultās navigācijas aplikācijas maiņa? Nomainīju Apple Maps uz Google Maps, bet tāpat visas adreses (piemēram, Calendar, Contacts) veras vaļā ar Apple maps.![]()
Last edited by Dzintars; 04-01-25 at 11:56.
pārkāpu no Android uz Iphone.
Pluss- laba kamera- zooms, bildes kvalitāte, skaņa.
Mīnusi vesela kaudze:
-) klaviere ar ciparu rindu nav pieejama by default. WTF?
-) ar vienu swipe + pieskārienu nevar ieslēgt/izslēgt GPS. WTF? Uztaisīju shortcutu, kas atver location settings- tā vismaz tiek samazināts klikšķu skaits.
-) ar vienu swipe + pieskārienu nevar pilnībā izslēgt BT. Kaut kāds pusizslēdzies BT sanāk tikai, kas pēc laika ieslēdzas atpakaļ.
-) pietrūkst back pogas apakšējā rīkjoslā.
-) nav iespējams sakārtot ikonas pēc alfabēta! No joptvaj! WTF? Tikai resetojot visu izkārtojumu, attiecīgi restorojot visus ābola liekos sūdus- Stocks, tips, Journal u.c. Pusotrs ekrāns ar sūdiem.
-) Control Centre- manuprāt pilnīgi neloģisks Apple izdomāts dalījums (connectivity, favorites), ikonu lielums- nav iespēju to regulēt etc.
-) atšķiras swipe ekrāna labajā vai kreisajā pusē. Varbūt pieradums, bet man besī. Reizēm ar maniem pirkstiem nestrādā swipe, kāda back poga utt, bet varbūt man īpaša āda.
Kaut kas vēl bija, bet lielāko sāpi izkliedzu.
Kāds negrib LMT pirktu baltu Iphone 16 Pro, 3 nedēļas lietotu pa 900EUR?
Last edited by jopciks; 07-16-25 at 18:28.
Artificial intelligence can’t save us from natural stupidity.
Aifoniem ir viens galvenais mīnuss - nav latviešu valoda joprojām. Pārējais ir vnk gļuki.
Mjaa, bet nu ir Gboard ar latviešu valodas atbalstu, t.sk. špikēr-līniju, kas uz iOS izskatās as good as native klaviere un man personīgi ar to klabināt ir ērtāk nekā ar native, kurai ir salīdzinoši nejūtams haptic feedback vs Gboard.
Manuprāt, lielākais iOS mīnus ir tas, ka šie vēljoprojām nav nokopējuši Androida universal back gesture (swipe no jebkuras puses). Pārējais ir sīkumi![]()
Pussy Power
Nav sīkumi - viens mīnuss vēl ir skaņas regulēšana, kas android ir izdalīts pa kategorijām, bet uz iphone viss vienā.
Ar mēģināju palietot iphone,bet universal back gesture (swipe no jebkuras puses) neesamība man ātri vien atsita gribēšanu lietot to telefonu,pat uz ipad man tas tracina visvairāk vienīgi tur izglābj tas ka ekrāns liels un internetu ērtāk lūrēt.
Par kādu back gesture ir runa?
Svaipoju no kreisās ekrāna malas, eju uz atpakaļ pārlūkā/aplikācijā.
Svaipoju no labās ekrāna malas uz kreiso - eju uz priekšu.
Par kādu Tu domā?
-
Last edited by CeleronS; 07-17-25 at 10:34.
Arī ceļā uz finansiālo neatkarību Tev būs jāmaksā savs "exit tax" un, visbiežāk, tie būs Tavi vecie draugi.
Par šo back gesture, kas šancē no abām pusēm..ja nekļūdos google to ieviesa jau iekš Android 10, un vēlāk tas advancējās ar tām bultām n shit .. iOS back gesture ne visos appos strādā no kreisās puses, kur nu vēl no labās .. nav tāda vienota pieeja šim, kas ir dīvaini kontekstā ar striktiem iOS material design guidelines (Apple tos saucā kaut kā savādāk, bet idejiski tas ir tas pats sets ar rūļiem, kas neļauj rīkoties kā sagribas un taisīt gemaru), kas praktiski visam app-iem uzspiež izskatīties un pēc lietošanas būtu tuvu native
![]()
Pussy Power
Neatradu tēmu earbuds, tāpēc ieliks te. Jaunie Apple airpods pro 3 pie nosacījuma, ka pamatā juuzo Spotify un vari iestatīt tam kaut vai tupu V shaped EQ skan ahujenna, un jāatzīst, ka ANC ir līmenī ar Bose QC Ultra Gen1/Gen2, ja ne pat vēl niknāks vietām
(ljotakaa piem ābols vinnē ultras gen 2), kas man personīgi ir lielākais pārsteigums, jo no kādiem 20~ top range testētājiem earbudiem neviens līdz šim tuvu nestāvēja boses qc earbudiem (arī ne ultras versijai). Stock skanējums manuprāt ir par blank, bet nu tāds V shaped EQ atver tās uz citu stratosfēru
vienīgais vēl ar ko Bose vinnē ir dedicated ap ar EQ visam un komforta ziņā bosee tur garākas sesijas, bet nu ap3 ir laba manta
haips šoreiz nav nav tukša ****hana!
Last edited by -JJ-; 1 Week Ago at 18:21.
Pussy Power
Es pats biju uz pakaļas. Man ta "sanāk" visu to plejādi reāli klausīties. Piespiedu kārtāEs protams arī vados pēc review, ko paņemt, bet filtrēju fishu atsauksmes. Ļoti bieži labu stuffu norok pirmās līkās firmware, un daudzi pat neuzzina cik legit earbudi varbut zem 200e un atkal cik sūdaini varbūt earbudi reindzhaa līdz pat 300-400e, bet nu ap3 ir labi, ar nosacījumu, ka nepaļaujies uz to adaptive eq crapu..
Pussy Power
Par austiņām runājot labākās ko esmu lietojis ir Ultimate Ears Super.fi 5 Extra Bass divi draiveri, kur viens ir subis. skan vienkārši kosmoss, bet nu ar vadu... un tie puļķi ar visām izejošām sekām svīst ausis, igli nepanēsāsi, smagas utt.
Pašreiz lietoju Airpods 3 un tie arī ir ļoti labi, jāgaida tad drīz jābūt arī Airpods 5
Cerams 3 izturēs līdz tie iznāks, ja nē, tad būs jāpērk 4 ar ANC.
There are currently 2 users browsing this thread. (1 members and 1 guests)