Man konceptuāli nav baigie iebildumi pret iOS stock bildi un tā default post processing, it sevišķi kā iOS salīdzinoši ir pielicis pie tā post processing, kur agrāk vienkārši šāvās laukā attēls, bet nu līdzīgi kā pixelim / gcam tas vienmēr bijis kopš starta tagad bilde pēc point'n'shoot konkrēti apstrādājas un uzlabojas (subjektīvi). Vienkārši esmu fanboijs tam pixeljota kontrastainajam attēlam, ko neviens post processing nedos (jāties ar raw pie tā apjoma un uz trubas vispār nav vēlme), bet tā ir tāda matu skaldīšana anyway. Vnk pixel fanboijs meklē argumentus uz p8 pārsēsties tiklīdz būs out. Man mieru nedod praisings, jo, lai arī varu atļauties, man šķiet galīgi slimi tā tendence, kur nu jau 1,4k ir njuu normal <- Drst vnkManuprāt, trubai jābūt tajā price range, kur p7 turās
- ~600 EUR. Ja p7 būtu labāks f.reader sen būtu uz to pārmeties kā daily driver, it sevišķi tagad, kad autiņā man Android auto šķiet ne kapeiku sūdīgāks par CarPlay.
Last edited by -JJ-; 3 Weeks Ago at 19:21.
Pussy Power
Greit ņūz!
“Tele2” ievieš VoWiFi (Voice over WiFi) balss sakaru pakalpojumu
https://kursors.lv/2023/03/23/tele2-...u-pakalpojumu/
Tik laikam samaung strādās vēl.. Gaidām 16.4 tur vajadzētu būt
...
Pārdodu jaunus, jaudīgus un lētus Dell portatīvos datorus par vissaldākajām cenām!
Dell EOZ / (Telefons 29392607, ... djwox@inbox.lv)
Man uz 16.4 RC nav opcija ieslēgt. Un viņi jau saka, ka pagaidām tikai testa režīmā, droši vien šauram lokam.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)