Jābrauc ar prātu, protams var gadīties nepamanīt šķersli, bet ja nebolies rinķī, siltā laikā mēdz novērst acu skatienu no ceļa haha un pilnā ručkā nemizā pāri bedrēm utt, tad būs ok
Man šķiet ar pirmo mi pro man iet 3.gads, kādi 2k noripoti.
Jābrauc ar prātu, protams var gadīties nepamanīt šķersli, bet ja nebolies rinķī, siltā laikā mēdz novērst acu skatienu no ceļa haha un pilnā ručkā nemizā pāri bedrēm utt, tad būs ok
Man šķiet ar pirmo mi pro man iet 3.gads, kādi 2k noripoti.
No manas pieredzes
1. Nevajag 90 grādu smilšainus līkums braukt ātri
2. Mitrā laikā garenvirziena bruģa maliņas ir ļaunums
3. Velopisopēdisti kas bolās apkārt ir bīstamāki par suņiem un maziem bērniem
Neviens nav mūžīgs, arī mona līza lēnām sadalās ...
https://www.reuters.com/business/aut...sp-2023-05-15/
In the 10-year period from 2013-2022, 6.6% of BEVs in operation were pulled out of commission. During the same period, just 5.2% of combustion vehicles left the fleet
Neviens nav mūžīgs, arī mona līza lēnām sadalās ...
Šodien atbloķēju full speed motoram.
Pasūtīju priekšā 36t zobratu lai var iztīt collu, citādi virs 40 jau baigā tīšana.
Labāk uzraksti, kas tas vispār tev tr ir! Ja jau jātaisa unlock, tad minu, ka Bosch.
Skatos, ka tur arī vēl 50% pie griezes var dabūt klāt ar citu firmwari. Kaut gan tāpat iet pietiekami zvērā, laikam. Manējam dzeltenajam pietrūkst tā īsti griezes, kad prātīgi ziemā sniegotā kalnājābrauc augšā - visu svaru jāliek uz pakaļējo ratu, saķeres dēļ un nedrīkst izspolēt. Bet nu man zobrati piemeklēti, lai var uz Rīgu kruīzēt ap 30 km/h un tikai 3 ātrumi.
Kā tavējam velo kalnā augšā braukšana iet?
Var tikt jebkurā kalnā un ir pilnā jauda ko tas motors spēj dot.
Tajā Ozolnieku močakalnā arī mēģināji?
Es atceros ka tā bija vienīgā vieta, kur man sāka degt kontakti ķīniešu kontrolierim.
upd: nevermind, viņš tagad +- izlīdzināts.
“To buy when others are despondently selling and to sell when others are avidly buying requires the greatest fortitude and pays the greatest ultimate rewards.” -Sir John Templeton
Tur es tieku arī bez motora
Tevi kāds uzvelk?
Mīšanās ir čītošana.
“To buy when others are despondently selling and to sell when others are avidly buying requires the greatest fortitude and pays the greatest ultimate rewards.” -Sir John Templeton
Varam vakarā izbraukt
Paldies, man pietiek ar Rīgu jau.![]()
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)