Page 114 of 114 FirstFirst ... 1464104110111112113114
Results 2,261 to 2,263 of 2263

Thread: sex ar muitu jeb kas jazina shipojot lietas no arzemem

Quote Originally Posted by Slammer View Post
    Hi! Tāds jautājums - ja es pērku preci ārpus EU un kompensēju summas lielāko daļu ar vaučeriem, uz mani atteicināms pvn+muita tikai uz samaksāto starpību (150 eur +) vai visu summu
    Muitu interesē customs invoice un customs value. Līdz ar to atkarīgs no mantas un pārdevēja. Muitai neinteresē kādās tranzakcijās prece tika apamaksāta.

Jāskatās kāda prece, ja ir kaut kas kur katram skaidrs, ka tas nemaksā 150, bet 1k, tad muita skatīs google/katalogus un tā noteiks muitas vērtību. Bet ja ir kaut kas specifisks, tad var iziet cauri, piemēram LEDiem neviens nečekos vai tie ir 150 vai 1k uber specifiska lampa ja invoice arī nāk līdzi ar 150. Protams atkrīt apdrošināšana par pilnu summu. Vēl jau vecais triks, ja prece to atļauj un ir kas taja'galā čakarējas, izjaukt un divos sūtījumos sūtīt kā spare parts etc.

Quote Originally Posted by v1ks_ View Post
    Personīgi ar šādu situāciju saskāries neesmu, bet domāju, ka diezgan viennozīmīgi no preces reālās vērtības/visas summas.
    Es, kad formēju muitu, rakstīju deklarācijā samaksāto summu un pievienoju izrakstu (screenshotu) no vaikala un bankas par maksājumu. Veikalam bija dāži EUR atlaide (kā arī - nodoklīs, kuru veikals nominusoja, jo tas te man pašam jāsamaksā), bet nodoklūs Muita norēķināja no reāli samaksātās summas (ko man no kartes noņēma)..... respektīvi nevis no veikala skatloga "Price" , bet no nomaksātās summas.

Es gan tur pats to summu norādīju, tā ka 100% garantiju nevaru dot ja tev piesiesies pie kautkādām ļoti lielām atlaidēm
    nbinc at www.nbinc.lv
    Intel Core i9 5GHz, RAM 64Gb, Radeon Pro 570X 4Gb, SSD 4Tb.

Jap, es līdzīgi esmu darījis. Tikai es inspect page un html kodā pamainīju cenas skaitli kārtīgi lētāk, tad screenshot un done. Jo man bija tāda prece, kas var būt pavisam maz naudiņas, vai pavisam daudz naudiņas, viss čiki

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)