Page 26 of 26 FirstFirst ... 162223242526
Results 501 to 514 of 514

Thread: Putekļusūcējs – robots

Pieredzējis lietpratējs atkars's Avatar

līdz 60m2 dzīvoklim robotu teiktu nevajag, jo ar normālu rokas putekļusūcēju var izskriet cauri ļoti ātri. paņem dyson ar lāzera funkciju un ar prieku sūksi! (skaties uz v12 & v15 detect absolute un atšķirība abiem ir konteinera lielums)

ja tomēr robots, tad rēķinies, ka tam garšo vadi u.c sīkumi ko nāksies slēpt - no robotiem skatītos uz roborock s5/s6/s7 max
    i9-12900KS/DeepCool LT520/AORUS RTX 3090/AORUS Z790 MASTER/TEAMGROUP 32GB 6400MHz DDR5/LANCOOL 215. Pilna specifikācija šeit.

Pieredzējis lietpratējs

Vabūt kādam ir interese - pārdodu https://www.tefal.com/Home-Care/Floo...0/p/2211400705
    Rowenta izpildījumā. https://www.amazon.de/-/en/Rowenta-R...13&sr=8-1&th=1
    Plānākais robots ko man kādreiz izdevās atrast, tikai 6 cm.
    120 eur
    Ja sūtat man kādu piedāvājumu, lūdzu pierakstīt arī savu kontakttelefonu, lai varu jūs ātrāk sadabūt rokā.

Dysoni jau super premium gals(600+e) ja tāda tipa sūcējs, varbūt xiaomi g10 ņemtu, bet tiem problēmas ar brāķētām baterijām. Man agrāk bija Dirt Devil, pilnīgi normāls likās bet tagad sadomājos, ka varbūt jāpaņem kas labāks. Kāds lieto tos kam ūdeni ielej,bet ne ļoti masīvu, piem šādu https://www.rdveikals.lv/products/lv...c%C4%93js.html

Par robotu runājot, ir pieredze ar tādu kas strādā pēc atdures principā, savu darbiņu jau paveica, bet tāpat vajadzētu kādu rokas sūcēju mājās.

Pieredzējis lietpratējs smartdevil's Avatar

Quote Originally Posted by GTs- View Post
    Tātad, runājot par putekļusūcējiem. Vai ir vērti tie rokas->bačas brīnumi?
    Vai labāk parastu lēto ar vadu + tupu xiaomi robotu.
    Vai tādu, kam caur ūdeni filtrējas?

Man vienkārši visu mūžu bijuši parastie izkratāmie,sūdzību nebija, bet tagad ar pārvākšanos tiks ņemts jauns.

60m2 dzīvoklim.
    Robotu kā reiz ne lētāko... ne lētāku kā man iepriekš minēts. Visi lētie kā reiz ķersies vados, uzkārsies.
    Un kā papildus no 150€ vērtajiem rokas ar baču izsūkt tās vietas, kur robots nevar un visādi uzgaļi arī plauktiem. Rokas paņemsi labi ja 2x mēnesī, bet ļoti noder. Bet par grīdu vispār aizmirsīsi. Es nerubīju, ko daži vēl stagnē ar rokas sūcējiem. Tad jau davai veļas dēli un lielāku izlietni...nahren veļenes un trauķenes.

Pieredzējis lietpratējs atkars's Avatar

Quote Originally Posted by GTs- View Post
    Kāds lieto tos kam ūdeni ielej,bet ne ļoti masīvu, piem šādu https://www.rdveikals.lv/products/lv...c%C4%93js.html
    labs variants ir thomas aqua pet & family, bet nebūs tas mazākais pēc izmēriem
    i9-12900KS/DeepCool LT520/AORUS RTX 3090/AORUS Z790 MASTER/TEAMGROUP 32GB 6400MHz DDR5/LANCOOL 215. Pilna specifikācija šeit.

Pieredzējis lietpratējs -JJ-'s Avatar

Quote Originally Posted by atkars View Post
    līdz 60m2 dzīvoklim robotu teiktu nevajag, jo ar normālu rokas putekļusūcēju var izskriet cauri ļoti ātri. paņem dyson ar lāzera funkciju un ar prieku sūksi! (skaties uz v12 & v15 detect absolute un atšķirība abiem ir konteinera lielums) ja tomēr robots, tad rēķinies, ka tam garšo vadi u.c sīkumi ko nāksies slēpt - no robotiem skatītos uz roborock s5/s6/s7 max
    dysona tie "jaunie" slim+detect sūcēji ir reāli nice, un, lai gan sūkšanas jauda tiem nav tik liela, ja salīdzina ar kaut vai veco v11 animāli, dzīvoklim līdz pat 90m2 tas ir ļoti labs variants + distancē dysons atmaksājas, ja salīdzina ar kaut kādiem 300-400e sūcējiem, kur jau startā pie normal režīma nav tāds darbības laiks kā dysonam, un kuriem jau 1-2gadā ar vienu uzladi jau paliek par īsu, lai visu hatu izsūktu!

Runājot par robotiem, pievienojos labajām atsauksmēm par Roborock S5 Max. Līdz S5 max man ir bijuši pāris iRoboti, Neato (jaudīgs, bet regulāri kaut kur nosprūda, kko ierāva iekšā un vienreiz transā netikdams caur tightspotu grīdlīsti un nedaudz arī sienu sačakarēja ), bet neviens nestāv klāt tam kā performē S5 Max – šancē tas diezgan sarežģītā telpa, kur robotam jāizbrauc spoti ar kādi ~3cm katrā pusē un šis ne reizi nav feilojis, plus atšķirībā no, piemēram, tā paša jaudīgā neato tīri tehnoloģiski birstes ir advancētākas un attiecīgi nav tas pastāvīgais mikromonedzhments, kur ļoti īsā distancē jātīra laukā no tām staffs un attiecīgi pazūd tas bonuss no robota (tjipa mazāk jebļas vs kkādam parastam putjikam, kur, iznjemot maisa maiņas, citu bēdu nezini).
    Last edited by -JJ-; 4 Weeks Ago at 12:30.
    Pussy Power

Pieredzējis lietpratējs seivs's Avatar

Quote Originally Posted by seivs View Post
    Cik atceros no review, s6 kāpa pāri drusku augstāk, kā s7.
    Reku https://robotobzor.ru/rejtingi/obshh...obotobzor.html labs pārskats, reitingu tabula. Tur vispār, katram robotam ir dedicated apskats, ar youtube detalizētu testāšanu. Plus tur vēl arī var atrast arī par budžetniekiem apskatus.
    Man šobrīd testēšanā Tefal/Roventa X-plorer Serie 95 - lielisks aparāts, var pielīdzināt Xiaomi S6/7, bet salīdzinoši augsta cena. Ko galīgi navar teikt par tupajiem Tefal 60/80, kas baidās iet tumšā istabā.
    Pēc gada s6 maxV jūzošanas, ja man vēlreiz būtu jāizvēlas, dotu priekšroku tam Tefal X-plorer Serie 95. s6 reizēm tomēr drusku tupī kaut ko. Serie 95 bija ērtāka apkope un lielāka ietilpība un 2 rotējošās slotiņas, 3 lupatas, un likās salīdzinoši intelektuālāks, lai cik jocīgi neliktos. Jaunākos pieejamos gan neesmu pētījis.

Arī ir S6 maxV, vēl turās labi, nav par ko sūdzēties. Kabeļus neēd. Bet šis ir mans pirmais robots, tā kā nav ar ko salīdzināt

Varat smieties vai nē, bet šodien iegāju lidl ieraudzīju un nopirku šo https://www.lidl.lv/lv/p/sadzives-pr...lsucejs/p21086
    Jau izmēģināju, nu pa 49.99 eur manuprāt super dīls, sūc ļoti spēcīgi. Viegls, mazs, bet ar labu aizsniedzamību. Ērti izjaukt. Tad jau redzēs kā kalpos. 3 gadu garantija un ja pēc tam nobeigsies, pilnīgi vienalga, ņems citu

Tālāk, kad būsim iekārtojušies miteklī, domās par robotu, lai ikdienā tomēr tos putekļus savāc.

Pieredzējis lietpratējs Dzintars's Avatar

Nu nez, negribās vairs kā viduslaikos pašam ar putekļu sūcēju pa māju dežūrēt.

Pirms pāris mēnešiem nopirku M79 pa 200 ar kaut ko Mi Mop 2 Pro+ un esmu ļoti apmierināts. Šis modelis ir ļoti zems (nav nekādi sensori uz āru), tiek zem visām mēbelēm apakšā. Nav pieredzes, ar ko salīdzināt, bet ar putekļiem uz lamināta un pāris paklājiem šis tiek galā ideāli. Home assitantā uzsetapoju, lai palaiž automātiski katru dienu pusdienlaikā, ja neesmu mājās. Viss laiku viss ir tīrs, esmu aizmirsis, kā dust bannies izsktās. Pa vairākiem mēnešiem, darbinot katru dienu, vienu reizi ir sapinies paklājā un vienu reizi spīkera vadu aizķēra un izrāva no rozetes.

Pieredzējis lietpratējs Marcha's Avatar

Quote Originally Posted by Dzintars View Post
    Nu nez, negribās vairs kā viduslaikos pašam ar putekļu sūcēju pa māju dežūrēt.

Pirms pāris mēnešiem nopirku M79 pa 200 ar kaut ko Mi Mop 2 Pro+ un esmu ļoti apmierināts. Šis modelis ir ļoti zems (nav nekādi sensori uz āru), tiek zem visām mēbelēm apakšā. Nav pieredzes, ar ko salīdzināt, bet ar putekļiem uz lamināta un pāris paklājiem šis tiek galā ideāli. Home assitantā uzsetapoju, lai palaiž automātiski katru dienu pusdienlaikā, ja neesmu mājās. Viss laiku viss ir tīrs, esmu aizmirsis, kā dust bannies izsktās. Pa vairākiem mēnešiem, darbinot katru dienu, vienu reizi ir sapinies paklājā un vienu reizi spīkera vadu aizķēra un izrāva no rozetes.
    Man ir no MI vecais mop modelis, pirkām pirms 2 gadi pa 2xx kko eiro. Regulāri rūcinās un parasto sūcēju neesmu rokās ņēmis kopš tā brīža. Mitrā uzkopšana mazgā labāk kā es Likās, ka būs kaka, jo iroboti maksā kudi vairāk, bet atpelnījis ir sevi 100%.
    Best time to do anything is later

Pieredzējis lietpratējs

Par robotiem runājot - vai ir zināms kāds, kurš varētu pats 'pārkāpt' pāri ~15mm slieksnim?

Pieredzējis lietpratējs Marcha's Avatar

pačeko roborock, apgalvo, ka varot līdz pat 1.9cm
    Best time to do anything is later

Pieredzējis lietpratējs -JJ-'s Avatar

Vēl papildu cepums Roborock S5 max

Vakar, kratoties prom uz laukiem, palaižu robi, un pēc neilga laika izlec paziņojums, ka tas nosprūdis zem virtuves galda (1st timer). Ar iRobotiem/Neato tas nozīmēja game over, ja vien fiziski neizcelt to no tā attiecīgā spota. Roborocks ar kādiem 4/5 mēģinājumiem sūtot to uz Dock aizkārpijās līdz uzlādei, paralēli metot apmaldīšanās errorus, un šodien jau šancē .

Pussy Power

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)