Man ar darba kontu ielogojoties samsung veikalā ir citas cenas.
Bet nepaņēmu ne Tv ne q930d soundbar vēl
Man ar darba kontu ielogojoties samsung veikalā ir citas cenas.
Bet nepaņēmu ne Tv ne q930d soundbar vēl
Protams, lai sokas ar saldiem dīliem, bet mana pieredze ar samsung ir tāda, ka baigā miskaste tas veikals... Neticētu nekam, kas tur rakstīts.
Jau no otrdienas gaidu savu TV, pasūtīju no samsung.lv izmantojot Citadeles kodu (savu kodu, nevis tie kas te ielikti), samaksāju ar ibanku nevis karti, kaut arī tāda ir. Aizbildinās ar tehniskām problēmām pasūtījuma apstrādē. Pagaidām izskatās super aizdomīgi. Jau sāku uztraukties par naudu, nevis pašu TV... Rakstiet savu pieredzi...
Pamatkapitāls €3.7mio, viss būs labi.
Vnk apstrādāt tonnām orderus ir grūti.
Arī ceļā uz finansiālo neatkarību Tev būs jāmaksā savs "exit tax" un, visbiežāk, tie būs Tavi vecie draugi.
Uz grunti neaizies, bet nu vienkārši nožēlojama apkalpošana tāda izmēra kantorim. Stāsts aptuveni tāds (precīzās dienās varu kļūdīties, bet ideja nemainīga), ka pasūtu mantu X, 5 dienas klusums, automātiski pasūtījums atceļas. Konkrētā manta joprojām rādās pieejama, kaut iepriekšējais pasūtījums automātiski atcelts. Arī tieši labs dīls, pasūtu vēlreiz, jo, nu, mazums kļūda sistēmā. Uzreiz uzrakstu arī ziņu. Pēc pāris dienām atraksta, ka prece nav pieejama, aizpildiet formu (divas), lai atgrieztu naudu par pasūtījumu. Aizpildu, aizsūtu. 2 ned klusums. Sāku atkal bakstīt - jā, vaivaivai, grāmatvedība nokavēja, rīt būs. Pēc 3 dienām atkal rakstu - bezgala atvainojas un šodien būs nauda. Atnāk dienu vēlāk, bet nu ir - fuuu... Bet, pag, kādēļ tik daudz? Pajautāju - ak, jā, kaut kas sajaukts - atskaitiet pārmaksāto atpakaļ. Nu bļaaaaaa... Tagad eju ar līkumu, augstāk dotais posts tikai šo pārliecību apstiprina. Tik super saldas cenas dēļ var jau pacīnīties, protams.
Es iepirku 65 collu S90D, samaksāju un man atnāca uz epastu apstiprinājums par maksājumu un vēlviens epasts no samsung par pasūtijuma numuru. Cerēsim, ka dabūšu TV, plānotā piegāde ja nemaldos bija 6 decembris.
It takes one man to create Destiny, One army to fulfill it
Jo lielāks uzņe'mums jo lielāks čakars Un mazāk iespējas darbiniekiem kaut ko risināt, paātrināt, kur vēl ja kaut kāds bugs vai nestandarta sistuācija.
5 dienas gaidīt un 2-4 nedēlās refund no lielā dabūt ir ļoti efektīvi un ātri. Būtu Samsung vai līdzīga monstra headquarters, tur varētu gaidīt mēnešiem. Tā ir norma, tāpēc jau biznesā faktorings un visādas bankas garantijas un citi instrumenti izdomāti, ka citreiz var izstiepties un sarauties bet lielais tik leņs, ka pusgadu gaidi naudu. Citi godīgi arī pasaka, ka nepeņemam invoice ar mazāk kā 3 mēnešu termiņu, jo fiziski nespējam izdzīt saev caurī ātrāk.
A crowd never seeks truth. It turns away from unpleasant evidence and prefers to embrace illusions, as long as they are enticing.
Whoever knows how to deceive the crowd easily becomes its master. But those who seek to enlighten it will always be its victims.
Psychology of Crowds: Gustave Le Bon
Sasmungs man atblieza, ka mans pasūtītais TV modelis nav noliktavā tāpec kavēsies piegādes laiks. Nav zināms kāds būs delay.
It takes one man to create Destiny, One army to fulfill it
Man arī atnāca meils, bet raksta, ka gaidāms noliktavā līdz nedēļas beigām. Redzēsim kā būs patiesībā.
Birokrāti ne publiskajā ne big corporate neraisa neko patīkamu. Cerams ML šos izretinās ātri un pamatīgi.
A crowd never seeks truth. It turns away from unpleasant evidence and prefers to embrace illusions, as long as they are enticing.
Whoever knows how to deceive the crowd easily becomes its master. But those who seek to enlighten it will always be its victims.
Psychology of Crowds: Gustave Le Bon
No DPD atnāca ziņa, ka tuvākajās dienās vedīšot. Cerība ir.
Pussy Power
Es tankā Vēl var to 77" oled pasūtīt par labo 1.3k eur cenu? Citadeles kartes nav.
Beer works like a gearbox. ™
Jap, principā cena kā par 65" Man tieši gribējās arī laukos oledu, vecais ies tur.
Savu 65'' vēl gaidu. Pēc tehnisko problēmu novēršanas pēkšņi izrādījās, ka viņiem nav vairs noliktavā un jāgaida next batch. Tajā pašā laikā pasūtīt var un nerāda out of stock. Skatos goglē atsauksmes arī atbilstošas jau parādās un neesmu vienīgais. SCAMsung.lv - never again
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)