Page 11 of 11 FirstFirst ... 7891011
Results 201 to 216 of 216

Thread: Tiem, kas iehavājuši Samsung S22 Plus/Ultra, S23 Plus/Ultra

Pieredzējis lietpratējs duksis's Avatar

Atgādina pokemon Go, kad cilvēki skraidīja pa ielām un ķēra mistiskos zvērus. Šeit zināma līdzība ir
    ..viņa uz mani tā paskatījās kā vectēvs uz windows 7..

Quote Originally Posted by erglis4 View Post
    Ko dod tas ātrums teleffonā?
    8K game-pron in realtime.
    Last edited by Edgar; 03-22-23 at 12:31.

Streamingam tas 5G vairāk noder, kāreiz Edgar aprakstītajā scenārijā. 4G parasti viss upload jau tā aizsists ciet, ka 4k neuzstreamosi. 5G diezgan labi pieliek klāt upload ziņā.

Quote Originally Posted by Instigater View Post
    Streamingam tas 5G vairāk noder, kāreiz Edgar aprakstītajā scenārijā. 4G parasti viss upload jau tā aizsists ciet, ka 4k neuzstreamosi. 5G diezgan labi pieliek klāt upload ziņā.
    Cik man zināms, tad izmanto tikai 4g uploadam

Pieredzējis lietpratējs dust's Avatar

Quote Originally Posted by Snakez View Post
    Cik man zināms, tad izmanto tikai 4g uploadam
    Man jau likās aizdomīgi, ka uz leju skrien tā ka lakats taisns bet uz augšu kakla siksna noliek mierā turpat kur parasti.

Neiešu strīdēties, atkarīgs no 5G implementācijas, spriežu tikai pēc mūsu vietējā cellmapper klubiņa mērījumiem, kuros upload pie 5G torņaa rī ir salīdzinoši normāls vairākos desmitos megabitu.

Pieredzējis lietpratējs -JJ-'s Avatar

Kamēr 14 pro servisā, dabūju S23 (SM-S911B/DS, 8 GB RAM, 256 GB, Phantom Black) pajūzot. Ahujetj performē un tik ērts/parocīgs tas sammijs. Hz vai tas viss ir Snapdragon 8 Gen 2 nopelns, bet nu šis devaiss ir Interesanti kā distancē tam iet, bet nu ļoooooti impressed, atskaitot to feelu kāds ir no tā tām plastmasa malām, ko viņi sauc par aluminum AluminumMyAss
    Pussy Power

Pieredzējis lietpratējs jopciks's Avatar

vienīgais, kas mani atturēja no S23 ir pēc testiem švakā baterija. Kā ir ar battery life reālā dzīvē?
    krustu cirtu ozolā

Pieredzējis lietpratējs

Ex truba s20 ultra ar mainītu oriģinālu akumulātoru turēja jau toč 2x mazāk kā s23 ultra. Baterijas abiem vienādas kapacitātes. Baterijas darbības laiks s23 ultra ir viens no lielajiem šis trubas plusiem manā skatījumā.

sorry, tik tagad ieraudzīju, ka pa parasto s23 runa. Tajā plauktā es nemaz nelienu!

Quote Originally Posted by jopciks View Post
    vienīgais, kas mani atturēja no S23 ir pēc testiem švakā baterija. Kā ir ar battery life reālā dzīvē?
    Bačas performanci grūti salīdzināt, jo lietošanas profils nav identisks, bet pēc manas pieredzes telefoni, kas GSMArena testos ( https://www.gsmarena.com/battery-test.php3 ) ir kaut kur starp 80h līdz 100h uz endurance rating, man ir stabili 6-8h SOT telefoni, attiecīgi stabili dien-ni-nieki. Man jau ar 14pro, kuram pēc GSMArena testiem endurance rating ir 86 pietiek ar atliektiem galiem. S23 ir 101h . Praksē gan šķiet same shit, kur uz vakaru ir ap 20-30% pie SOT ~6-8h.
    Pussy Power

Vienīgā figņa ir tas, ka man Android Auto negrib strādāt (wired ar oriģinālo kabeli). Ko tik es bļin neesmu mēģinājis, lai to palaistu. Nu ***
    p.s. izrādās uz VAG grupas autiņiem ierasta figņa, kas nav atrisināta jau kopš s22 laikiem..ļoti dīvaini, jo man AA uz VAGa šancē pat no 8jus gadus veca andrīša uz HZ kāda tur androJīda, ar vecu AA versiju.
    Last edited by -JJ-; 2 Weeks Ago at 18:49.
    Pussy Power

Pieredzējis lietpratējs Semo's Avatar

BTW žēl ka apple, bet beidzot kāds dadomājās ka ap wireless charging var uzlīmēt metāla gredzenu un izmantot wireless charging ar magnētiskajiem turētājiem.
    ESR ražo arī turētāju ar aktīvo dzesēšanu halolock with CryoBoost (yeah I know, pompozs nosaukums ventilātoram). Bet jau kādas 3 nedēļu lietoju ar viņu pašu gredzenu, ko uzlīmēju uz telefona. Turās pat ar visu plāno no name silikona vāciņu (manu ikdienas īsti negribēja turēt no iekšpuses un uz paša vāciņa materiāls neļāva pielīmēties, apskrēju vietējos veikalos un bitē atrādu pa 2euro nelikvīdu kaudzē kādu noname plāno - note 20 ultra).
    Strādā ātrā lādēšana un ar ieslēgtu waze cienijami tomēr arī lādē, nevis tikai uztur līmeni, un tel domāju max 35c tikai uzsilst. Hvz gan kas ziemā būs ar ventilācijas restē montējamu (vismaz esr nebija par stikla piesūcekni un dzesēšanu) un silto gaisu.
    Vismaz ESR officiāli laikam atbalsta līdz S10.
    Katrā ziņa priekš manis lielākais quality of life upgrade telefoniem kopš wireless charging parādīšanās.

man bija sievai ar kamiq tāda pati problēma. s22/s23u negāja. izlaida pēdējo apdeitu samsungs un s22 aizgāja. s23u neesmu testējis

Uz divgadīga kodiaq škodinieka arī S23u nedraudzējas. Kādu laiku gan nav mēģina'ts, vismaz 2 updates bijuši. Pašam auto arī nav updates liktas un forcētās mandatory arī nav prasījis ka'du pusotru gadu.
    A crowd never seeks truth. It turns away from unpleasant evidence and prefers to embrace illusions, as long as they are enticing.
    Whoever knows how to deceive the crowd easily becomes its master. But those who seek to enlighten it will always be its victims.

Psychology of Crowds: Gustave Le Bon

šodien iekāpu sievas kamiq ar s23u - toč neiet. man jau šķita, ja s22 salaboja, tad arī s23 bet nu nekā

Quote Originally Posted by garjanis View Post
    man bija sievai ar kamiq tāda pati problēma. s22/s23u negāja. izlaida pēdējo apdeitu samsungs un s22 aizgāja. s23u neesmu testējis
    Es arī uz kamiqa taisni testēju un tam, ja ne latest, tad toch uz nov, 2022 pēdējie software updeiti ira, lai gan skaidrs, ka problēma ir sammy os, jo es neatceros vispār nevienu Android devaisu, kuram būtu problēmas ar AA. Tas pisdjec, ka viens no top Android flagmaņiem, var būt ar tādu kasjaku Gan jau problēma ir mega triviāla saistīta ar kādu permission, jo tas fail process cik kādos 20 dažādos scenārijos testēju nav identisks un feilo nevienmēr identiski vienā un tajā pašā spotā, bet nu neizdevās nevienreiz tikt līdz ejošam AA..
    Pussy Power

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)