Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 21 to 39 of 39

Thread: Apple Silicon

Tiem kas developē ios appas, izskatās, ka jau tagad jau var no mpb16 uz jauno pro 13 apgreidoties un iegūt ne tikai 2x baču, bet pat iegūt performance boost.

Quote Originally Posted by andrisri View Post
    Mac ir domāts lai ar to sēdētu kafejnīcā un tēlotu stilīgo.
    Un pie tam ne parastajā kafejnīcā, bet Starbucksā Oops, mums Latvijā taču nav Starbucks A kur tad visi stilīgie sēž?

Es ar kādreiz biju tas sandalēs ar zeķēm, vienu vilnas džemperi un nekoptu bārdu un bļāvu Linux FTW

Tad vienā brīdī sapratu ka tomēr ir apnicis konstanti risināt problēmas ar ikdienišķām lietām, nopirku apspīlētas džinsas, rozā t-kreklu, nodzinu nekopto bārdu un pārgāju uz macu, never looked back since

Pieredzējis lietpratējs fubar's Avatar

Quote Originally Posted by milagr0sa View Post
    Un pie tam ne parastajā kafejnīcā, bet Starbucksā Oops, mums Latvijā taču nav Starbucks A kur tad visi stilīgie sēž?
    nenormāli neērtos koka krēslos CAFFEINE, stundām ilgi katru reizi, garām ejot, ir jāpasmīn.
    tik ļoti ūber, ka skūšanās krēma vietā izmanto termopastu.

Pieredzējis lietpratējs

Klau, bet tas tomēr ir pilnīgs wtf. Tagad bāzes modeļa Macbook Air geekbenčos izkož 10700k?

Extreme member weedy's Avatar
    Blog Entries
    1

Vairākums man zināmo profesionāļu strādā ar Mac, pie tam, korelācija ir, jo lielāks līmenis, jo vairāk % Mac.
    Bet šis forums pamazām pārvēršas par vietu, kur tādi neapgrozās, jo 2016. gadā postojam, ka "Apple ir 2g veci dzelži", 2018.g. varam "ierēkt", par ideju, ka Apple panāk citus, bet 2020. "esam šokā".
    Pats strādāju ar 16" MBP, 16 GB RAM ("OMG kā?!"), nav sūdzību.

I lived half my life in USSR & more under Putin. If you think the free world is an illusion you are likely one of the lucky ones born there. - G. Kasparov.

Stay hungry. Stay foolish.
    http://www.youtube.com/watch?v=UF8uR6Z6KLc

Jā, bet https://threatpost.com/some-apple-ap...rMnM2U1HGNjlIc
    Un man zināmi drošības profi, kuri līdz šim sēdēja uz viņiem, grasās migrēt prom.

Extreme member weedy's Avatar
    Blog Entries
    1

Nu dažreiz vajag, lai atcerētos jaunību, kad bija skarbāk.
    I lived half my life in USSR & more under Putin. If you think the free world is an illusion you are likely one of the lucky ones born there. - G. Kasparov.

Stay hungry. Stay foolish.
    http://www.youtube.com/watch?v=UF8uR6Z6KLc

Web development, arī lietoju 16".
    Visu mūžu iepriekš bija Windows, likās, ka mac nepatiks.
    Sākumā mēģināju darba vajadzībām Windows, tad Linux, beigās paņēmu mac, jo 16" salaboja klaviatūru un throttling.
    Teikšu godīgi - tagad uz Windows būtu grūti pakodēt.
    Neesmu iekšā apple ekosistēmā, neinteresē visi Apple brīnumi un fīčas - tīri kodēšana, smoothness, veiktspēja.
    Jāsaka kā ir - ja tagad būtu jāizvēlas, Dell XPS vai Macbook Pro, 100% ņemtu Macbook.
    Par M1 vienīgais sketchiness liekas compatibilty un kādas problēmas tas radīs.
    Raw performance izskatās, ka ir mega crazy.

Pieredzējis lietpratējs

Es tiešām nebiju gaidījis, ka viņi ieliks neapgraizītu čipu airā. Nu labi, pašā pašā lētākajā versijā 1 gpu core mazāk un laikam ssd lēnāks, bet tomēr.

Es pagaidām bez Windows nekādīgi nevaru iztikt, bet tagad niez knaģi paņemt paralēli arī Macbooku tīri pārmaiņu pēc. Vienam no 3 klientiem jau varētu izmantot, otrs atrakstīja, lai Big Sur vēl neinstalē, kamēr nav sakārtots VPN. Trešajam bezceris.

Man workflows ir cieši saistīts ar docker konteineriem, izskatās, ka kādu laiciņu būs vēl jāpagaida: https://www.docker.com/blog/apple-si...ps-and-docker/
    Otrs issue, ja savus imidžus nebūvē no 0, pagaidām vēl daudzi būvē tikai x86 compatible imidžus. Bet, ja pēc kāda laiciņa būs actually lietojams 16" ar 10+h baču un compatible sw, iesaiņojiet man vienu, neskatoties uz visu apple tax
    Last edited by Eiss; 11-19-20 at 21:20.

Ir jautājums jauno Apple m1 un m2 procesoru lietotājiem. Ar kādu softu kalibrēt monitoru? DisplayCal cik sapratu uz jaunajiem cpu nestrādā.

Kalibrēju ar DisplayCal uz M1 Max pirms kāda pusotra gada. Viss strādāja.

Divaini. Jo pašā DisplayCal forumā cilvēki raksta ka 3.8.9.3 nestrādā ar Sonoma un ka ir jāmēģina forku uz py3.

Kā jau rakstīju, darīju to pirms pusotra gada. Tad vēl nebija Sonoma. Visdrīzāk tad man vēl bija Monteray.
    Respektīvi ja neiet, tad problēma ir Sonomā, ne Apple Siliconā.
    Pēc atvaļinājuma, kkad novembrī birojā vajadzēs vēl pārīti monitorus nokalibrēt, tad paskatīšos kā strādā ar Ventura. Sonomu neliksim kamēr nebūs kkada 14.3 versija.

Mazliet ne pa tēmu, bet varbūt kāds zin pie kā ir EOZ Spyders?

Pieredzējis lietpratējs -JJ-'s Avatar

Quote Originally Posted by Viruss View Post
    Mazliet ne pa tēmu, bet varbūt kāds zin pie kā ir EOZ Spyders?
    Labs jautājums Vajadzība pēc tā ir nulle, bet arī iedomājos kādā brīdi, kur tad tas varētu būt un vai Angelz tam sarūpēta kartona kaste vēl vesela/kopā turās
    Pussy Power

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)