Labas!
Tākā dziļi sirdī esmu tomēr nedaudz dabas bērns, tad tas kas notiek ārpus telpām diezgan interesē.
Apsveru domu, par laika apstākļu stacijas iegādi, jo interesē, kas ar temperatūru, vēju dotajā brīdī notiek, lai saprastu piemēram kurā virzienā doties ik rīta pastaigā lai sejā nepūš vējš. Pagaidām paskatos "windfinder", bet reālie dati būtu droši vien precīzāki.
Interesē temperatūra, vēja virziens, vēl varētu būt labi redzēt atmosfēras spiedienu, bet tā īsti neko vairāk neprasās, droši vien būtu arī incants nokrišņu daudzums, bet tas es saprotu jau modernākiem variantiem ir visiem (jā, tas pats kuru putni piekrauj regulāri).
Galvenais nosacījums ir arī wifi opcija, tā lai es varu telefonā paskatīties attālināti, jo stacija atrastos piepilsētas īpašumā, bet ziemojam mēs pa dzīvokli.
Ja kāds varētu padalīties ar pieredzi lietojot savu konkrēto staciju tas būtu vispār ideāli.
Budžets gan jau ap 150e es skatos būtu jāziedo. Ir kaut kādi "bresser" pieci vienā varianti, bet nevar saprast cik viņi tur labi būtu.
Skatos ir arī ?viedās? apstākļu stacijas, kā piemēram "Netatmo", kuri sazin kā kko spēj nolasīt, laikam jau vairāk ticu klasiskajiem, ar lāpstiņām, propelleriem un trauciņiem
Līdz šim bija uzstādīts sonoff th10 ar sensoru, kurš slēdza prožektoru pēc vajadzības, un rādīja temperatūru/mitrumu, biju baigi pieradis, bet tas izbeidzās, un protams nebija nekādas vēstures utt.