Tas pats, kas varoni internetā uzaicināt satikties dabā, lai izkautos- ai, nu es šobrīt neesmu Latvijā, bet kad atbraukšu, tad gan....![]()
Tas pats, kas varoni internetā uzaicināt satikties dabā, lai izkautos- ai, nu es šobrīt neesmu Latvijā, bet kad atbraukšu, tad gan....![]()
Nē, nu, @noname varētu pamatot, kādēļ userim, kurš nobriedis ir uz Loxjie 200eur ampu, būtu jāskatās pa diognāli cita budžeta - 600+ eur vērtu ampu tām konkrētajām grīdeniecēm?
Jo domājot racionāli, šim userim ir taisnība.
"Izaugs", nepatiks, pārdos un paņems kaut ko nopietnāku. Šeit pagaidām izskatās plātīzers un savu tarākānu uzspiešana, tas par Mission.
Labi, nu jau esmu nedaudz izgulējis miega badu un varētu pat teikt ka (nosacīti) atpūties, pierunājāt. Pirmkārt, par digitālajiem pastūžiem – atrodiet 3 atšķirības starp šo speceni:
Chipset: YAMAHA YDA138 (D-3)
• Number of channels: 2
• Input connectors: gold-plated RCA's
• Output power: 10 watt per channel @ 8 Ohm with 10% THD+N.
• Maximum efficiency: 88% (8 ohm, 10 watt)
• Signal/noise ratio: 103 dB (10 watt)
• Channel separation: 70 dB
• Distortion (THD): 0,02% (1kHz, 8 ohm, 1 watt)
◦ Headphone dedicated amplifier
◦ Class: AB
◦ Max. output power: 50mW×2 (@ 32 Ohm) with THD+N=10%
◦ Distortion (THD+N): 0.01 % (@ 32 Ohm with 30mW in output)
◦ Signal/noise ratio: 95dB (32 Ohm, 20mW)
• Power supply: DC 12V (4-Pin Molex) or (supplied) AC adaptor
• Power supply voltage range: 9 Volts (min.) - 13.5 (max)
• Protections: output over-current, thermal, pop noise reduction, under-voltage, fluctuating power supply voltage, clock-stop detection.
• Size: 152 x 41 x 113 mm [6.08 x 4.52 x 1.64 inch] (5.25" Bay standard slot)
• Weight: 480 g - [1.06 lbs]
Un šo:
Pareizi, atšķirību praktiski nekādu. Ja nu vienīgi pirmais mani pamudināja to pat nopirkt, kad te vēl Skolas ielā bija tas krieviņš kurš vilka iekšā visādas sakarīgas lietas datorgīkiem šķiet pirms gadiem 15, un par lielu izbrīnu sev konstatēt, ka trešās Simfonijas ar viņu skan diezgan pat pieklājīgi (pārāko detalizāciju laikam nav vērts pieminēt, jo tur noteikti pie vainas bija nevis pastiprinātājs bet pārlieku pārtūnētās skandas, kurām lielisko krievu elektrolītu vietā bija ielikti bezjēdzīgie bipolārie kapitālistu kondensatori par pāris eirikiem gabalā un normāli, nē patiesībā audiofilu/hifistu/ieliecsavuizdomātopalamu vadi, kamēr ar Tannoy profile 633 vai Bang & Olufsen S30 neskanēja ne sūda lai kā izstiepies vai saraujies un cik klusu skaļuma kloķi nogriez. Tātad, pie kā mēs palikām, ak jā, Malis gribēja redzēt to sarakstu ar pastiprinātājiem kurus vērts – tad ar kuru piecgadi kopš ~1993 gada man sākt? Jo katrā ir savi piemēri, neesmu pārliecināts kuri no tiem spēs tevi pārliecināt, sākt ar tiem kuriem ražotāji neuzskata par vajadzīgu uzrādīt specenē damping factor, vai ar tiem, kuriem specenē ir jauda pie nelineārajiem kropļiem zem 5%? Vai nelineārajiem kropļiem zem 0.1%? Vai varbūt zem 0.01? Jo ar pēdējo uzskaitāmais loks krietni sašaurināsies. Ak jā, nelineāro kropļu uzrādīšana pie max jaudas nav labais tonis, kā mēs redzam pie loxjie, un kuru gan tas interesē. Protams, protams, dīvānu experdi tūliņ apgalvos ka jebkas zem 1% isteniem mūzikas baidītājiem nav dzirdams, kā to miljons reižu ir pierādijuši aklie AB testi, ar kuriem tik ļoti ir slavens amir no audiosciencereview foruma, jo tie, ne jau sponsoru piķis viņu ir pamudinājis tā iespringt ar saviem foruma postiem.
Labi, tā visa lirika, tagad iztirzāsim tavu lōģiku – kādu loxjie/skandu komplektu par 650 vari ieteikt autoram, bet ieteikt tā ka varēsi viņam paskatīties acīs gadījumā ja būsi nošāvis greizi (nu vai arī atpirkt, jo visdrīzāk viņš to uz vietas veikalā notestēt nevarēs jo skandas gan jau arī no aļika) un viņam tā sistēma galīgi nepatiks?
Un cik un kādas "lētās" skandas, nu tipa autora nožēlojamos 150 eirorubļu tannojus, esi pats mēģinājis klausīties pie 2x dārgākiem pastūžiem? Un 3x dārgākiem pastūžiem? Nu varbūt kādu esi piespraudis pat pie 5x dārgāka (modeļu sarakstu, lūdzu), ja jau reiz tev ir tāds dzelžaini pamatots viedoklis ka nav vērts? Atbildi varu pagaidīt arī 2 nedēļas, nesteidzies.
wow, wow... mieru.
par topiku runājot - te ir aizmirsta reālā vajadzība. nevācu kopā sistēmu, lai ar aksustiskiem paneļiem izklātā istabā ar konīša glāzi rokās baudītu džezu. man vajag kaut ko, ar ko skatīties filmas, uzlikt fona mūziku ikdienas darbiem. prioritāte ir izmērs, konektivitāte un iepriekš minētajām vajadzībām atbilstoša skaņa. skaļruņus mainīt neredzu vajadzību - līdz šim funkciju pildījuši labi. budžetu arī negribu atvēlēt lielu - šis galīgi nav mans hobijs. man ir citas spēļmantiņas, uz ko budžetu nežēlot
kruti jau būtu dabūt to Loxjie uz testu, bet nepazīstu nevienu personīgi, kam ir. varbūt te kāds forumietis, kam ir, būtu gatavs kaut kādā abpusēji izdevīgā dīlā iedot notestēt?
Rezumējot @noname, lai nebūtu gari palagi ar chipset salīdzināšanu pret visa pastiprinātāja specifikāciju, runājam par objektīviem mērījumiem, nevis to ko norādījis ražotājs. Reāli veikti mērījumi! Cik saprotu, tad esi iepazinies ar ASR apskatu šim pastiprinātājam un arī zini Amira motīvus viņa izveidotajai lapai.
Iesaki lūdzu tēmas autoram labāku variantu par Loxjie A30 tādā pašā cenu kategorijā(gatavu lietošanai, bez DIY), ar nepieciešamajām funkcijā (vintage šeit nederēs). Tu tagad te iemet kaut kādu negatavu yamahu, kam jauda ir 10W un salīdzini (jaudu pieminu, jo teici, ka vajagot lielo jaudu, lai var klausīties). Johhny WTF?!?!
Es pareizi saprotu, ka Tu uzskati autora Tannoy par augstas klases skandām uz kurām var izbaudīt visu mūziku no 20Hz - 20kHz? (autor lūdzu neapvainojies, tas nav uz****iens Tev nekādā veidā)
https://www.ss.lv/msg/lv/electronics...ers/mcmjd.html
Kas vainas augstāk redzamajam sludinājumam un loxjie kā pastiprinātājs?
P.S.
Vēl aizvien gaidu tavu garo sarakstu ar tiem labajiem pastiprinātājiem
Last edited by Malis; 3 Days Ago at 22:04.
Devāmies māju medībās....
Tīri mani 2 centi. Savulaik tepat forumā ieteiktais Magnat Audio lētais grīdas skandu pāris jūtami uzlaboja skaņu TV baudīšanai, kad nomainīju S-90.
Ja pastiprinātājs nav pilnīgs sūds un ir kaut nedaudz jaudīgs (barojams no 230V, nevis USB), tad vislielāko efektu dos tieši skandu nomaiņa.
Protams, bet tā kā tēmas autoram tikai pietrūkst funkcijas savā esošajā resīverī, tad labāk nopirkt lētu un labu pastiprinātāju, un miers, nav lieki jātērē nauda. Es jau arī nesaku, ka jāpērk jaunas tumbas, tikai man neliekas racionāli tērēt milzīgu naudu uz pastiprinātāju, kā dažs te iesaka, ja sistēma kopā uzlabotos daudz vairāk iegādājoties arī jaunas tumbas.
Gan jau, ka ar tēmas autoru vasarā sarunāsim loxjie aizlienēšanu un viss būs skaidrs.
Malis, ja nav noslēpums, kur pirki savu Loxjie? LV atrodu tikai vienā mazpazīstamā internetveikalā, otru opciju redzu amazon.de
No šī saita. Ļoti labs serviss un ātras piegādes pa eiropu.
https://www.audiophonics.fr/en/
Kad sūtīju, tad cena bija tikai 145 EUR.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)