Sveiciens!
Vai kādam ir šeit VW Touareg 2.paaudzes (2010.-2018.)?
Interesē cik liels kasjaks ir pirkt tādu aparātu. Kas ir dārgie itemi, ar ko rēķināties uzturēšanā?
Jebkādas atsauksmes vēlamas.
Sveiciens!
Vai kādam ir šeit VW Touareg 2.paaudzes (2010.-2018.)?
Interesē cik liels kasjaks ir pirkt tādu aparātu. Kas ir dārgie itemi, ar ko rēķināties uzturēšanā?
Jebkādas atsauksmes vēlamas.
ari siekalojos , taka saimniecībā jau ir V6 tdi tad jau ir izsāpēts daudzkas un ari kko maku pats samainīt lai servisā pliku neizgērbj , vel man protams uz Q5 BITD siekalas tek nevaru smagās kājas sindromu izārstēt un citas bērnības traumas .
jaunākiem dzinējiem bija mazk ķēdes bet tas laikam servisa darbonus neliek mazak prasit par darba stundām .
tad laikam egr cooler coolant leaks bija kasjaks
kkas par augstspiediena degvielas sukni bija cp4
man "paveicās " ka kartera starplika suloja nevis pats karteris bet viņa vidusdaļa paris dienas sex un done
tagad rinda stāv kartera ventilācijas varsts kurš atrodas norakts pa vidu maksā oem kosmoss un lai nomainītu būs atkal jalamājas mātes valodā . serviss piesolija to izdarīt pa " lēeeto "
Kas kaunu nezin , badu necieš .
Ir tikkai viena patiesiba - manējā !
Traki jūs ar saviem V6 mūsdienās! Sevišķi tiem gadiem, kur nodoklim skaita co2 gramus.
Reku mans bijušais kolēģis tirgo līdzīgu, kā man, ja neskaita automātu, primitīvs 2.2D, maz kas var noiet greizi, ērti braukt. Pat ja esi sparīgs braucējis ir japacenšās, lai noturētu vidējo virs 10L/100km...
Arī ceļā uz finansiālo neatkarību Tev būs jāmaksā savs "exit tax" un, visbiežāk, tie būs Tavi vecie draugi.
Arī padalīšos, novembra sākumā priekš meža darbiem ieķēru 2009.gada ar Casa 176kw dzinēju.
Piekritīšu, tikai ar pneimu, nekas tur traks nav. Lielākā problēma ir vārsti, kuri korozijas, mitruma, dubļu, sāls rezultātā vītnes daļā sāk laist garām. Tas bija pirmais, ko izdarīju, iztīrīju vārsta vietu un ar kārtīgu krāsas kārtu nosmērēju.
Ir bijis phaeton arī slimā vieta, teiksim pieredzes dēļ jau problēma novērsta.
Cik zinu 2. paaudzes 8 ātrumu automātiskās kārbas dēļ auto ir ekonomiskāks nekā ar veco 6 ātrumu transmisiju.
CP4 sūknis ir drausmas, gaiss sistēmā nepatīk, ar tukšu bāku braukāt nav ieteicams ļoti jūtīgs sūknis.
Visi slimo ar bagāžnieka vadu bojāšanos locījuma vietā. Pārbaudi vai atveras, aizveras, gaismas strādā, panelis uztver, ka ir atvērts, logu tīrītāja mehānisms vai strādā aizmugurē.
Es iegrābos, tā arī bojāto vietu neesmu atradis.
Tāpat kā sarkanaodze sulo kartera starplika un pēc visiem egr, kolektora tīrīšanas darbiem palikusi kartera ventilācijas vārsta nomaiņa, galīgi neceļas roka.
Iesaku iegādāties uzreiz šo detaļu P2015 Error Code Repair Kit.
CPU I7 12700K @5.1ghz MB Gigabyte Aorus Elite AX Z690 RAM 32GB Kingston Fury Beast Black 6000MHz GPU XFX Merc 319 6900xt
Pajautāju VW Moller servisa elektriķim kāds viņa viedoklis par šiem - neko sliktu nevar pateikt ja nav nobraukts. Meklē pēc iespējas svaigāku.
RYZEN 5950X/B450 I AORUS PRO WIFI/STRIX RTX 3080 10GB/G.SKILL 32GB 3600MHz
atkars tirgus
Paldies visiem par inputu! Ja kādam ir kas vēl, ko piebilst - droši!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)